saol canım benim yazmak iyi geldi :)
gerçekten doğru diyosun değişmesine değişrim de, bak ben söyledim diye değişti derse o zaman çok fena bozulurum işte ben ama, herşey bi yana kendilerine nasıl bu kadar güvenebiliyolar ki, o çok yakışıklı değil ama ben çok güzel olmak zorunda mıyım,
şimdi mesaj yazıyorum konuşalım neden böylesin yazdım, tık yok kızlar, bunun afedersiniz ama poposu kaf dağında yeminle, çok sinirli ve kırgınım..
yavru ben sna sakin ol demedim mi yahuu..sorgulama belki gerçekten bir sorun vardır
erkekler bakımlı kadın ister yaaa deli oluyorum. bu bakımlı kadın aynı zamanda çalışsın evin bütçesine yardım etsin. evini temizlesin adamın arkasını toplasınn. yemeğini yapsınn çocuk olursa da baksınn. ama bütün bunları yaparken hep bakımlı olsun aman hep güzel olsun. var mı böyle şey yaa. illa makyaj giyim kuşam mıdır. versinler o zaman maaş kartlarını elime. temizlikçi tutsun banaa. ben de kendime bakayım spor salonlarından kuaförlerden çıkmayım. her daim bakımlı olayım
seni beğenen her halinle beğencek canım. evlenince en paspal hallerini de görecek. sürekli süslü gezemeyiz ki
didem beni saatlerdir bekletiyor gelecem dedi gelmiyor
kuusura bakma ama senin nişanlında eşekmiş yani. ne bu be. sanki erkekler kendilerine çok bakıyo ya zıpkın gibi kadın istiyolar. boşver yaa onun için kendinden ödün verme.
bende nişanlıyım beniimde paspal zamanlarımı gördü makyajsız hallerimi genel olarak bakımlıyım ama insanın bakımsız zamanalrıda oluyo işte. ve hiçbir zaman öyle bir cümle kurmadı bana. bizde 3 yıldır birlikteyiz. son zamanlarda kilo aldım ayy dana gibi oldum diyorum ben kendim için o fıstık gibisin diyo düşün. aynı zamanda ben arada şöyle yaparım.
sen ne kadar şanslı bi adamsın kki benimle birliktesin. sokkakta şimdi çıksam kimler kimler çıkar karşıma ama ben sana aşık oldum işte kader deyip gülerim. erkek kendini biraz pasif hissedicek. bırak o uğraşsın sana kendini beğendirmek için salla yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?