- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi Acelyahayat
-
Bende aynı şeyi düşünüyorum. Diğer yorumunuzu da gülümseyerek okudum. Aynen hayatı maç olan adama zamansız beklentiye girdim. Ama dediklerinin mazereti olamaz tabiDiğer konunuzu da okudum da, siz fevri davranmak için bile geç kalmışsınız. Çalışan, parasını kazanan, çocuğuna yetebilecek bir kadınsınız. Bu adamla bu ömrü harcamamanızı öneririm.
Birazdan söyleyeceğim. Kızım uyusun konuşacağım. Ne ben ona muhtacım ne o bana. Bize muhtaç olan tek biri var o da kızımızBu söyledikleri eşinizin sizi gözden çıkardığını, ev arkadaşı gibi çocuk için bir arada yaşamaya devam ettiğini gösteriyor. Kendi ağzıylada bunu belirtmiş zaten.Sevgi ve istek yok. Kendinizi toparlayıp, sağlam durun. Hazırladığınız dilekçeyi imzalayıp, yarın işleme koyacağınızı söyleyin. Düşünülecek veya kurtulacak bir evlilik yok ortada.Bu şekilde bir yaşam ikinizide mutsuz edip, ilerde dahada şiddetli kavgalar yapmanıza doğru gider.Sizler için çok üzüldüm gerçekten. Allah yardımcınız olsun.
Yapmasın zorla mı yaptiriyorsunuz sanki.bahaneye bakProfesyonel yardım alıyorduk 3 hafta ara verdik sadece. Eşimin gösterdiği sebep evde kadın gibi hizmet ediyor olması onu benden sogutmus o da erkeklik görevlerini yerine getirmeyecegini söylüyordu bana. Terapistim de 3 aşağı 5 yukarı sebebin bu olduğunu dogruluyordu. Ve bu doğrultuda davranış teknikleri oneriyordu. İyi gidiyorduk ama verdiğimiz ara bize yaramadı.
Bence eşiniz kendini cinsel yönden yetersiz ve eksik gördüğü için bu eksikliği size böyle sözler sarf ederek örtmeye kapatmaya, sizin canınızı yakmaya çalışıyor, eğer boşanmayı düşünmüyorsanız halletmeniz gereken ilk sorun cinsellik.Arkadaşlar konuştuk. Seni dinliyorum dedim. Malesef yine afalladi ve istemsizce ben cocugumdan ayrılamam boşanmak istemiyorum dedi. İlk cümlesi.. Ben niye seninle evli kalayım bunu söyler misin dedim. Çocuğun birlikte bir anne babayla büyümesi için dedi. Annesinin kiminle yatıp kalktığı umrumda olmayan bir baba, sürekli mutsuz bir anneyle mi dedim. O da çarpitma ben daha gencim diyen lafı oraya çeken gözü dışarıda olan sensin dedi. Seninle konuşacak bir şeyim yok dedim. Söyle ne istiyorsun dedi bende sadece imza vermeni başka birsey değil dedim.
Şimdide akşam yemeğini yapıyor mutfakta..
Evet eve bakıcı geliyor artık haftanın 5 günü çocuk uyurken temizlikte yapıyor bize herhangi bir ev işi de kalmiyor artık. Balkona neden gelmiyorsun dedim çünkü balkonda birseyler içer muhabbet ederiz diye plan yapmıştık öyle sinirle 5 karış suratla geldi ki bir 5 dk bekledim hiç ses soluk yok havada birden rüzgar esip çocukta yerde oturmak isteyince içeri mi girsek dedim biz çocukla içeri girdik evet baskıcı tavırlarım var ama bu kadar sert tepki hiç beklemeli yordum.Çok kontrolu ve baskıcı davranmışsınız eşiniz sinirlenmekte haklı. Ben de maça ilgi duysam ve derbi maçı olsa balkona gel dese eşim otursam burası soğuk dese çıldırırım ayrıca ev işi yapmak bu kadar kötü hissettiriyorsa temizlikçi kadın haftada 2,3 gün gelebilirdi ama şöyle de Bi gercek var insan sinirliyken doğruları söyler içinden geçenler buymuş demekki sizden soğumuş ve cocuk için evli kalıyo bunu da baskıcı tavrınıza bağlıyorum
Saygı sınırı asıldı malesef ve tekrar inşaa etmek çok güç. Bir yerde patlak verecekti verdiEşinizin maç düşkünlüğünü bilerek, yanınıza çağırmanız gereksiz olmuş fakat sizin sorunlarınız zaten çok önceden başlamış anladığım kadarıyla. Bu cümleleri kurması hiç sağlıklı değil. "Sinirle söylemiştir canım" gibi bir şey değil bu. Saygı ve sevgiden yoksun cümleler. Ben size şunu yap bunu yap diyemem. Eşinizi ve ilişkinizin dinamiğini en iyi siz bilirsiniz fakat saygı ve sevgiden yoksun bir evlilik nereye kadar diye de düşünmüyor değilim.
Halledemiyorum. Akıntıya karşı yüzüyor gibiyim sanki her seferinde daha da geriye gidiyorum. Gönlü yok. Ne yapsam olmuyorBence eşiniz kendini cinsel yönden yetersiz ve eksik gördüğü için bu eksikliği size böyle sözler sarf ederek örtmeye kapatmaya, sizin canınızı yakmaya çalışıyor, eğer boşanmayı düşünmüyorsanız halletmeniz gereken ilk sorun cinsellik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?