- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
- 133
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.881
Benimde bi nevi mola sayıldı.Bayağı uzadı.Sanki uzadıkça dökülmesi artıyor.İyiyim canim sen nasilsin bende mola vercemde ne zamn vereyim bilmiyorum
Uzamasina cok.sevindim canimBenimde bi nevi mola sayıldı.Bayağı uzadı.Sanki uzadıkça dökülmesi artıyor.
Cuma günü Dr daydım tiroid değerlerim normale dönmüş.Kansızlık yok D3 te iyi bağışıklık sistemimde iyi çıktı.Dr mevsimsel diyor.Uzamasina cok.sevindim canim
Normal.degil ama uzadikca dokulmesi bi tahlillerini yaptır istersen
İyi bari en azindan degerlerinde sikinti yok lavanta suyu kullansana canim dökülmeye etkili olurCuma günü Dr daydım tiroid değerlerim normale dönmüş.Kansızlık yok D3 te iyi bağışıklık sistemimde iyi çıktı.Dr mevsimsel diyor.
Sanırım kozmik bakımda hızlı uzayan saçlar içerden beslenmeyle desteklenmezse dökülme artar yazıyorduCuma günü Dr daydım tiroid değerlerim normale dönmüş.Kansızlık yok D3 te iyi bağışıklık sistemimde iyi çıktı.Dr mevsimsel diyor.
Aynen oyle yaziyorduSanırım kozmik bakımda hızlı uzayan saçlar içerden beslenmeyle desteklenmezse dökülme artar yazıyordu
Aslında beslenme konusunda saldım.Sanırım biraz toparlansam iyi olacak.Aynen oyle yaziyordu
Yok canim kendiliginden cikti o normalde sol uzun sag kisaydi bendeyay burcunda kesim yaparken sagdan az soldan biraz fazla keserek esitlemeye çalıştım yavas yavas tum boyunu eşitlicem artikarka taraf v kesim mi yapıldı
Düşünmüyorum canim boya falan herseyi geçtim boyasiz sacta parlakligi yeter arada şeytan durtukluyorda savıyorum basimdan hemen : )birde sakın sakın boyama . sanırım karamel istiyorsun:) boya komple zarar yok sampuanda sülfatsızarıyoz yok şöyl
e yok böyle olsun istiyoz. ben boyasız saç aşığıyım bakıyorum boyasız saç bambaşka duruyo.
Canim ya cok tesekkur ederim inan ben o ara resmen bunalimdaydim sacim yaninca hem en yakin arkadasim hemde gorumcem olan.kisinin dugunu vardi platinden ciksin altin sari olsun istedim mahvoldu.kizin dugununde sacima hic isi degdirmeden tepede toplattim napim canim yaniyordu diplerdeki yariktan yaralardan ve su toplamasindan ama cok sukur belime yaklastiaynen boyasız saçın parlaklığı yetiyo zaten. bazen umutsuzluğa kapılıyorum hep senin konunu okuyorum :) kendi saçımın geçmişte senin hangi ayında olduğunu hesaplıyorum. 2017 aralık ayında aynı boyda olucaz galiba:))iyiki yazmışsın biliyon mu. tanımıyom ama seni seviyom vala
Kesinlikle oyle kisa sac allah var yakisana yakisiyor ben kisa kkullanırken mecbur düzleştirmem lazimdi yapmasam kafa bonus ,:))) ama.uzamis sacin hemde baya uzamis konuna baktımda :)))benim omuzlarımı yeni geçti . bende sarı yaptırıp yaktığımda çok üzülmüştüm. bariz depresyona girdim. giydiğim bile yakışmadı inanır mısın. hep besleme gibi dolandım. ortalıkta . valla çok kötüydü şimdi gülüyom nasıl taktı isem. her gören kendine naptınn diyordu :)) kafam su toplamış millet naptın kendine diyordu sanki keyiften yaptım. hee salağım ya ben oğlan çocuğuna döndüm. birde ben 30 yaşındayım. bu yaşta saçsızlık zormuş :))) neymiş şunu da öğrendim saç kadının en büyük aksesuarı imişş...:))
Ayyyy çok güzel maşallah maşallahH Hayriye birdal arka.kismi benim.duzeltmelerimden sonra boyle görünüyor Eki Görüntüle 1923803 ben dun cekerken boyu tam.ciksin diye orta kismi elimle duzelttim o yuzden v kesim duruyor normalde görünüşü yukardaki resim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?