Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Tuz yok ama sulfat var o sampuanda bende kullandım onu arindirmak icin arindirdida ama.sülfat. oldugunu ogrendikten sonra kullanmadim

Birşey daha sorayım Davines in keratin yükleme serumu var sanırım siz kullanıyorsunuz memnun musunuz. Almayı düşünüyorum ama kararsızım

Birşey daha sorayım Davines in keratin yükleme serumu var sanırım siz kullanıyorsunuz memnun musunuz. Almayı düşünüyorum ama kararsızım
Canim onu kullanmiyorum ben artego keratin bakimi var bende cokkk memnunum ama aylardir yapamadim

Can'ım senin kullandığının fiyatı ne kadar . Konunu yazdıklarını tek tek okudum bütün resimlerini inceledim son 7 aydır inanılmaz uzamış saçın onu farkettim . Yada uzadığı için fark edilir oldu . Son 7-8 aydır özellikle kullandığın Bi ürün varmı

Aslinda ilk yapmaya başladığım zaman uzama hizi daha hizliydi ama her,zaman kullandığım dax supergro ve hindistan cevizi yagi daxin icinede karisim yaglar ekledim
Artegoyu ben indirimden almıştım n11de var bi bak istersen artego keratin dolgusu yaz googleye cikar zaten

Bakimim diplere dax ve karisik bakim yagi boylara hindistan cevizi yağı

Canim merhaba cam terebentin yagini kullandın mi bakim surecinde? Ben bugun ilk defa kullandım iyi geldi gibi ama kokusu cikmiyor sacimdan ne yapabilirim bunun icin ya gaz gibi kokuyor saçlarım

Canim merhaba cam terebentin yagini kullandın mi bakim surecinde? Ben bugun ilk defa kullandım iyi geldi gibi ama kokusu cikmiyor sacimdan ne yapabilirim bunun icin ya gaz gibi kokuyor saçlarım
Kullandım ama kuruttu sacımı o yuzden bıraktım kullanmayı .koku kalmaz normalde ama kaldıysada gecmedımı sacın kuruduktan sonra

Bakımım dıplere dax ve karışık bakım yagı boylara hindistan cevizi yağı

Sogan suyunu dene eger denemediysen hem yumusacik yapiyo hemde super hizli uzatiyo :) eski yorumlara fazla bakamadm yapiyosan devam et uygulamaya :)

Aynen her turlu derde deva zaten sogan bende saclarima sogan kullaniyorum ve saclarim cok cok uzadi 4 5 aydir hic birsey kullanmadigim halde ayda iki parmak uzuyo saclarim .dd

Aynen her turlu derde deva zaten sogan bende saclarima sogan kullaniyorum ve saclarim cok cok uzadi 4 5 aydir hic birsey kullanmadigim halde ayda iki parmak uzuyo saclarim .dd
Sadece soğanmi uyguluyorsunuz yag bakımlarınida tavsiye ederim

Hindistan cevizi uyguluyorum arada oyle cok yogun bakim yapinca dokuluyor saclarim arada ara veriyorum tesk ederin onerin icin buarada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…