- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.901
Canim sık kullanmasan daha faydali senin.icin bir yere gideceksen dahi isisiz bukle yontemleri var veya topuz yapBende düzleştiriciyi bırakamıyorum çok kabarık ve gür uzarsa kendi ağırlığı sabitler sanıyorum işe giderken direkt topluyorum ama Bi yere gideceksem mecbur düzleştirici
Ecca'm ben düzleştiriciyi bıraktım, çok memnunumBende düzleştiriciyi bırakamıyorum çok kabarık ve gür uzarsa kendi ağırlığı sabitler sanıyorum işe giderken direkt topluyorum ama Bi yere gideceksem mecbur düzleştirici
Isısız bukle nasıl oluyor mesela ? :/Canim sık kullanmasan daha faydali senin.icin bir yere gideceksen dahi isisiz bukle yontemleri var veya topuz yap
Haklısın aybusum ya. Ama yüzüm yuvarlak topaç gibi duruyorum o zaman:)) napim ki işte umudum uzaması 7-8 ay sonra düzelir azda olsa . Bizim de uzuycak aybusum yeterki uğraşmaya devam edelim:))Ecca'm ben düzleştiriciyi bıraktım, çok memnunum
Can'ım saçlarının resmini koysana çok merak ettimsevdabuzer sevdacım çok güzel uzamış canım.Benimde saçımda çok kat var.Uzadılar ama bu katlardan kurtulmak istesemde inat ettim kesmiyeceğim.Senin saçın çok gür benim saçlarım fazla gür değil.Kuaför benim saçlarımın çok sağlıklı ve gür olduğunu söyledi.Sağlıklı kısmı tamam kırık yok ve parlak ama gür kısmına katılmıyorum.Hatta güldüm gülünce senin çok saçın var ince telli o yüzden az gözüküyor dedi.Ne yalan söyleyeyim sevindim bu sözlere.Aslında eskiden çok güzel saçlarım vardı.Hatta benim eşim saçımı salmamı hiç istemezdi kıskanırdı.Bu tiroid var ya çok döktü saçlarımı.Şimdide sal saçlarını diyor.Çünkü hep yüzüne vuruyorum.Yani anlayacağın bin şükür 10 yıllık bir tiroid geçmiş olmasına rağmen yine iyiler.Nazar değdi nazar.Herkes anneme senin bu kızın saçları ne güzel ne yapıyorsunuz diye sorardı.İnan hiç bir şey yapmıyordum ama güzel ve sarı idi.Boyaydı yani.Doğumdan sonra tiroid ile çok uğraştım gerçi hala uğraşıyorum.Allah başka sıkıntı vermesin.Amma yazdım.Bu da sana nazar boncuğu maşallah.
İnşallah hemen uzar ecca'm :))Haklısın aybusum ya. Ama yüzüm yuvarlak topaç gibi duruyorum o zaman:)) napim ki işte umudum uzaması 7-8 ay sonra düzelir azda olsa . Bizim de uzuycak aybusum yeterki uğraşmaya devam edelim:))
hafif nemli saçları gazeteyle sarma veya kıvırıp tel tokayla tutturma çorapla sarma yontemı vs varIsısız bukle nasıl oluyor mesela ? :/
Canım yeni halini çekince koyarım.Can'ım saçlarının resmini koysana çok merak ettim
sagol kuzum.haksızlık etme senınde saçın gur bendede yoğun kat varda hele uzasınlar sonra ıcabına bakacam onların:)sevdabuzer sevdacım çok güzel uzamış canım.Benimde saçımda çok kat var.Uzadılar ama bu katlardan kurtulmak istesemde inat ettim kesmiyeceğim.Senin saçın çok gür benim saçlarım fazla gür değil.Kuaför benim saçlarımın çok sağlıklı ve gür olduğunu söyledi.Sağlıklı kısmı tamam kırık yok ve parlak ama gür kısmına katılmıyorum.Hatta güldüm gülünce senin çok saçın var ince telli o yüzden az gözüküyor dedi.Ne yalan söyleyeyim sevindim bu sözlere.Aslında eskiden çok güzel saçlarım vardı.Hatta benim eşim saçımı salmamı hiç istemezdi kıskanırdı.Bu tiroid var ya çok döktü saçlarımı.Şimdide sal saçlarını diyor.Çünkü hep yüzüne vuruyorum.Yani anlayacağın bin şükür 10 yıllık bir tiroid geçmiş olmasına rağmen yine iyiler.Nazar değdi nazar.Herkes anneme senin bu kızın saçları ne güzel ne yapıyorsunuz diye sorardı.İnan hiç bir şey yapmıyordum ama güzel ve sarı idi.Boyaydı yani.Doğumdan sonra tiroid ile çok uğraştım gerçi hala uğraşıyorum.Allah başka sıkıntı vermesin.Amma yazdım.Bu da sana nazar boncuğu maşallah.
Bende yazın inşallah bi icabına bakacağım.Benimde güzel düşüncelerim var saçımla ilgili inşallah olur.sagol kuzum.haksızlık etme senınde saçın gur bendede yoğun kat varda hele uzasınlar sonra ıcabına bakacam onların:)
Olur canim hicccc merak,etmeBende yazın inşallah bi icabına bakacağım.Benimde güzel düşüncelerim var saçımla ilgili inşallah olur.
Ayyy kız çok yaşa uzamıyo pis adiler:)))İnşallah hemen uzar ecca'm :))
Epey uzattım canim belime 7_8 cm kaldiBitkisel sampuan kullan yumurta maskesi yap serumlar la destekle uzar o .
Platinden altin sarisina donecekti dipleri acmak icin oryal kullandilar tutmadi komple oryal tutmadi yine komple oryal en sonuncusunda 5 dk zor beklettim artik agliyordum acidan dipler yarilmisti cunkuAy 4 keremi bunların hiç acıması yok ya biliyolarda yanacagini yani sebeb neymiş okadar oryale hangi renge doncektiki 1 istediğimiz renk olcak diye sacimin sagligiyla oynayamam ki istediğim renk olmuş ölü saçı napimmm bide üstüne tomar tomar para bayıl kuaföre buyur saçımin icine et diye.. valla karsiyim geCen gun gittim kuaföre saçımı kendim boyayarak açıyorum kafama göre dedim bana yok üst üste boyada bir oryal eder falan diyo ne alakasi var dedim ben enzsidnan bikere yapıyorum üstüne bakım yapıp dinleniyo saçım dedim hıc guvenmiyosun diyor kuaforlere hee tam üstüne bastın dedim güvenmiyorum ışıltı artırmak için bile kili kırk yariyorum ne bu kaç saat sürecek içeriği ne falan ..
sevindim canım vallahi gecmis olMuş ohEpey uzattım canim belime 7_8 cm kaldi
Platinden altin sarisina donecekti dipleri acmak icin oryal kullandilar tutmadi komple oryal tutmadi yine komple oryal en sonuncusunda 5 dk zor beklettim artik agliyordum acidan dipler yarilmisti cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?