- 8 Mart 2019
- 3.023
- 4.204
- 133
- 38
- Konu Sahibi Acelyahayat
-
Düzeltmek için herşeyi deniyorum. 2 günlük haftasonumun 1 günü terapiste geçiyor. 1 aylık kazancımin yarısı ayda bu terapiye gidiyor. Zaman ve paramı harcıyorum. Ama sonuç sıfırDoğru söylüyorsunuz, daha gençsiniz, neden cinsellikten kendinizi mahrum bırakacaksınız ki ? Üstelik çözmek için bir çabası da yok.
Oh ne ala! Hem kadınla sevişme, hem kadına hakaret et,hem kadına psikolojik şiddet uygula. Sonra da boşanmak istemiyorum, çocuğumdan ayrılamam diye ağla.
Bu adam tam bir evlilik kazası. Umarım boşarsınız.
Evet eve bakıcı geliyor artık haftanın 5 günü çocuk uyurken temizlikte yapıyor bize herhangi bir ev işi de kalmiyor artık. Balkona neden gelmiyorsun dedim çünkü balkonda birseyler içer muhabbet ederiz diye plan yapmıştık öyle sinirle 5 karış suratla geldi ki bir 5 dk bekledim hiç ses soluk yok havada birden rüzgar esip çocukta yerde oturmak isteyince içeri mi girsek dedim biz çocukla içeri girdik evet baskıcı tavırlarım var ama bu kadar sert tepki hiç beklemeli yordum.
O zaman inanın çok haklısınız, ben cinsellik yok diye boşanırım ama cinsellik olmadan da sürdürülen evlilikler var ve tamamen size kalmış. Buarada söylediği sözler yenilir yutulur cinsten değil
Kendi aldatıyorsa diyordur vicdan rahatlatmak için..Sizden vazgeçtiğini daha önce nasıl anlayamadınız? İşler bu noktaya bir anda gelmez. Aranızda saygı bile kalmamış. Karısına nasıl başkasıyla olabilirsin der. Resmen beni aldatabilirsin demiş.
Hatalı ve hala üste çıkmaya çalışıyor. Sen şöyle dersen ben de böyle derim. Bu mu özür dileme ? Evli eşine her ne durum olursa olsun böyle bir söz söylenilmez.Arkadaşlar son yorumları okudum tek tek alintilayamadim. Toplu cevap vermek istedim. Geldi tekrar pişman olduğunu beni çok sevdiğini söyleyip öpmeye çalıştı kabul etmedim. Benimle çocuk için evli kalmadığını defalarca dile getirdi! Ben gencim dersen sen bana asıl seni aldatirim demek istiyorsun bende ona karşılık bunu dedim dedi. Maksadını aşan sözler sarf ettim dedi. Dedi dedi dedi. Haftaya ailemi çağırdım başka şehirden. İçim buz gibi. Ama kalbim çok kırık. En kısa sürede yoluma bakacağım. Destek veren yorum yapan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Yorumlarınız gün boyu bana iyi geldi.
Ondaki gurur kimsede yok ona göre bana yalvardı şuan. Maymunun gözünü açtı ona üzülüyordur..Hatalı ve hala üste çıkmaya çalışıyor. Sen şöyle dersen ben de böyle derim. Bu mu özür dileme ? Evli eşine her ne durum olursa olsun böyle bir söz söylenilmez.
Bu söylediklerini ailesine söyleyinsenize, bilsinler oğullarının ne kadar geniş bir midesi olduğunu.Ondaki gurur kimsede yok ona göre bana yalvardı şuan. Maymunun gözünü açtı ona üzülüyordur..
Demeye dilim varmaz. Ben düşündükçe utanıyorum. Zaten ailesine de hiçbir zaman yaranamadim.Bu söylediklerini ailesine söyleyinsenize, bilsinler oğullarının ne kadar geniş bir midesi olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?