UZun olacak ama lütfen cevaplayın boşanma kararımı kesinleştirmem laZım

Kardeş ne yağmur izlemesi adam işekten yağmur yapmış üstüne yağdırıyor uyan yahu. Romantizmin sırası mı?

Ayrıca ailesinden şiddet, psikolojik şiddet vs görmediğin kalmamış bu adam seni korumamış etmemiş. Şimdi mis gibi memur olmuşsun daha ne bekliyorsun?

Hatta 2.bebek için uğraşıyordum yazısını gördükten sonra okumaya devam etmedim, üzgünüm ama başınıza gelenler demek ki gözünüzü hiç korkutmamış değişen bişey de olmayacaktır.

Boşan diyerek vebal almak istemem ama üstüne işemesi de hiç normal değil. Terapiye mi gitse? Psikolojik yardım mı alsa? Bilemedimki
Boşan demezsek çocuğun vebali üzerimize olacak vallahi . fiziksel ve psikolojik şiddetin olduğu bir ortamda çocuğun alkolik baba ve dedenin yanında büyümesi korkunç.

Bu kavgalar vurup kırmalar ilk seneydi 3 sene önce memur oldum karışmıyorlar artık korkuyorlar benden biraz herşey düzene girdi diye 2. Bebek istedim ama eşimin de alkolü abarttığını görünce bebekten vazgeçtim

Esinin neyine aciyorsun babasi seni dover kafanda sehpa kirar adam olsa seni onlarla yasatmazdi kp alkolik kv dengesiz baba pislik icinde alkol var sorumsuzluk var cocuk bu ortamda nasil buyur? Sanki saglikli bir ortam varda cocugumu parcalanmis ailede buyutmek istemiyorum diyosun. Memursun muhtac degilsin bu pis aile icinde cocuk buyutmey cocgu dogru duzgun yetistir tek basina. İkinci cocuk istemen zaten seninde cok saglikli dusunmedigini gosteriyor ya neyse

Boşanmak isteme sebebini anlayamadım. Gayet normal bir evlilik..benim beyim de üzerime işer, bir çeşit fantezi. Ama ben kayinpederden değil kayinvalideden dayak yemeyi tercih ediyorum. Onunki daha tatlı oluyor. Üstelik uc çocuğum var. Sen neden bir tane ile kaldın ki? Hemen ikinci çocuğu tavsiye ediyorum. İkinci çocukla evliliğiniz şahlanacaktir. Zaten alkol tedavisinde ise yariyormus ikinci çocuk.

Boşan demezsek çocuğun vebali üzerimize olacak vallahi . fiziksel ve psikolojik şiddetin olduğu bir ortamda çocuğun alkolik baba ve dedenin yanında büyümesi korkunç.
ikinci çocuk istediğim dönemde eşimde yatak ıslatma alkol alma yoktu başladığı anda bebekten vazgeçtim zaten

Ben yargılamak için yorum yapmadım lütfen bana kızmayın, kayınpederim omzumda sehpa kıracak, bizimkiler tek şey der “senin kocan adam mı?”

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…