- Konu Sahibi TheCapricorn
-
Allah sana akıl versin...Bu kavgalar vurup kırmalar ilk seneydi 3 sene önce memur oldum karışmıyorlar artık korkuyorlar benden biraz herşey düzene girdi diye 2. Bebek istedim ama eşimin de alkolü abarttığını görünce bebekten vazgeçtim
Doğru karar verdiniz tebrik ederimEşimi uyandırdım şimdi sabahtan beri oğlumla hazırlandık bekliyorduk benden bu kadar bir dakka daha burda kalırsam kendime olan saygımı kaybettiğim yetmez gibi oğlumu da kaybedeceğim pazartesi dilekçe vereceğim sende imzala anlaşmalı olsun bitsin uzamasın dedim çıktım anneme gidiyorum
Evet memur olduğun için çalıştığın para kazandığın için artık karışmıyorlar ki hiç karışmadıklarına inanmıyorum çünkü etinden sütünden maaşından faydalanıyorlar. Peki memur olmasaydın sana şu an davrandıkları gibi davranırlar mıydı? Hoş ben hala eşinin de ailesinin de sana hakettiğin gibi davrandığını düşünmüyorum ama sen tavırlarının bir nebze düzeldiğini sanıyorsun. Veya çalışmıyor olsaydın eşin sana acıyacak mıydı senin şu an eşine acıdığın gibi?Bu kavgalar vurup kırmalar ilk seneydi 3 sene önce memur oldum karışmıyorlar artık korkuyorlar benden biraz herşey düzene girdi diye 2. Bebek istedim ama eşimin de alkolü abarttığını görünce bebekten vazgeçtim
Bi de eşi üstüne işiyormuş onu unutmışsunReis yazıyı daha okumadım ..
Neyi bekliyon?
Uzay istilası mi ??
Konut kredisi çektik ev aldım maaş nerdeyse tamamı oraya gidiyor ama evi bankaya satıp oğlumla kiraya çıkıp ayrı huzurlu bi hayat yaşayacağım
He yaBi de eşi üstüne işiyormuş onu unutmışsun
jnciden duydum ya...Bi de eşi üstüne işiyormuş onu unutmışsun
Hiç şaşırmam ama bu boşanmak için geçerli bir sebep mi bilemiyor insanHe ya
jnciden duydum ya...
Neden iser ki bi insan ...
Belki ileri ki zamanlar da sıçar da belli olmaz
Kuruduysa ondan bilemiyordurBi de adam uyanmış oğluma sesleniyor az önce çocuk anne babam kahve istiyor dedi beni sinir etmesin dalga mı geçiyor benle dedim geldi ben bulaşık yıkıyorum kahve yapıyor kendine içer misin sende diye belime sarılıyor üstündeki pis kıyafetle okadar normal karşılıyor ki lanet olasıca
Yok mu aramızda hukuk okumuş bi arkadaş,işeme sıçma boşanma sebebi mi ogrensekHiç şaşırmam ama bu boşanmak için geçerli bir sebep mi bilemiyor insan
Kadın hâlinden memnun, karışma kötü olursunYok mu aramızda hukuk okumuş bi arkadaş,işeme sıçma boşanma sebebi mi ogrensek
ulen her türlü kahrını çek hatta pederhose üstünde sehpa kırsın evde halı püskülü muamelesi gör bi de yetmezmiş gibi adam üstüne işesin. İşerim böyle işin içineYok mu aramızda hukuk okumuş bi arkadaş,işeme sıçma boşanma sebebi mi ogrensek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?