Üzgünüm hemde çok

Acelyahayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2019
3.019
4.199
133
38
Merhabalar, herkesin haftasonu çok güzel geçsin. Benim ise berbat geçiyor. Bütün hafta su 2 günü beklemiş planlar yapmıştım. Yapmamak gerekiyormuş. 30 Yaşındayım. 4 yıllık evli 1.5 yaşında evlat sahibiyim. Dün eşimle dışarı çıkalim diye konuşmuştuk ancak ikimizinde sonrasında çıkası gelmedi balkonda oturur çay kahve içeriz diye anlaştık. Eşim gidip arka balkonda maç izlemeye başlayınca niye buradasın gelsene beraber otururuz demiştik ya dedim. On balkona bir sinirle geldi oturdu hiç konuşmuyor. Çocukta yanımızda hava soğudu içeri girelim çocuk usuyecek dedim ben çocukla içeri girdim. Kızım ağlamaya başladı huysuzlandi yarım saat sonra keşke dışarı çıksaydık en azından bende çocukta eğlenirdik ben beraber birseyler yaparız diye düşünmüştüm evde dedim. Demez olaydım. Balkonda bağırmaya başladı. Bende kapıyı kapattım bağırma sessiz konuş dedim. Bu sefer içeri geldi sen niye böyle yapiyorsundan başladı olay seninle boşanmak istiyoruma geldi. Tabi buraya gelirken aradaki laflar yenilir yutulur cinsten değildi. Bana aynen gerizekali misin sen seninle çocuk için evli kalıyorum bosanirsak çocuğu bana verecek misin dedi tabi ki hayır dedim. Bende o yüzden seninle evliyim çocuğumu görmek için dedi. Bende memnun değilsen çekip gidersin dedim. Bana araban var arabasız nereye gideyim bahanen de yok artik defol sen git dedi. Benimle çocuk için evli kaldığını söylüyorsun ben bu şartlarda seninle niye evli kaliyim ki benim ne faydam var bundan dava tek taraflı açılmıyor madem öyle bende açarım davayı dedim. Daha gencim yoluma bakarım dedim. Çocuğu vermiyorum. Çocuğu vereceksen istediğin yere dava aç dedi. Vermeyeceksende bosanmiyorum kiminle yatıp kalıyorsan yat umrumda değil dedi. Sanki laflar bıçak oldu yüreğime. Gözüm açıldı. Hiç birsey demeden yatmaya gittim çocukla. Düşündükçe anlamlandirdim. Cinsel hayatımızın olmayışı eve fazladan çocuğa büyük yatak alma bahanesiyle kendine ayrı oda yapması her gece bahaneyle odada yatmak istemesi. Yatağı çocuğa aldığımızı bir dahaki hafta yatağı odasına geçireceğimi anneme söylerken ki bana o bakışı. Sanki hepsi zihnimde birer birer canlandı. Hatalarım olabilir ama beni sevmeyeceği gidip başkasıyla yatıp kalkmamdan bile rahatsız olmayacağı ne yapmış olabilirim. bu kadar nefret dolu olması beni hem korkuttu hem çok üzdü. Sabah uyandık hiç konuşmadık. Bütün evi mutfağı toplayıp çocuğu yedirip icirmis. Bana da az önce geldi konuşalım mı dedi. Sanki ruh gibiyim. Çocuk uyuyunca konuşuruz dedim. Niye bilmiyorum buraya yazmak istedim. Yazdıklarım burada kalsın belki ileride okur hatırlarım olanları...

Şimdi ilişkinizin tam boyutunu bilmeden bir şey söylemek yanlış ama acaba eşiniz onu yönetmeye çalıştığınızı falan mı düşünüyor? Çünkü öyle yapalım olmadı böyle yapalım...tek bir konudan sorunları tahlil etmek tabii ki mümkün değil ama ben öyle bir izlenim aldım. Eşinizin söyledikleri yenilecek yutulacak cinsten değil ama onu belirteyim.

Sizden vazgeçtiğini daha önce nasıl anlayamadınız? İşler bu noktaya bir anda gelmez. Aranızda saygı bile kalmamış. Karısına nasıl başkasıyla olabilirsin der. Resmen beni aldatabilirsin demiş.

Evet onu yönettiğimi düşünüyor bense neden uzlaştığımız plana sadık kalamıyoruz benimde bir c. Tesim var diye direttim. Dediği lafları hazmedemiyorum. Mideme oturdu sanki. Yarın anlaşmalı boşanma dilekçesini karşılıklı imzalayip aile mahkemesine vermek istiyorum. Çok mu fevri bir hareket olur bilemiyorum

Sizden vazgeçtiğini daha önce nasıl anlayamadınız? İşler bu noktaya bir anda gelmez. Aranızda saygı bile kalmamış. Karısına nasıl başkasıyla olabilirsin der. Resmen beni aldatabilirsin demiş.
Esim çocuğu icin dünyayı yakar o derece. Rol yapmış resmen sanki zihnimde canlandı tek tek. Anlamamış miyim anlamamazlıga mi gelmişim. O mu çok rolünü iyi oynamış.. Şaşkınim

İlk konunuza baktım şimdi. Adam en başından beri böyleymiş zaten. Siz ısrarla devam etmişsiniz. Çocuğu eşinizde istemiş miydi? Çocuk için evlenmiş gibi

Muhtemelen sinir anında söylenmiş kelimeler olmalı ki sabah sizinle konuşmak istemiş tavrına bakarsınız size olan durumuna fakat "kiminle yatıp kalıyorsan yat umrumda değil dedi." Kelimesi çok ağır olmuş

Yani fevri mi olur ona siz karar vereceksiniz. Biz buradan ne desek boş ama eşinizin üslubunu acilen düzeltmesi gerek.

Bu şartlarda size pek çözüm yolu bırakmamış. Nedenlerini belirtmiş. Bazen fevri hareket etmek gerekiyor daha fazla değersizleşmemek için.
Evet doğru diyorsunuz. Aslında biliyorum unutmamak için yazdım bir nevi. Unutulacak gibi de değil zaten
İlk konunuza baktım şimdi. Adam en başından beri böyleymiş zaten. Siz ısrarla devam etmişsiniz. Çocuğu eşinizde istemiş miydi? Çocuk için evlenmiş gibi
Evet karşılıklı istedik. Çokta severek evlenmiştik. Boşanmanın eşiğine geldiğimizde yalvaran geri döndüren kendisiydi. Keşke donmeseydim en azından bu lafları duymazdim
Aldatılıyor olmaktan hiç şüphelendiğiniz oluyor mu ?
Yok olmadı. Sanırım hiç bir kadınla olmakta istemez. Onun hayatı maç ve sigara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…