- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.841
Tuz yok ama sulfat var o sampuanda bende kullandım onu arindirmak icin arindirdida ama.sülfat. oldugunu ogrendikten sonra kullanmadimSEvda hanım redist markasının sülfatsız tuzsuz Bi şampuanı var 1000 gr hemde 10 tl gibi Bi rakam sülfatsız parabensiz şampuan ararken gördüm. Siz denediniz mi ? Ben eskiden redistin yağını Almıştım memnun kalmıştım aslında
Canim onu kullanmiyorum ben artego keratin bakimi var bende cokkk memnunum ama aylardir yapamadimBirşey daha sorayım Davines in keratin yükleme serumu var sanırım siz kullanıyorsunuz memnun musunuz. Almayı düşünüyorum ama kararsızım
Aslinda ilk yapmaya başladığım zaman uzama hizi daha hizliydi ama her,zaman kullandığım dax supergro ve hindistan cevizi yagi daxin icinede karisim yaglar ekledimCan'ım senin kullandığının fiyatı ne kadar . Konunu yazdıklarını tek tek okudum bütün resimlerini inceledim son 7 aydır inanılmaz uzamış saçın onu farkettim . Yada uzadığı için fark edilir oldu . Son 7-8 aydır özellikle kullandığın Bi ürün varmı
Bende atladim bi bakimi malesef esim ameliyat olunca ama dert etme.haftaya yeniden baslarsin hem.mola vermis.oldun bu sekildeBen bu hafta hiç birşey yapamadım
Kullandım ama kuruttu sacımı o yuzden bıraktım kullanmayı .koku kalmaz normalde ama kaldıysada gecmedımı sacın kuruduktan sonraCanim merhaba cam terebentin yagini kullandın mi bakim surecinde? Ben bugun ilk defa kullandım iyi geldi gibi ama kokusu cikmiyor sacimdan ne yapabilirim bunun icin ya gaz gibi kokuyor saçlarım
Teşekkür ederim geçen sene uyguladim tekrar basladim bendeSogan suyunu dene eger denemediysen hem yumusacik yapiyo hemde super hizli uzatiyo :) eski yorumlara fazla bakamadm yapiyosan devam et uygulamaya :)
Sadece soğanmi uyguluyorsunuz yag bakımlarınida tavsiye ederimAynen her turlu derde deva zaten sogan bende saclarima sogan kullaniyorum ve saclarim cok cok uzadi 4 5 aydir hic birsey kullanmadigim halde ayda iki parmak uzuyo saclarim .dd
Cok iyi nem verir en azindan sacların ince tellimiki dokuluyorHindistan cevizi uyguluyorum arada oyle cok yogun bakim yapinca dokuluyor saclarim arada ara veriyorum tesk ederin onerin icin buarada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?