UZun olacak ama lütfen cevaplayın boşanma kararımı kesinleştirmem laZım

Ikinci çocuk için ugrasacagina boşan da birinci çocukla insanı bir hayat yasa!
Alkol alan dedeyle arabada gezdirilen zavallı çocuk var sen doğalgaz abonesi olmuşsun da yağmurda çay keyfi hayaline üzülüyorsun. Kendine gel be kardeşim!

Konu sahibi adamla barışmis bi de üstüne 2.cocuguna hamile kalmış galiba, bebek forumunda takılıyor... Ne diyim
Vay arkadaş hangi ara sorun çözüp sevişip hemen de hamile kalınıyor helal olsun

Bu olayların üzerine barışıp çocuk yapsam daha utançtan konu açamam ven herhalde

Kaynanana ve kayınbabana cok sinirlendim ve seni cok takdir ettim çabalayıp memur olmana kendini kurtarmışsın en azından ellerine düşmemişsin . Keşke onlardan uzak bir yerde yaşasanız belki herşey düzelebilirdi

Ilk evliligim geldi gozlerimin onune.. kayinvalide kiziyla bir olup bana kufur etmeleri bu dedigim kaynanada 2 universite okumus guya.. kiziyla bir olup beni dovmekle tehdit etmeleri..daha neler neler ilahi adalet elbet tecelli edecek .. sizede gecmis olsun.. arkaniza bakmadan uzaklasin derim hata lutfen bir an once evladinizida kendinizide kurtarin.. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…