Saç Uzatma Yöntemleri uzat ve kes

Uzamasina cok.sevindim canim
Normal.degil ama uzadikca dokulmesi bi tahlillerini yaptır istersen
Cuma günü Dr daydım tiroid değerlerim normale dönmüş.Kansızlık yok D3 te iyi bağışıklık sistemimde iyi çıktı.Dr mevsimsel diyor.

arka taraf v kesim mi yapıldı
Yok canim kendiliginden cikti o normalde sol uzun sag kisaydi bendeyay burcunda kesim yaparken sagdan az soldan biraz fazla keserek esitlemeye çalıştım yavas yavas tum boyunu eşitlicem artik

aa evet sanırım ense çukurundaki saçlar hep önde oluyo . boşver be kalsın öyle eşitleme kırık yoksa çok güzel

birde sakın sakın boyama . sanırım karamel istiyorsun:) boya komple zarar yok sampuanda sülfatsızarıyoz yok şöyl
e yok böyle olsun istiyoz. ben boyasız saç aşığıyım bakıyorum boyasız saç bambaşka duruyo.

Düşünmüyorum canim boya falan herseyi geçtim boyasiz sacta parlakligi yeter arada şeytan durtukluyorda savıyorum basimdan hemen : )

aynen boyasız saçın parlaklığı yetiyo zaten. bazen umutsuzluğa kapılıyorum hep senin konunu okuyorum :) kendi saçımın geçmişte senin hangi ayında olduğunu hesaplıyorum. 2017 aralık ayında aynı boyda olucaz galiba:))iyiki yazmışsın biliyon mu. tanımıyom ama seni seviyom vala

Canim ya cok tesekkur ederim inan ben o ara resmen bunalimdaydim sacim yaninca hem en yakin arkadasim hemde gorumcem olan.kisinin dugunu vardi platinden ciksin altin sari olsun istedim mahvoldu.kizin dugununde sacima hic isi degdirmeden tepede toplattim napim canim yaniyordu diplerdeki yariktan yaralardan ve su toplamasindan ama cok sukur belime yaklasti
Bende bazen geriye donup okuyorum neyin faydasi daha cok olmus diye seninNboy nerde su anda

benim omuzlarımı yeni geçti . bende sarı yaptırıp yaktığımda çok üzülmüştüm. bariz depresyona girdim. giydiğim bile yakışmadı inanır mısın. hep besleme gibi dolandım. ortalıkta . valla çok kötüydü şimdi gülüyom nasıl taktı isem. her gören kendine naptınn diyordu :)) kafam su toplamış millet naptın kendine diyordu sanki keyiften yaptım. hee salağım ya ben oğlan çocuğuna döndüm. birde ben 30 yaşındayım. bu yaşta saçsızlık zormuş :))) neymiş şunu da öğrendim saç kadının en büyük aksesuarı imişş...:))

Kesinlikle oyle kisa sac allah var yakisana yakisiyor ben kisa kkullanırken mecbur düzleştirmem lazimdi yapmasam kafa bonus ,:))) ama.uzamis sacin hemde baya uzamis konuna baktımda :)))

Bende düzleştiriciyi bırakamıyorum çok kabarık ve gür uzarsa kendi ağırlığı sabitler sanıyorum işe giderken direkt topluyorum ama Bi yere gideceksem mecbur düzleştirici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…