kız aynı kişiyle mi beraberiz yoksa biz
ama bi yönden de haklı.ama tabi bizde olduğumuz gibi kabullenilmek istiyoruz.ben mesela çocuk gibi takılmayı severim öyle konuşurum bazen hoşuma gider ama sevgilim hiç hoşlanmaz ben olgun biri olmanı istiyorum der.e bende şimdi yeni ciciler aldım çok güzel bir kırmızı elbise kumaşı flan yumuşacık harika bir sırt dekoltesi var kısa da elbisem.ona bir yemek flaan hazırlamayı düşünüyorum mumlar falan filan işte.bakalım bir de öyle görsün.eminim etkilenecektir.gardrobumu da değiştiriyorum.artık o korksun bişeylerden.değiş bitanem alınma buna.o istiyosa değiş.onun istediği gibi biri olmak zor değil bu kıyafet sonuçta giy çkar ne olucak.ama sonucunda onun nasıl mutlu olacağını düşün.daha çok bağlanacaktır eminim.
5,5 yıldır sevgilim buzamana kadar hiç öle bişey sölemedi bana kendisi gayet yağuşuklu ve çıtırdır bende şişmanım ama en başından beri öleyim böle bişeyin iması bile hiç hoş değil beğenmiyorsa keyfi bilir ben öyle derdim şahsenbişilerin sölenmemeside ayrı bir dert bence konuşunmanız iyi olur diye düşünüyorum..
kadınlar nasıl ki erkeklerin kendilerine bakmasını isterler aynı durum onlar içinde geçerli
ha bu demek değildir ki bakımsızsınız
benim demek istediğim olay bambaşka
bi kere en önemli olay sıradan günlük şeylerle çıkmayın karşısına ne bilim haftada bi kaç gün değişiklik yapın şık kıyafetler giyin sportif biriyseniz
topuklu ayakkabıya bi çok erkek bayılır evinizde yoksa hemen bi kaç adet edinin bi kot pantolon giydiğinizde altına topuklu ayakkabı giyerseniz çok farklı bi şıklıkta olursunuz.
bunun gibi bi çok örnek var ve evet ben kadının elinde olduğunu düşünüyorum herşeyin. erkekler bize göre davranır. bak o diyetisyene gitmiş demek ki vücudundan şikayetçi en azından bi adım atmış
sizde ufak ufak başlarsanız fark eder mutlaka
ama tabi ki hayatında olan değişikleri sizle paylaşmaması ayrı bi olay düzgünce konuşmanız gerek bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?