Uzayan okulum ve babam

Canım yaz okulu alma imkanın YOk mu? Bütlerde de veremedin mi?ben de aynı bölüm mezunuyum.2.yıl sonunda çok dersim vardı Alttan 2 yaz yaz okulu ,alttan ders alma falan çok şükür bitirdim.bence önce planını yap.şunu bütte vereyim şunu alttan alırım.sonra işe koyul.gereği kadar çalışmadığım için kalmıştı benm derslerim.kırtasiyede önceki senelerin notları belki soruları da vardır.
İnşallah biryerlerde zümrelerinle bu konuları konuştuğun günler gelecek

Ben hiç birşey anlamadım ya..Yabancı uyruklu musunuz? Ondan mı derslerde bukadar zorlanıyorsunuz

Yabanci uyruklu ogrenciler bizim eğitim sistemimizde biraz zorlaniyor ama 8 yilda bitirecek kadar degil. bence hocalarinla durumu acikca konus, altyapinin yetersiz oldugunu, nasil ve nereden baslaman gerektigini sor. universitedeki bir cok bölümün egitim skalasini bilirim, en zorlayan üniversite de olsa, yabanci dille egitim de verse, yani odtu bile olsa egitim fakultesine 5 yildan fazlasi verilmez. kendini tekrar gözden gecirmeni tavsiye ediyorum bir hoca tavsiyesi olarak kabul et.

Yaz okulu vs imkanın var mı canım alabildiğin kadar ders al bitirmeye çalış
Moralini de bozma tamam olmuş uzamış daha sistematik çalış babanı kafana takma daha verimli çalış
Sonra da kurtul o evden kendi ayaklarının üzerinde dur
Uzadıysa uzadı, şu hayatta bir tek ölüme çare yok hiç birşey senden daha önemli değil pozitif düşün tamam mı canım

Konu sahibi yabancı öğrenci değil muhtemelen çifte vatandaş.Bu durumda yabancı öğrenci sınavına girip tercih yapabiliyorlar ama daha kolay bi sınav olduğu için zorlanılıyor tabi.

Yine de asla 8 yılda bitecek bi okul değil kendin için bunu normalleştirme.Eğitim fakültesinde zorlanan bir allahın kulu da görmedim ben hangi okul olduğunu da çok merak ettim doğrusu böyle herkesin zorlandığı.Derslere biraz fazla asılın yeterince çalışmıyorsunuz bence

Sorun okulunuzun uzamasi değil babanızın zihniyeti. Siz atanır gidersiniz okul da biter ama babaniz değişmez.
Bir de matematik öğretmenliği de çok kolay bir bölüm değil analiz dersleri epey zor. Bitmeyecek gibi de değil hani. Yabancı öğrenciler biraz daha dusuk puanla giriyor sanırım sinav farklı olduğu icin. Alt yapınız eksik galiba matematik konusunda.

Hangi üniversitede okuyorsun? Cunku bazi universiteler egitim fakultesi de olsa cok zorlayabiliyor, bir arkadasimdan biliyorum.Insallah bir an once verirsin derslerini..Isteyerek mi bu bolumu sectin?
Ve babanin davranisi kesinlikle cok yanlis insan kizini tanimaz mi ya

Bütler kaldırıldı artık çoğu üniversitede. Yaz okuluna da gittim. Ama yine de çok zorlanıyorum ispatlar, üç katlı integraller kabus gibi geliyor. İnşallah gelir o günler

namus giyilen kıyafette degıl beyınde bunu soyleyın yeter .. cok uzucu kırıcı

Marmara'da okuyorum. Dil konusunda probemim yok. İlkokul 1.sınıftan lise son sınıfa kadar Türkiye'de okudum.
Yabancı uyruklu öğrenci sınavından kazandığım için üniversiteye bir takım eksikliklerle geldim. Herkesten geri olduğum hep aklımdaydı.
Ve üniversitede de lise matematiğinden farklı olarak yeni konular, yeni üniteler eklendi. Ben de eksikliklerimi mi kapatayım, yoksa anlamadığım halde direk ezberlemeye çalışarak mı geçeyim derken.
Bir dönem zaten 4 aydan oluşuyor. Dönemde 4-5 derse böyle karman çorman çalışarak 20-30 alıp kalıyorum.
Tüm bunların bunların yanında bir an önce mezun olmak istiyorum çünkü mesela ben mutfakta birşey hazırlarken babam orda geçiyorsa popoma çimdik atıyor ve bana kılık kıyafetime dikkat edeyim diye tacizin mizansen şeklini göstermek istiyor

Baban popona çimdik mi atıyor
Taciz ediyor yani allah allah....

Ne demek popona çimdik atıyor kaç yaşında kızsın ne iğrenç bir baba bu
Resmen taciz , Sen ne tepki veriyorsun babana ?

Noldu diyorum. Dediği şey şu: "Yapmak zorundayım ki sen giyimine dikkat etmezsen sana napacaklarını gör"

sen de ara polisi ya da cak eline iki tane. sorarsa de ki yapmak zorundayim gercekte olursa diye

muhafazakar bir babaniz var galiba. Burda hiçbirimiz tanımıyoruz sizi en iyi siz tanıyorsunuz ailenizi. Cimdik atmak falan oldukça çirkin hareketler.Ders calisasi varsa da kacar insanin hevesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…