Üzgünüm hemde çok

Bu söyledikleri eşinizin sizi gözden çıkardığını, ev arkadaşı gibi çocuk için bir arada yaşamaya devam ettiğini gösteriyor. Kendi ağzıylada bunu belirtmiş zaten.Sevgi ve istek yok. Kendinizi toparlayıp, sağlam durun. Hazırladığınız dilekçeyi imzalayıp, yarın işleme koyacağınızı söyleyin. Düşünülecek veya kurtulacak bir evlilik yok ortada.Bu şekilde bir yaşam ikinizide mutsuz edip, ilerde dahada şiddetli kavgalar yapmanıza doğru gider.Sizler için çok üzüldüm gerçekten. Allah yardımcınız olsun.

Diğer konunuzu da okudum da, siz fevri davranmak için bile geç kalmışsınız. Çalışan, parasını kazanan, çocuğuna yetebilecek bir kadınsınız. Bu adamla bu ömrü harcamamanızı öneririm.
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Diğer yorumunuzu da gülümseyerek okudum. Aynen hayatı maç olan adama zamansız beklentiye girdim. Ama dediklerinin mazereti olamaz tabi

Birazdan söyleyeceğim. Kızım uyusun konuşacağım. Ne ben ona muhtacım ne o bana. Bize muhtaç olan tek biri var o da kızımız

Esinizin laflari yenilip yutulcak cinsten degil size deger de vermiyor sevmiyor da. Ben anlattiklairnizdan bunu gördüm. Sizin israr etmeniz falan onlar bahane bu yüzden bu laflari söylemez seven insan.

Yapmasın zorla mı yaptiriyorsunuz sanki.bahaneye bak

Kendi görüşüm, eğer adamın söylediklerini hazmedip devam edebileceksenz boşanmayınbama unutamayacaksanz emin olun mutsuz olacaksnz ve çocuğunuzda mutsuz, birbirine saygısı olmayan iki ebeveynin yanında büyümek zorunda kalacak. Eminim bunu tercih etmezdi boşanmak demek babasından ayrılacağı anlamina gelmez esinzde böyle mutlu değil çocuğuna olan sevgisinden sizinle evli kalıyor ki evlat sevgisi insana herşeyi yaptırır oscarlik oyunculuğu bile. Gerçekten boşanmak istediğinizi kızınızn küçük olduğu için sizinle olması gerektiğini ama babası olarak her zaman iletisimde olacağını söyleyin oda sizde mutlu olun.

Dün büyük bir maç vardı. Biraksaydiniz izleseydi. Hatta kulaklığı takip yanınızda hem çay içip hep izleseydi.

Bizim de dün planımız vardı. Baktım maç var, aklı maçta kalacak söylemese de bende çocuklarla plan yaptım , eşimi de maç izleyecegi bir yere bıraktım. Ağzı kulaklarindaydi :)

Önceki konularinizi bilmiyorum ancak bu konuda fevri davranmissiniz.

Yanınıza geldikten sonra çocuk üşüyor bizden bire. Bu da sinir bozucu bir durum.

Çocuğun usuyecegini biliyordunuz balkonu kurunca değil mi ?

Benim felsefem , bir kişi gitmek istiyorsa gider, benle oturmak istiyorsa oturur. Ben dillendirmem , ben değil o kaybeder benle oturma sohbet etme keyfini.

Bir üç beş tekrarlandiginda cemberimin dışına atma çalışmalarım başlar.

hayatında biri olabilir mi?
laflar ağır, ne sanıyor bu tip erkekler kendilerini yaa çok canım sıkılıyor bu tiplere.

Çok kontrolu ve baskıcı davranmışsınız eşiniz sinirlenmekte haklı. Ben de maça ilgi duysam ve derbi maçı olsa balkona gel dese eşim otursam burası soğuk dese çıldırırım ayrıca ev işi yapmak bu kadar kötü hissettiriyorsa temizlikçi kadın haftada 2,3 gün gelebilirdi ama şöyle de Bi gercek var insan sinirliyken doğruları söyler içinden geçenler buymuş demekki sizden soğumuş ve cocuk için evli kalıyo bunu da baskıcı tavrınıza bağlıyorum

Eşinizin maç düşkünlüğünü bilerek, yanınıza çağırmanız gereksiz olmuş fakat sizin sorunlarınız zaten çok önceden başlamış anladığım kadarıyla. Bu cümleleri kurması hiç sağlıklı değil. "Sinirle söylemiştir canım" gibi bir şey değil bu. Saygı ve sevgiden yoksun cümleler. Ben size şunu yap bunu yap diyemem. Eşinizi ve ilişkinizin dinamiğini en iyi siz bilirsiniz fakat saygı ve sevgiden yoksun bir evlilik nereye kadar diye de düşünmüyor değilim.

çocuktan dolayı yorgunluk vs cinsellik azalmış olabilir ama sevgi hep devam eder.ancak sevmeyen bir insan git ne yaparsan yap baskasıyla ol der..evet yöneten siz olsanız bile bu böyle söylenir mi. baska biri var hayatında yada hiç sevmemiş sizi.ilkinde yapılacak sey belli ikincide de evlilik terapistiyle konuşsanız beraber sonra devam mı tamammı ya karar verseniz..

Adam coktan kafasinda bitirmis, su noktada bosanmazsa bile sadece cocugun duzenini bozmamak icin bosanmayacaktir.
Bu noktada iş size kaliyor, hicbir beklentiye girmeden ev arkadasi olarak devam da edebilirsiniz, bosanip onunuze de bakabilirsiniz.

Adıl bır yorum yapabilmek için diğer konunuza baktım.cinsel hayatla beraber gelen soğukluk ,kavgalar vs..malasef ki bizimde çocuktan sonra araya giren soğuklukla bu tarz kavgalar yasadık.sonra düşündüm ki çocuk olmadan oncede cinsel acıdan problem yokkende biz kavga ederdık.acaba sizinde o şekilde mi yanı sorun cinsellikten mi ,yoksa iletişim eksikliğinden mi kaynaklı? Bu arada hevesi gursagında kalmak ne demek bilirim...bizde bu hafta plan yapmıştık .ama gelin görün ki biz şuan çocukla evde,o annesiyle...

Arkadaşlar konuştuk. Seni dinliyorum dedim. Malesef yine afalladi ve istemsizce ben cocugumdan ayrılamam boşanmak istemiyorum dedi. İlk cümlesi.. Ben niye seninle evli kalayım bunu söyler misin dedim. Çocuğun birlikte bir anne babayla büyümesi için dedi. Annesinin kiminle yatıp kalktığı umrumda olmayan bir baba, sürekli mutsuz bir anneyle mi dedim. O da çarpitma ben daha gencim diyen lafı oraya çeken gözü dışarıda olan sensin dedi. Seninle konuşacak bir şeyim yok dedim. Söyle ne istiyorsun dedi bende sadece imza vermeni başka birsey değil dedim.
Şimdide akşam yemeğini yapıyor mutfakta..

Doğru söylüyorsunuz, daha gençsiniz, neden cinsellikten kendinizi mahrum bırakacaksınız ki ? Üstelik çözmek için bir çabası da yok.
Oh ne ala! Hem kadınla sevişme, hem kadına hakaret et,hem kadına psikolojik şiddet uygula. Sonra da boşanmak istemiyorum, çocuğumdan ayrılamam diye ağla.
Bu adam tam bir evlilik kazası. Umarım boşarsınız.

Bence eşiniz kendini cinsel yönden yetersiz ve eksik gördüğü için bu eksikliği size böyle sözler sarf ederek örtmeye kapatmaya, sizin canınızı yakmaya çalışıyor, eğer boşanmayı düşünmüyorsanız halletmeniz gereken ilk sorun cinsellik.

Evet eve bakıcı geliyor artık haftanın 5 günü çocuk uyurken temizlikte yapıyor bize herhangi bir ev işi de kalmiyor artık. Balkona neden gelmiyorsun dedim çünkü balkonda birseyler içer muhabbet ederiz diye plan yapmıştık öyle sinirle 5 karış suratla geldi ki bir 5 dk bekledim hiç ses soluk yok havada birden rüzgar esip çocukta yerde oturmak isteyince içeri mi girsek dedim biz çocukla içeri girdik evet baskıcı tavırlarım var ama bu kadar sert tepki hiç beklemeli yordum.
Saygı sınırı asıldı malesef ve tekrar inşaa etmek çok güç. Bir yerde patlak verecekti verdi

Halledemiyorum. Akıntıya karşı yüzüyor gibiyim sanki her seferinde daha da geriye gidiyorum. Gönlü yok. Ne yapsam olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…