senı begenmıosa baskasını bulsun adama bak ya.6 sene cık kızla gez toz hevesı gecnde begenmıorm de ne kadar kaba cırkın bı kısılık o ya.
şöyle bi bilimsel açıklama var kızlar paylaşayım dedim
erkek görsel kadın işitsel aşık olur
üzgünüm biz o bilimsel açıklamaya uymuyoruz
bende bişey yazim ozaman :))
mecnun'a sormuşlar ''senin bu övdüğün leyla pekte güzel değilmiş..mecnun gülümsemiş ''sen onu bide benim gözümle görsen
aşk sevgi dediğin böle olur gerisi hikaye bişiler bitmişse ne yapsan boş 2 kıyafet makyajla olucak şeyler dil bunlar... tabi kendini hepten salmakta doğru değil.
valla ben bildim bileli şişmanım aşkımda gayet yakışıklı hatta küçük benden görsellikle olmuyo o işler canım kendimden biliyorum yoksa aşkımın bana bakması gibi bi ihtimal yoktu ama 5.5 yıldır birlikteyizyeni biriyle tanıştığınızda o sizin içinizi nasıl bilsin ki ?
erkek bu yüzden görsel aşık olur
ama tatlım yanı ole de denmez yok aldatan erkek haklıymıs mısbence begenmeme olayı yokturda heyecan kacmıs olabılır o heyecanın gelmesı ıcınde degısıklık gerekır . sen bıraz degısıklık yap cnm konu sahıbı. saclarının rengını falan degıstır oh mıss:)
valla ben bildim bileli şişmanım aşkımda gayet yakışıklı hatta küçük benden görsellikle olmuyo o işler canım kendimden biliyorum yoksa aşkımın bana bakması gibi bi ihtimal yoktu ama 5.5 yıldır birlikteyiz
canım sen görsellik olayını zayıf yada şişman olarak algılamışsın
benim demek istediğim bu değil
kimin kimi beğeneceği kişilik meselesi şişman yada zayıflıkla alakalı değil
erkek önce bakar hoşuna gider göz zevkine önem verir kast etmek istediğim bu
valla ben bildim bileli şişmanım aşkımda gayet yakışıklı hatta küçük benden görsellikle olmuyo o işler canım kendimden biliyorum yoksa aşkımın bana bakması gibi bi ihtimal yoktu ama 5.5 yıldır birlikteyiz
ama tatlım yanı ole de denmez yok aldatan erkek haklıymıs mıs
allh askına cok ayıp ya bn ole bı adama guvenıp ewlenemzdım
yapsın degısıklık bu sefer ondanda bıkar
e bu kız yaslanmıcakmı
hep cıtırmı kalıcak
esımden ornek werım bana topuklu ayakkabıyla makyajlı vs gezıorm dıe kızıo. bı kerede esoftmanla cık rahat ol dıo. bn o ole dedıkce kendıme bakıom ama o arkadasın nısanlısı gbı dawransa elım ayagıma dolasr napcam nasıl elmde tutcam dıe kafayı yerım
Sen de kendini aşağılayıp durma bak güzelmişsin ki çocuk seni beğenmişNe demek onun sana bakması gibi bir ihtimal yoktu aaaaaaaa
çok ayıp geldı bna herseyın bı dılı var bılmıormdogru cnm ama 6 yıl az sure degılkı halıyle heyecan kacmıs olabılır . ewet sureklı de degısemez ama ıste erkek mılletı. sewdıgının her daım guzel gorunmesını ıstıo. benımkıde bı gun bıle bana ters bı laf etmedı ama yapanlar warmıs olabılır bole seyler
çok ayıp geldı bna herseyın bı dılı var bılmıorm
dersınkı mesela askım bırlıkte kılo verelım bna yardım et
yada sana sıyah sac cok yakısr bı denesene
yada al bı cıft tpuklu gıydr of askım dehset oldun de
vs vs vs
bu iliskide taktik falan ise yaramaz , insan sevdigini en cirkin haliyle bile sever.
ne yani evlenip , allah verirse hamile kalsaniz , sismanlasaniz , vs kaza gecirseniz ?? ne yapacak bu adam...
bence ayrilin yol yakinken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?