- 5 Aralık 2016
- 10
- 8
- 1
- 27
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.861
Benimde gur kalin telli o zaman mevsimseldir dedigin gibi .ben uzatmaya çalışıyorum oondanbu kadar bakimlr falanTam aksine kalın ve cok gur saclarim mevsim degisikliginden de kaynaklaniyor olabilir. Zeytinyagida dedigim gibi herseyi sacima surmemeye ozen gosteriyorum sene de iki ay sogan kuru ve ayda iki defada hindistan cevizi kullaniyorum :)
Benimde gur kalin telli o zaman mevsimseldir dedigin gibi .ben uzatmaya çalışıyorum oondanbu kadar bakimlr falan
Bende kullaniyorum canim sagol onerin icinHaklisiniz ama yaglari sacdan cikarayim derken verilen ugras saci cok daha fazla yoruyo ben sogani tavsiye ediyorum benim saclarimda 5 ay bile surmedi kullanmam omzuma yakin beldeki sac belimin ortasina geldi suan pantol hizamda cok memnunum sizde ugrasmayin yorulmayin istiyorum :)
Meraba şakın beni yanlış anlamayın zaten saçınız uzunmuş ve sağlıklı ilk resim de ben ilk uzatmaya başladığımda 10 cm yoktu di. Emin olun bünün 6-7cm ide yanıktı hiç kestirmeme rağmen 1 cm kaldı uçlarda hala var. Uzadıkça ben kestim veya koptu. Yağ bakımları ile olan bakımlar sanki daha etkili bütün resimleri inceledim ben. Benim saç köklerim maalesef çok çabuk tıkanıyor haftada 2 yi gecemiyom. Ve ilk defa uzuyor tamsm çok hızlı değil ama en azından kahküllerimin Bi kısmı kulağımın arkasına gidiyo. Çook mutlu oluyom:))Haklisiniz ama yaglari sacdan cikarayim derken verilen ugras saci cok daha fazla yoruyo ben sogani tavsiye ediyorum benim saclarimda 5 ay bile surmedi kullanmam omzuma yakin beldeki sac belimin ortasina geldi suan pantol hizamda cok memnunum sizde ugrasmayin yorulmayin istiyorum :)
Ben artik o konuda cok titizim içeriklerini iyice araştırıp aliyorum bende gratisten himalaya aldım icerikte iyi bu şampuanı arındırma amacli kullaniyorum ardindan,davines kullanıyorum davinese bende kiyamam yaBende gratis den Himalaya ve Otacı şampuan aldım arındırma için hc care kullanıyordum ya o pahalı kıyamıyorum çok güzel Bi şampuan . Dermaderm almıştım doğal diye meğer bütün kimyasallar içinde imiş. Almam Bi daha
Bilmiyorumki sen bilirsin yazinbakim yapamam diye ben icine sarimsak bemiks bepantencecin eklemiştim cok kullanamadim kardesimin koku baskısından dokayi :) ama faydasinida gordumSevdam ben şampuana bişi eklemiyom ekleyeyim mi :)
Aynen ben uzatmayi yag bakimlarina borcluyum ekstradan sogan suyu hardal falanda yaptim ama basrolde yaglar varMeraba şakın beni yanlış anlamayın zaten saçınız uzunmuş ve sağlıklı ilk resim de ben ilk uzatmaya başladığımda 10 cm yoktu di. Emin olun bünün 6-7cm ide yanıktı hiç kestirmeme rağmen 1 cm kaldı uçlarda hala var. Uzadıkça ben kestim veya koptu. Yağ bakımları ile olan bakımlar sanki daha etkili bütün resimleri inceledim ben. Benim saç köklerim maalesef çok çabuk tıkanıyor haftada 2 yi gecemiyom. Ve ilk defa uzuyor tamsm çok hızlı değil ama en azından kahküllerimin Bi kısmı kulağımın arkasına gidiyo. Çook mutlu oluyom:))
Meraba şakın beni yanlış anlamayın zaten saçınız uzunmuş ve sağlıklı ilk resim de ben ilk uzatmaya başladığımda 10 cm yoktu di. Emin olun bünün 6-7cm ide yanıktı hiç kestirmeme rağmen 1 cm kaldı uçlarda hala var. Uzadıkça ben kestim veya koptu. Yağ bakımları ile olan bakımlar sanki daha etkili bütün resimleri inceledim ben. Benim saç köklerim maalesef çok çabuk tıkanıyor haftada 2 yi gecemiyom. Ve ilk defa uzuyor tamsm çok hızlı değil ama en azından kahküllerimin Bi kısmı kulağımın arkasına gidiyo. Çook mutlu oluyom:))
Yokyok Gitmem daimi buralarda olurum :)Sevda büzer saçların uzayınca gitmezsin dimi buralardan
Kendin alabilirsin,aslinda ben yay gunlerinde alıyordumbu,ay kaçırdım aslanda alacagim uclarindan artikYa ben hiç kuaföre gitmiyom çok korkuyom artık baktım kırık artıyor alıyom makası kesiyom. Ödüm patlıyor valla kuaförden Hindistan cevizi kırıklarıma en iyi gelen yağ oldukarışık yağlar uçları kurutuyordu
İyiyim canim sen nasilsin bende mola vercemde ne zamn vereyim bilmiyorumSevdacım nasılsın?Ben çok ara verdim bakımlara.Bu hafta inşallah başlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?