UZun olacak ama lütfen cevaplayın boşanma kararımı kesinleştirmem laZım

Sözün bittiği yerdeyiz.
Belli ki konu sahibi sağlıklı düşünemiyor.
O yüzden ne yazsak, ne anlatsak boş.
Allah o yavrucağın bahtını güzel eylesin.
Böyle konularda sadece masum çocuklara üzülüyorum.
Çocuklarımızı ve geleceklerini bazen kendi ellerimizle, biz ebeveynler bozup mahvediyoruz.
Ne kadar üzücü...

Boşanmak bir çözüm mü değil.
Kötüye çatmışsın.
Haftasonu o kötü adamlara bırakacaksın ama kalan zamanda elinde bira ile araba süren bir dede görmeyecek. Annesine hakaretlerde bulunan insanlarla daha az karşılaşacak. Vebal almak istemem ama yaşamıyorsun bu hayatı. Sana eziyeti olması gereken gibi gören bir adam var.
Bir an önce çek kurtar kendini.
Sen kendini kurtardığında çocuğunda kurtulacak.

Konu ne çok uzun da

o halde kocanız da sizin gibi size acıyorsa evliliği kurtarmak için elini taşın altına koyacak başka çıkar yolu yok. terapi mi alır doktora mı gider çift terapisine mi gidersiniz bi zahmet elini taşın altına koyucak. size acımayan heriflere acıyorsunuz. oğlum ailesiz kalıcak diyosunuz da siz buna yuva mı diyorsunuz? çocuğunuz ruh hastası olucak böyle bi evde

Sizi neyin rahatsız ettiğini bulun önce. Anlattıklarınızdan ben işeme olayı olduğunu düşündüm. İkinci çocuğu isterken de çocuğunuz o sağlıksız ortamdaydı.Şahsi fikrim ben ilk şiddet gördüğüm gün ayrılırdım zaten ama sizi şiddet ayrılacak kadar rahatsız etmemiş.İnsan sarhoşluktan işemez ne yaşadım ne yaşayanı duydum ben.Eğer tek sorun işimek ise bir rahatsızlığı vardır tedavi olur.

Yavrum kendine saygın olsun. Çocuğuna da bunu öğret. Üstünde sandalye kırılan evde yuva olmaz. Sana böyle muamele yaptıran adam da adam değildir. Gece işemesi, dede alkolik, çocuk ayda 4-5 kez üstüne işeyecek kadar alkolik, gelecekte o ayyaş adam sizde olacak biliyorsun değil mi? Umarım hakkında hayırlısı olur.

Böyle bir eş ve aile ile böyle bir ortamda okuyup nasıl memur oldunuz? Bunu yapabilen kadın herseyi yapar mutlu da olur korkmayın

Eşinin insan gibi bir aile hayatı sürmeye ciddi olarak niyeti yoksa bu işi en kısa yoldan bitir. Çocuğunu da psikolojik yönden daha sağlıklı bir ortamda yetiştir. Babasının hareketleri yüzünden ilerde hiç aşamıyacağı travmalar yaşamasına sebep olma. Mesleğin de varmış kendi ayaklarının üzerinde sapasağlam durursun.

Çok özür dilerim gerçekten ama bu gerçekten cok iğrenç. Böyle evlilik mi olur? İçip içip altına hatta senin üstüne işeyen bi adama nasıl saygı duyulabilir ? Keşke kaçmasaydın. Aileler bişey biliyorlar ki onay vermıyorlar işte. Ama seni tebrik ederim okumuş memur olmuşsun. Kendi ayakların üzerinde gayet durabilirsin.Kocanla gerçekten konuş ya son versin bu hallerine ya da bitir. Hayatına bak

Sen memur olmasaydın sana o acidigin kocan 1 gram acimayacakti neyse sen bilirsin

Sana tavsiyem psikiyatriye git ailecek seni delirtmisler ondan bırakamıyorsun bence ciddiyim bir git bir kere kiy paraya hayatın değişir belki

Sadece bişey sorucam. Eşin sana hiç acıdı mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…