Üzgünüm hemde çok

Düzeltmek için herşeyi deniyorum. 2 günlük haftasonumun 1 günü terapiste geçiyor. 1 aylık kazancımin yarısı ayda bu terapiye gidiyor. Zaman ve paramı harcıyorum. Ama sonuç sıfır

Konu sahibinin açıklamasını yeni okudum.. Bu adamdan sana ne köy ne kasaba olur söylediklerini unutmayın. Adam olan asla karısına git başkasıyla seviş demez.

Ağır konuşmuş..
Ben inanmıyorum bu kızdım da sinirlendim de söyledim diye bahanelere. Kızdığında sinirlendiğinde de insan karşımdaki kim diye bir düşünür..
Kızgınken söyledikleri ayrıca insanın gerçek fikirleri bana göre.
Onun dışında yenilir yutulur şeyler değil, çok gurur kırıcı sözler bunlar. Siz bilirsiniz, devamını görüyor musunuz bu evliliğin?
Çocuğuna düşkün demişsiniz, istediği her zaman görebileceği bir protokol hazırlayıp koymak lazım önüne. Geçen ömürden gidiyor.. yazık günah..

Yani şu kadarını kesinlikle söyleyebilirim aldatıldığınızı öğrenirseniz şaşırmayın..
Oda da ayırdıysa başka bir şey düşünemiyorum..

Gerçekten sizin kârınız ne burada? Böyle bir ev ortamında çocuk daha mı sağlıklı büyüyecekmiş? Onun tek düşündüğü kendisi. Ne olursa olsun böyle bir tepkiyi hiç bir kadın haketmez. Açık açıkta söylüyor maalesef sizinle olmak istemiyor çocuk olmasa boşanırdı demek. sizi istemeyen bir adama daha fazla tahammül etmek sizin hayatınızdan ve sağlığınızdan götürür.

Arkadaşlar son yorumları okudum tek tek alintilayamadim. Toplu cevap vermek istedim. Geldi tekrar pişman olduğunu beni çok sevdiğini söyleyip öpmeye çalıştı kabul etmedim. Benimle çocuk için evli kalmadığını defalarca dile getirdi! Ben gencim dersen sen bana asıl seni aldatirim demek istiyorsun bende ona karşılık bunu dedim dedi. Maksadını aşan sözler sarf ettim dedi. Dedi dedi dedi. Haftaya ailemi çağırdım başka şehirden. İçim buz gibi. Ama kalbim çok kırık. En kısa sürede yoluma bakacağım. Destek veren yorum yapan herkese çok ama çok teşekkür ederim. Yorumlarınız gün boyu bana iyi geldi.

Hatalı ve hala üste çıkmaya çalışıyor. Sen şöyle dersen ben de böyle derim. Bu mu özür dileme ? Evli eşine her ne durum olursa olsun böyle bir söz söylenilmez.

Hatalı ve hala üste çıkmaya çalışıyor. Sen şöyle dersen ben de böyle derim. Bu mu özür dileme ? Evli eşine her ne durum olursa olsun böyle bir söz söylenilmez.
Ondaki gurur kimsede yok ona göre bana yalvardı şuan. Maymunun gözünü açtı ona üzülüyordur..

Allah sabır versin bir an önce en az yarayla atlatırsınız umarım. İçinde bulunduğumuz toplum bana şanslı olabileceğinizi dahi düşündürttü. En azından medenice ayrılıp hayatınıza devam edebileceksiniz. Çocuğunuz için de üzülmeyin boşanmayı kaldıramayacak diye. Ben annem ve babama bazen çok kızıyorum niye birliktesiniz diye. Elbet zorlanacaktır ama anne ve baba ayrı da olsa ebeveyn olduklarını unutmadığı müddetçe mutsuz bir ailede yaşamaktan çok daha iyi olacaktır.

Malesef canım her kadının başına geliyor böyle olaylar bende yaşadım kavga anında söyleniyor malesef böyle sözler eşimde bana çok söyledi çok defa çocuk olmasa boşanırdım falan diye bende ona söylemişimdir..İyi kötü gidiyoz işte dört dörtlük olmuyor malesef olan varsada helal olsun mutluluklar diliyorum...

Hafta sonu planı yapılıp sonra ortaklaşa evde vakit geçirmeye karar verecek bir çift için bir anda fazla ağır bir tartışma olmuş hani o tartışmaya kadar sanki birbirini saygı duyan bir ikili belirtmişti gözümde. Ama o laflar.... Kesinlikle haklısınız. O lafları yedirmek de söylediğine pişman etmek de hakkınız ailesine yaranamadım demişsiniz ciddi tartışmalarınız oldu mu bilmiyorum yoksa her ailedeki gibi mi. Nacizane fikrim biraz sakinleşip enine boyuna düşünmeniz. Olaylar çok yeni çok taze keza siniri, acısı da öyle. Biraz bekleyin ailenize söylemek için çünkü sonrasında olur da affederseniz zor durumda kalırsınız. Anladığım kadarıyla iyi bir baba eğer o güne kadar iyi de bir eşse hemen demiyorum ama tavrınızı gösterip sonuçlarından çekinmediğinizi belli ederek bir zaman sonra ipleri elinize alarak devam etmeniz. Şimdi düşünmesi zor hatta belki kızacağınız bir cümle ama içimden bu şekilde geldi.

bu eşinizin söylediği şeyler öyle alelade bir sinir anında söylenecek türden şeyler değil gerçekten çok ama çok ağır. çok yürek yaralayıcı. gözüm açıldı, gözümdeki perde kalktı duyunca demişsiniz ama siz o anda nasıl bir travma yaşadınız, nasıl psikolojiniz bozuldu haberiniz yok ve eminim olayın şokundasınızdır hala. ileride etkilerini hissedeceksiniz o yüzden bir an önce nolur nolmaz diyerekten yardım almaya bakın çocuğunuzu düşünün. sizin yerinizde başka kadın olsa iş bu raddeye gelmeden evvel boşanırdı. illaki daha önceden yaşanmışlıklar vardır ve bu olay son damladır. bundan mütevellit bence siz sabırlı ve sükunetini koruyabilen birisiniz ama eşinizin sizi hak ettiğini düşünmüyorum ve üzgünüm ama sizi sevmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…