- 8 Mart 2019
- 3.016
- 4.195
- 133
- 38
- Konu Sahibi Acelyahayat
-
Esim gerçekten bu dediğiniz kitleye giriyor mu düşüneceğim. Zaten dünden beri düşünmediğim şey kalmadı. Yazdıklarınızin eşimle ortusen yerleri var ama yaşam tarzı hayata bakış açısı çok farklı. Çokta entelektüel takılır kendisi ama belliki sınıfta kaldi kendisi.Benim yazacaklarım kelin merhemi durumu:))
Ama kendimden değil, çevremde gözlemlediklerimden yola çıkarak yorumlamaya çalışacağım.
Maalesef böyle adamlar var.
Yaşım geldi, bundan iyisini de bulamam o sebeple evleneyim, hayatımı kurayımcılar bunlar.
Yapılacaklar listesine evlilik ve çocuk tikini attığı için mutlu, gerisi için mutsuz olan tipler.
Sizin kocanız maç ve sigara düşkünü, benim tanıdıklarım alkol ya da bekar hayatına düşkün adamlar.
Ama ortak noktaları, onların keyiflerini bozmadığınız ‘ailece’ bir şey istemediğiniz sürece gayet iyiler ama beraber bir şey yapalım dendiğinde, keyifleri bölündüğünde veyahut talepkar cümleler karşısında kendilerini tutamıyorlar ve adeta o evde bulunmalarını ‘lütuf’ olarak bahşediyorlar.
Böyle karakterlerin iç dünyalarında mutsuz ve özgüvenden çok uzak, pohpohlanmaya aç, el gün beni iyi görsün şeklinde yaşadıklarını düşünüyorum.
Bencilliğin nirvanasına ulaşmak zaman isteyen bir durumdur ve belki de aşırı üzerine düşerek bunu ona altın tepside sundunuz.
Sadece dinleyeceğim diyeceklerini. Elbetteki dediklerinin sebebi beni gösterecek ben tahrik etmiş olacağım ben onun sınırlarına girmiş olacağım o da bunları kızgınlıkla söylediği bahanesiyle tabiri caizse perde kalkmış gözlerime o perdeyi geri indirmeye çalışacak. Anlaşmalı boşanma dilekçesini indirdim. Dün gece de protokolü hazırladım. Yarın çıktısını alıp imzalaması isteyeceğim. Protokolde çocuğunu istediği zaman görebileceği yazacak. Artık bahanesi de kalmamış olurAdam dengesiz birine benziyor. Şimdi g... tutuşmuştur birazdan yapacağınız konuşmada ben sinirden söyledim ama ama... sen de tahrik ediyorsun diye başlar.
Çocuk için birlikteyimi bıraktım insan nikahlı eşine kiminle yatıp kalkarsın umrumda değil derse sonucu boşanmadır.
Böyle şeref yoksunu bir adamın ardından tek gözyaşı bile dökülmez.
Peki geçmişe falan baktınız mı uygunsuz şeyler mi izliyor acabaYok başkası da yok. Eminim. Telefonları ortada. Onun hayatında maç var sigara var.
Baktım yok. Hep maç yorumları veya yabancı kaynaklı ingilizce makaleler okuyorPeki geçmişe falan baktınız mı uygunsuz şeyler mi izliyor acaba
Daha çok gençsin önünde uzun bir hayat var yıpratma bu kadar kendiniBen bu kadar kör olabilmisken balık hafızalı da olmayı başarırım diye kendimden şüphe ediyorum artık. İnsan işte en çok kendini kandırıyor
Kafama takıldı şimdi sorun ne acabaBaktım yok. Hep maç yorumları veya yabancı kaynaklı ingilizce makaleler okuyor
Yani sensizde elim iş tutuyor kendi kendimi goruyorum demek istiyor benimki hayatta iş tutmazÇocuğu parka çıkardı. Az önce geldiler. Yıkanan bulaşıkları yerine dizdi. Sabah makineye attığı çamaşırları asti balkonu yıkadı. Ne kadar basit biriyim gözünde o lafların telafisi bunlar demek. Resmen derin uykudan uyanıyor gibiyim
Bana daha çok birazdan yapacağı konuşmanın on hazırlıkları gibi gelmişti ama bunu demek istiyorsa daha iyi Allah daha çok tutturdun eline işiYani sensizde elim iş tutuyor kendi kendimi goruyorum demek istiyor benimki hayatta iş tutmaz
Hayır pişman olmuş dediklerine. Ama çok da ağır konuşmuş. Belki öfke kontrolü icin tedavi olmalı. Böyle biriyle de yaşanmaz. Boşanma için illa alkol aldatma şart değil. Böyle bir adamla hayat zor. Boşanma konusunda iyi düşünmeli konu sahibi.Yani sensizde elim iş tutuyor kendi kendimi goruyorum demek istiyor benimki hayatta iş tutmaz
Gidiyorduk 3 aydır evlilik terapisi alıyorduk öyle iyi birine de denk gelmiştik ki. Ama şehir değişikliği sebebiyle 3 haftadır ara verdik ben birseyler hissedince terapistimizi aradım. Tele terapi ile devam edebileceğimizi söylemişti ki bu olay oldu. Keşke hiç ara vermeseydi ya da daha önce arasaydim. Düzeleceği varsa da bu laflarla çok zor artikHayır pişman olmuş dediklerine. Ama çok da ağır konuşmuş. Belki öfke kontrolü icin tedavi olmalı. Böyle biriyle de yaşanmaz. Boşanma için illa alkol aldatma şart değil. Böyle bir adamla hayat zor. Boşanma konusunda iyi düşünmeli konu sahibi.
Ben çoğu kişinin aksine farklı düşünüyorum. Madem bu kadar can acıtacak şeyler söyledi, söylüyor her neyse. Sizin ondaki yeriniz demek ki çok farklı. İnsan çok kızdığı kişiye çok ağır konuşur. Sizi suçlamıyorum tabii ki yanlış anlamayın lütfen. Bir sorun var ve bu sorun çok büyük ama nereden kaynaklandığı tam belli olmuyor bu anlatılanlara. Bence çok çok iyi bilen ve tecrübesi olan insanlardan size yol göstermesini isteyin. Bence eşinden nefret eden kişi çocuğunu bu kadar sevmezdi. Şu an bazı şeyler kötü olmuş kötüye gitmiş evet. Ama ben sizin yerinize olsam sebebini öğrenirdim. Sonra istediginizi yaparsınız. Eşiniz sizi gözden çıkarmış olsaydı sizi kendisinden bosandirmak için daha daha farklı yollar dönerdi diye düşünüyorum. Allah kolaylıklar versin.Ben böyle bir adamla devam etmek istemiyorum ama kafamı karıştıran nokta ben böyle bir adamla evlenmemistim. Sanırım o da benim gibi bir kadınla evlenmedigini düşünüyor
Daha önce de yapar mıydı böyle işler yoksa birşeyler gostermenin çabasında mi acabaÇocuğu parka çıkardı. Az önce geldiler. Yıkanan bulaşıkları yerine dizdi. Sabah makineye attığı çamaşırları asti balkonu yıkadı. Ne kadar basit biriyim gözünde o lafların telafisi bunlar demek. Resmen derin uykudan uyanıyor gibiyim
Yapardı ama ben dersem. Yapardı ama karşılığında bana laf söylerse. Yapardı ama bu iş benim işim değil aslında senin işini yapıyorum derse. Yapardı ama bunlardan max 2sini hepsini aynanda ben demeden yapmazdiDaha önce de yapar mıydı böyle işler yoksa birşeyler gostermenin çabasında mi acaba
Cumartesi günü derbi vardı. Hayatı maç ve sigara olan adama derbi günü sihir etmişsiniz o da açmış ağzını yummuş gözünü. Tabii ki söylediklerinin bahanesi olamaz ama aklıma geldiYok başkası da yok. Eminim. Telefonları ortada. Onun hayatında maç var sigara var.
Profesyonel yardım alıyorduk 3 hafta ara verdik sadece. Eşimin gösterdiği sebep evde kadın gibi hizmet ediyor olması onu benden sogutmus o da erkeklik görevlerini yerine getirmeyecegini söylüyordu bana. Terapistim de 3 aşağı 5 yukarı sebebin bu olduğunu dogruluyordu. Ve bu doğrultuda davranış teknikleri oneriyordu. İyi gidiyorduk ama verdiğimiz ara bize yaramadı.Ben çoğu kişinin aksine farklı düşünüyorum. Madem bu kadar can acıtacak şeyler söyledi, söylüyor her neyse. Sizin ondaki yeriniz demek ki çok farklı. İnsan çok kızdığı kişiye çok ağır konuşur. Sizi suçlamıyorum tabii ki yanlış anlamayın lütfen. Bir sorun var ve bu sorun çok büyük ama nereden kaynaklandığı tam belli olmuyor bu anlatılanlara. Bence çok çok iyi bilen ve tecrübesi olan insanlardan size yol göstermesini isteyin. Bence eşinden nefret eden kişi çocuğunu bu kadar sevmezdi. Şu an bazı şeyler kötü olmuş kötüye gitmiş evet. Ama ben sizin yerinize olsam sebebini öğrenirdim. Sonra istediginizi yaparsınız. Eşiniz sizi gözden çıkarmış olsaydı sizi kendisinden bosandirmak için daha daha farklı yollar dönerdi diye düşünüyorum. Allah kolaylıklar versin.
O zaman ya ozur dilemeye ya bitirme konusmasina hazirlaniyorYapardı ama ben dersem. Yapardı ama karşılığında bana laf söylerse. Yapardı ama bu iş benim işim değil aslında senin işini yapıyorum derse. Yapardı ama bunlardan max 2sini hepsini aynanda ben demeden yapmazdi
Çocukla eşi sevmenin ne alakası var ya? Bence çok saçma bir tez bu.Ben çoğu kişinin aksine farklı düşünüyorum. Madem bu kadar can acıtacak şeyler söyledi, söylüyor her neyse. Sizin ondaki yeriniz demek ki çok farklı. İnsan çok kızdığı kişiye çok ağır konuşur. Sizi suçlamıyorum tabii ki yanlış anlamayın lütfen. Bir sorun var ve bu sorun çok büyük ama nereden kaynaklandığı tam belli olmuyor bu anlatılanlara. Bence çok çok iyi bilen ve tecrübesi olan insanlardan size yol göstermesini isteyin. Bence eşinden nefret eden kişi çocuğunu bu kadar sevmezdi. Şu an bazı şeyler kötü olmuş kötüye gitmiş evet. Ama ben sizin yerinize olsam sebebini öğrenirdim. Sonra istediginizi yaparsınız. Eşiniz sizi gözden çıkarmış olsaydı sizi kendisinden bosandirmak için daha daha farklı yollar dönerdi diye düşünüyorum. Allah kolaylıklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?