uzun soluklu ilişkiler...

dideemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
91
0
86
38
Kayseri
kızlar mrb, çok kısa paylaşıcam sizinle, zira çok bunaldım.
benim 6 yıllık bir ilişkim var, son 1,5 yıldır da nişanlıyız. kısmetse eylülde de düğünümüz var. buraya kadar herşey guzel fakat bir sorun var, nişanlım beni artık beğenmiyormuş. yani son zamanlarda dilinde şu var, çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır...
tecrübeli kardeşlere ablalara soruyorum, uzun ilişkilerde hep mi olur bu tarz sıkıntılar, yoksa bi bizde mi var, ha bide şu var. son aylarda nişanlım kedi hayatındaki gelişmeleri benimle paylaşmıyo, mesela bugun, diyetisyene gitmiş, ki hiç ama hiç bugüne kadar bununla ilgili bi konu yoktu gündemde. aradım nerdesin napıyon dedim, doktora geldim dedi, hiç bana soylemedın hayırdır dedim, sana soylesem nolcak dedi. nerde yanlış yapıyorum anlamıyorum kızlar yaa. ki ben o kadar serbest bıraktım bunaltmadım, sıkmadım onu hiç, çok güzelleşmek çözüm mü bana yeniden bağlanması için. yoksa herşey çoktan ölmüş mü, bana bağlıdır tamam ama aşırı odunlaştı yaa.
soğuyorum desem yeri var, lanet olsun ne halt edersen et, soranda kabahat dememek için zor tutuyorum, sana soylesem nolcak dedi. bende mi bi sorun var, lütfen bi akıl verin bana.

canım ben bır yıldır bı ilişki yaşıyorum ve aynısını bana da söyledi.sen neden artık kendine bakmıyosun dedi.fiziğim falan herşeyim gayet yerinde.bende düşündüm haklı.erkek sonuçta.sen dışarda paspal olabilirsin ama onun yanında şık olman gerekiyor.ne bileyim şaşırtman gerekiyor.örneğin onunla başbaşa kalabilecek ortamın varsa güzel bir elbise kırmızı bir ruj falan.erkekler bnu gerçekten bekliyor.sorun sizde değil yani canım.yardım istersen seve seve yardım ederim benimde başımda böyle bir problem var çünkü :)

ozel sektörde çalışıyorum canım ben, haliyle canım cıkıyor, benim en yorgun en paspal hallerimi de görüyor, ama o da dünya güzeli değil, beni olduğum gibi kabul etmesini bekliyorum, çünkü ben öyle yapıyorum, benim de fiziğim yerinde, illa bi ton makyaj mı yapmak lazım, bide bana dediği de şu: erkekler aldatınca suç oluyo, halbuki kadın erkeğini elinde tutmasını bilcekmiş, başka kadınlara baktırmamak için her daim bakımlı şık durcakmış ki gözü dışarı bakmasın, sinir oluyorum böyle deyince de, of yaaa (

kız aynı kişiyle mi beraberiz yoksa biz

ama bi yönden de haklı.ama tabi bizde olduğumuz gibi kabullenilmek istiyoruz.ben mesela çocuk gibi takılmayı severim öyle konuşurum bazen hoşuma gider ama sevgilim hiç hoşlanmaz ben olgun biri olmanı istiyorum der.e bende şimdi yeni ciciler aldım çok güzel bir kırmızı elbise kumaşı flan yumuşacık harika bir sırt dekoltesi var kısa da elbisem.ona bir yemek flaan hazırlamayı düşünüyorum mumlar falan filan işte.bakalım bir de öyle görsün.eminim etkilenecektir.gardrobumu da değiştiriyorum.artık o korksun bişeylerden.değiş bitanem alınma buna.o istiyosa değiş.onun istediği gibi biri olmak zor değil bu kıyafet sonuçta giy çkar ne olucak.ama sonucunda onun nasıl mutlu olacağını düşün.daha çok bağlanacaktır eminim.

5,5 yıldır sevgilim buzamana kadar hiç öle bişey sölemedi bana kendisi gayet yağuşuklu ve çıtırdır bende şişmanım ama en başından beri öleyim böle bişeyin iması bile hiç hoş değil beğenmiyorsa keyfi bilir ben öyle derdim şahsen bişilerin sölenmemeside ayrı bir dert bence konuşunmanız iyi olur diye düşünüyorum.. haa buarada pekde makyaj yapan biri dilim ama her fırsatta sen herhalinle güzelsin der canım aşkım benim

Son düzenleme:

saol canım benim yazmak iyi geldi :)
gerçekten doğru diyosun değişmesine değişrim de, bak ben söyledim diye değişti derse o zaman çok fena bozulurum işte ben ama, herşey bi yana kendilerine nasıl bu kadar güvenebiliyolar ki, o çok yakışıklı değil ama ben çok güzel olmak zorunda mıyım,

bnmde neredeyse 1 yıl oldu çıkalı
tutturdu saçının rengini neden değiştirmiosun
sıkılmadın mı falan sanırım o sıkıldı
erkekler tuhaf valla
snnkide tehdit eder gibi yapmıs aldatan erkek
neden aldatır falan ipleri sıkı tut
benden demesi

gözüne hitap etmen cok onemlı !! ona ıllakı cekıcı gelmelısın :) bazen bende kendımı salıyorum erkek arkadasım bısey demesede kız arkadaşlarım uyarır mutlaka az kendıne gel dıye... diyetisyen olayını cekındıgı ıcın saklamıs olabılır ama tumuyle boyleyse zamanla oturmus ılıskılerde böyle olabiliyo bazen.. Ayrıca kendını dıyetısyene gıdecek kadar ozen gosteren bı ınsan mutlaka sızdende aynı ozenı bekleyecektır :)

cnm madem nısanlın oyle ıstıyor sende oyle olmaya calıs tyani onun begendıgı gıbı gıyın susulen bence sonucta karsılıklı begenıler onemlı yani. bende alıswerıse nısanlımla gıderım onun begendıgını alırım zaten zewklerımız aynıdr genelde

Canım bence 6 sene çok uzun bir zaman dilimi. Sanıyorum ki ilk heyecanınızı tutkunuzu kaybetmişsiniz. Bunu nişanlın bu şekilde dışa vuruyor. Sana biraz değiş demek istiyor bakımlı ol demekle felan hatta doktora gittiğini söylememesi de bu yüzden. Yani senin varlığına o kadar alışmış ki söylesem nolur söylemesem nolur gibisinden düşünüyor. Bence sen gerçekten değişiklikler yap kendinde ya da ne bileyim mesela kendi sosyal hayatın olsun o seni merak etsin yani hep onun etrafında dönmesin dünyan seni merak etsin acaba napıyo diye düşünsün seni. Seni kaybetme korkusu olsun içinde bilmiyorum başka birşey aklıma gelmiyor inş her şey güzel olur düğününüzde öyle

konuşulmuyo ki anam, al işte az önce neden benimle paylaşmadın doktora gideceğini dedim, tartışmak istemiyorum kapatalım dedi, kapadı teli. ben de mi sorun var anlamıyorum, üzerine gitsem sıksam, ilgiden boğsam anlıcam da delircem

ben istedim diye değişti demesi güzel bişey hemen gururum kırılır diye bakma canım ya sen çok seviyorsan değişirsin o yönden bak :)
ben istedim diye değişti derse;kadın isterse değişir dersin :)

işte bende yeni ciciler falan aldım çok merak ediyorum ya beğenir mi acaba özel mesajlarına bak bebek

Benim aramızda nişandır sözdür hiçbir şey olmayan bir ilişkim var. Uzun soluklu da sayılmaz bir buçuk sene oldu henüz. Ama sevgilimin yanında özel günler dışında makyaj yapmış insan değilim. Duruma göre ojelerimin yarısı çıktığında bile buluştuğumuz olur. Kalkıp bana böyle bir laf etmedi. Hatta sorduğumda da "insanlar devamlı süslü ve bakımlı olmak zorunda değiller. insan evde yeri geliyo dizi çıkmış eşofmanıyla oturuyor. Böyle şeylere önem veren biri değilim." demişti. Düşününce hak verdim. Ben karşımdakini diz izi oluşmuş eşofmanlarıyla, çamaşır suyu lekesi olmuş ev tişörtüyle, hasta olduğunda duş alamayıp da yağlı saçlarla dolandığında sevmeyeceksem, o sevgi sevgi olmaz. Bu arada ahım şahım bir insan da değilim, kiloluyum gayet

Ben senin yerinde olsam misilleme yaparım. Mesela diyetisyene gitmiş. "Of zaten kendi kabına sığmayacak hale gelmiştin iyi olmuş" derim. Senin hareketlerinden rahatsız olup patlayacaktır. Patlayınca da "nasıl oluyormuş, sen bana böyle hissettiriyorsun işte. çeki düzen ver kendine" konuşması yaparım.

kadınlar nasıl ki erkeklerin kendilerine bakmasını isterler aynı durum onlar içinde geçerli
ha bu demek değildir ki bakımsızsınız
benim demek istediğim olay bambaşka
bi kere en önemli olay sıradan günlük şeylerle çıkmayın karşısına ne bilim haftada bi kaç gün değişiklik yapın şık kıyafetler giyin sportif biriyseniz
topuklu ayakkabıya bi çok erkek bayılır evinizde yoksa hemen bi kaç adet edinin bi kot pantolon giydiğinizde altına topuklu ayakkabı giyerseniz çok farklı bi şıklıkta olursunuz.
bunun gibi bi çok örnek var ve evet ben kadının elinde olduğunu düşünüyorum herşeyin. erkekler bize göre davranır. bak o diyetisyene gitmiş demek ki vücudundan şikayetçi en azından bi adım atmış
sizde ufak ufak başlarsanız fark eder mutlaka
ama tabi ki hayatında olan değişikleri sizle paylaşmaması ayrı bi olay düzgünce konuşmanız gerek bu durumu

evet canım insan devamlı süslü olmak zorunda değildir ama ne bileyim ben kendimi iyi hissetmyi seviyorum illa makyaj yapman gerekmiyor ama güzel giyindiğn zaman ve karşındaki sana hayranlık duyarak bakıyorsa bence değişmeye değer :) mesela kadın isterse vardıya bi ara hülya avşarın dizisi öyle düşünmek gerek birazda :) sonuçta sevgilim şaplatarak yemek yiyorsa ben onu öyle sevmek zorunda değilim o da birazcık dikkat eder hem bu onun için de önemli anlatmak istediğimi anladınız mı yani değişim bizim için de güzel birşey aslında :) saldm çayıra mevlam kayıra olmamak lazım =)

aynen canım katılıyorum.erkeğin gözünü doyurmak gerekiyor bence.güzelliğinle hareketlerin tavrınla onun gözünü doldurursan zaten başkasına bakma ihtiyacı da duymaz ki

Geçen bir tv programında evlilik terapisi bayan 5,6 gibi uzun ilişkisi olupta evlenenlerin evliliklerinde boşanmalar daha çabuk gerçekleşiyor dedi herşey yaşanmış olup ,heycan bitmiş ,ateş sönmüş oluyor dedi uzun müddet evlilik dışı ilişkileri onaylamıyorum dedi bu tipler evlendiğinde hanımla evde ilgisi azalmış oluyor dedi

şöyle bi bilimsel açıklama var kızlar paylaşayım dedim
erkek görsel kadın işitsel aşık olur

kızlar çok teşekkürler fikirleriniz için, nişanlımın her daim bakımlı bir kız kardeşi var, acaba diyorum ondan görerek mi istiyor, görümcem de nişanlı, her daim şıkır şıkırdır.
ben spor giyinen biriyim, bi kot bi tişört tamam, özel günlerde klasik takılırım, topuklu ayakkabı giymem boyum uzun diye
başka önerileriniz neler, sizden öğreneceğim çok şey var belli ki, bu arada tek çocuğum ben, ablam falan olaydı, böyle olmazdı diye düşünüyorum :/

canım sen taktiği bilmiyosun ya:) kadının her daim bakımlı olmasından yanayım ben ve haklı buluyorum erkek arkadaşını ama söylemesi yanlış cünkü güvenin kırılır.. o cirkin diye sende kendine bakmayacaksın diye birşey yok benim erkek arkadaşımda benim bakımlı olmamdan bıktı ben cok cirkinim sen cok güzelsin yok bakma bu kadar makyaj yapma dikkat cekiyosun filan diyo bende ben hep böyleydim diyorum gercektende öyle dünya güzeli olmak değil olay kendine bakmak olduğunu düşüünüyorum sen kendine bak o senden korksun bak ben nasıl korkuttum dışardayken kıza baktığını görmedim daha 1 bucuk senedir adamlara bakıyo bana bakıyolarmı diye cok eğlenceli denemelisin sen sacını yap güzel güzel makyaj yap birazda havalı dur cık karşısına sana bidaha böyle birşey diyemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…