- 2 Şubat 2011
- 1.583
- 955
- 123
- Konu Sahibi sevdabuzer
-
- #1.921
İstanbul benKızlar hangi şehirlerde yaşıyorsunuz ben Kocaeli izmitte yim
Can'ım saçlarının resmini koysana çok merak ettim
Canimmmm harika uzamis valla ya masallah
Çok kat var canım fotoğrafta belli etmesede.Bu aralar çok dökülüyor.Evet kesinlikle yağ bakımları çok fayda etti uzamasına.Bide soğan ve biberiye kürü.Sayenizde canım ilham kaynağım oldunuzCanimmmm harika uzamis valla ya masallah
Ay çok sevindim sevdacım sağol.Seninkilerde çok güzel boyatmamak lazım birdaha.Ve daha canlanmis parlamis
Katlar zamanla duzelir canim dokulmede mevsimsel olabilir su ara cogu kiside dokulme varÇok kat var canım fotoğrafta belli etmesede.Bu aralar çok dökülüyor.Evet kesinlikle yağ bakımları çok fayda etti uzamasına.Bide soğan ve biberiye kürü.Sayenizde canım ilham kaynağım oldunuz
Sağol canım desteğin için.Tiroid var ya bende bütün endişem ondan.Katlar zamanla duzelir canim dokulmede mevsimsel olabilir su ara cogu kiside dokulme var
İcini ferah tut ama yinede git,bi doktoraSağol canım desteğin için.Tiroid var ya bende bütün endişem ondan.
Ya Sinameki kürü yapıyorum 3. Bitti ama ondan öncede ara vermeden yağ bakımları yaptım halada yapıyorum acaba 8 i tamamlamadan ara versem mi :/İcini ferah tut ama yinede git,bi doktora
Uzama var mı bu Arada ?:/İcini ferah tut ama yinede git,bi doktora
Var canim 1-2 cmlik uzama var bende mola zamanini aksattim ne zamam versem dusunuyom bendeUzama var mı bu Arada ?:/
Senin maşallah süper saçların, rapunzelsin, benim ara verme döneminde uzama olur mu bir de Sinameki 3. Yapışım bitti Sinameki bitene kadar ara vermesem mi çok kararsız kaldımVar canim 1-2 cmlik uzama var bende mola zamanini aksattim ne zamam versem dusunuyom bende
İllaki mola vercem diyorsan moladan sonra 1den baslatirsin sinameki kurunuSenin maşallah süper saçların, rapunzelsin, benim ara verme döneminde uzama olur mu bir de Sinameki 3. Yapışım bitti Sinameki bitene kadar ara vermesem mi çok kararsız kaldım
Ara döneminde acaba uzama olur muİllaki mola vercem diyorsan moladan sonra 1den baslatirsin sinameki kurunu
Olur canimAra döneminde acaba uzama olur mu
Canım 2 ayda bir Dr gidiyorum tahlil yapıp ilaçlarımı ayarlıyor Dr. 10 yıldır tedavi görüyorum.Eskiden daha iyiydi saçlarım tiroid nedeni ile bayağı döküldü.İcini ferah tut ama yinede git,bi doktora
Ayyy çok güzel ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?