UZun olacak ama lütfen cevaplayın boşanma kararımı kesinleştirmem laZım

ulen her türlü kahrını çek hatta pederhose üstünde sehpa kırsın evde halı püskülü muamelesi gör bi de yetmezmiş gibi adam üstüne işesin. İşerim böyle işin içine
Offff of...
Varam gidem tuvalete..
Bak konu sahibi biz boyle gülüyoruz ama anla
Yaşadıkların katlanilacak gibi değil gül gibi de işin varmış kendine gel kardeşim
Hadi gülüm hadi babam
Hadi az biraz bi kendini dinle.dusun

Ben gençliğimin baharinda.bunlari yaşadım ama şimdi de cekmelimiyim diye bi düşün??

@sinem333

Çocuğunuz yarın "AYYAŞIN OĞLU" diye anılacak...

Ve oğlunuz bu haysiyetsiz yaşamdan çok utanacak...

Size zerre acımadım, çünkü 3 yıldır memur olduğunuz halde bu hayatı seve seve yaşıyorsunuz...

Çocuğunuza çok yazık

Allah bilir iç dünyasında neler yaşıyor.

İlerde böyle bir adamla yaşadığın için senden de iğrenecek..

Daha da kötüsü kendi ayakları üstünde durduğunda evinize ayak basmak bile istemeyecek..

Siz daha yuva, mutlu aile, yağmur şırıltısı hayali kurun...

Sizin gibi kadınları gördükçe bu ülkenin sağlıklı nesil geleceğinden ümidimi kesiyorum

Nasil yasiyorsunuz bunlari ? Nasil musade ediyorsunuz? Agzim acik okudum , neden kendinizden bu kadar nefret ediyorsunuz?

Ve sizinki gibi ailelerde yetisen çocuklar en cok annelerinden nefret ediyor , istese beni kurtarirdi o hayattan ama kurtarmadi diyorlar , oglunuz ileride size bunlarin hesabini sorar merak etmeyin

Yav ablam aç gözünü mis gbi işin varmış nesine açıyorsun bu pis herifin.ogluna da uzluyorsam onadamdan bosanmalisin . Kp nasıl küçücük çocuğunun yanında bira icer.oda onların yanında büyüye büyüye onları örnek alır onlar gibi olur .al götür oğlunu. Temiz güzel bir hayat gelecek ver. Yere batsın kocası. Hastalıktan üzerine isese derim ki sabret. Ama adam keyfe keder içip üzerine isiyormus. Sen hala mutlu romantik bir evlilik peşindesin. İnşallah düzelirsiniz demeye gönlüm el vermiyor. Evladın icin o evden uzaklas.

Kocanı sakın ola yarı yolda bırakma..Çocuğunu sakın ola parçalanmış ailede büyütme emi..Şu an en büyük iki problemin bunlar çünkü. En güzeli oğlun da alkolik olsun, çok şanslıysa onun da sırtında orta sehpa kırsınlar falan.Bir de oğlunun altına işediği yatakları temizlersin ilerde.Nesilden nesile parçalanmamış mükemmel aile..Tüm bunlar daha mantıklı ,evet.

Siz hatayı kaçarak yapmışsınız nolursa olsun aile ikna edilmeli kaçmak nedir ya ?edilemiyorsa zaten senin göremediklerini görüyorlardir. Bu işin sonu hep kötü oluyor.tamam çok süper biri olur çok güvenirsin ailende sana acayip kötü davraniyordur izin almadan evlenirsin o başkada. Umarım herşey iyi olur ne denir ki başka
Ama hatayı en başında yapmışsınız siz kaçarak aileyi ikna etmek lazım kesinnnnlikle başka yolu yok ki bunun olmuyorlarsa sizin göremediginiz şeyleri görüyorlardir kaçmak nedir Allah aşkına? Olmuyorsa olmaz dünyanın sonu değil bu hale düşmekten iyidir sonra bizde aciyorum üzülüyorum ve kızıyorum şuan size. Bu kaçmalarin sonu hep hüsran neden insanlar bunu anlayamıyor illa bunlar olunca mi anlaşılması lazım. Aile ne kadar kötü bile olsa yarı yolda bırakmaz ama dinlemeyince onlarida ezmiş oluyorsun değerimi hiç. Bosanin tabiki yinede düşüncek birşey mi var?

Eşini bırakıp gitmeyeceksin belli.O zaman tayin iste başka şehirde deneyelim de.Artık onların baskı ve yakinliklarindan kurtulursun.Esine son bir şansı böyle ver oldu oldu olmadı herkes kendi yoluna baksın.

yari yolda birakan siz degilsiniz o. insan esine azicik kulak verir yapmani istedigi istemedigi seylere.. sizinkiler aile boyu kulak tikamis.

Konuda bi içmeyen siz kalmışsınız. Açmaz mısınız bir bira. Dede sarhoş baba sarhoş. Babaanne pis... anne pı-sı-rık ve koca bağımlısı. İşi var ama yanındaki içildiğini bildiği evladı için bile boşanmak yerine güzel yürekli, sağı solu sulamayı seven kocadan kardeş getirme derdinde. Harika aile geni tabi sizde haklısınız.

Oğlunuz mu kocanız mi? Seçin. Bu hikayeye bakarsak evladını düşünen, geleceğini yoğuran anne, o insanlarla artık yaşamıyor olmalı. Çok da düşünmeye gerek yok. İnşallah kocayı seçmezsiniz. Siz zaten ona eş değil bakıcı olmuşsunuz artık. Hayırlısı olsun.

Tabi koca diyecek. Koca kolay mı bulunuyor bu devirde. Adam kombi taktırmış ve her yeri suluyor.bu özellikler kimin kocasında var.?

Hiçbirşeyden memnun değilsin..mutlu değilsin..bir de tüm bunların üstüne 2.çocuk düşünüyorum yazmışsın..Allah akıl fikir versin...atanmışsın,paran var daha ve diye bu hayatı çekiyorsun?

Bu sartlar altında okuyup memur oldugunu için tebrik ederim.
Alkol sorunu olan baba ile büyümek Çocugunuz büyük haksızlık. Eşinizin bu sorununu çözmeye calışsanız olmaz mı? Öteki konular da düzelir gibime geliyor. Alkolden vazgecmezse yapacak başka sey kalmıyor

Cnm önclikle gcmis olsn. Zor bir hayat ama emin ol caresiz degilsin. Ne güzl meslegin var. Boşan kendinide kurtar çocuğunuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…