- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.981
berceste bence konusma cocukla
yani sen yok benim standartlarim yüksek,yok ben söyleyim diye
konusma o tip kisiler herseyden umutlanir
bence sevgiline söylemen gerk
sedulu allah kavuştursun canım
Sedulu
Allah kavuştursun canım
teşekkür ederim kızlar
bolca kafamı meşgul etmeye çalışıyorum
Canım yedek subaylık cıkmadı di mi?
yok canım çıkmadı allahtan kısa dönem yapıcak
hangi konuda tatlımYa banada bi akıl verin ...:26:
bi kaç sayfa geride yazdım canım :Shangi konuda tatlım
bi kaç sayfa geride yazdım canım :S
canım 2-3 gündür bi triplerde.. konuşmak istiyorum konuşmuyor benle mesaj atıyorum kestirip atıyor.. ben de kızdım ne bu böyle diye bunalımdayım dedi.. ne bunalımı aç değilsin açıkta değilsin bi sıkıntın yok dedim.. var dedi neymiş dedim senle yaşadığımız sorunlar dedi.. bende ne sorunu ya sorun yokki ortada senin triplerinden başka dedim.. sağol bütün fedakarlıklarımın karşılığını verdin, işsiz güçsüz olmanı bile başına kakmadım bekledim hala daha bekliyorum, beni nerdeyse ayrılmaya zorladın hatalarınla, onlarıda sildim temiz sayfa açtım senle başladım adam olmamana rağmen dedim.. ama benden bu kadar bu kadarıda fazla dedim bitirdim.. senden tek isteğim beni aramaman bende aramicam sana söz veriyorum dedim.. teli kapattım..
ha bide laf arasında çok yoruldum seni adam etmeye çalışmaktan dedim bana adam olmuyorum demekki diyebildi.. umarım bu süreci çabuk atlatırım bana dua edin kızlar..
barışana kadar demediği şey kalmıyodu biliyosunuz bana verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı.. yine bana bağırmaya çalıştı ama telefonda.. off gerçekten çok sıkıldım ya bitirmektede pişman değilim umarımda hiç olmam..
BERCESTEKuzum o çocukla hiç konuşma ya böle tipler tehlikeli olur. Dikkat et kendine:26:
Platonikten msj geldi
''ben gerçekten seni seviyorum özür dilerim'' yazmış
Ya bu çocuk kardeşini kaybetti benim gibi..
Ben onunla dertleşmek için onu faceden bulmuştum (önceden tanışıyorduk da öyle pek görüşmüyorduk yani facede arkada değildik memleketimiz küçük bir yer herkes birbirini tanır)
Dertleşiyorduk ne güzel çünkü ikimiz de kardeşlerimizi aynı sebepten kaybettik
Birbirimizi anlıyorduk
Bizi başka kimse bu kadar iyi anlamıyordu
Eee çocuğun derdine dert ekledim
Bi de platonik aşk derdi yaşıyor
Uff keşke karşısına çıkmasaydım(
Başın saolsun canım bilirom bende olayı az çokFaceden öle insanları bulup dertleşmek yerine canım burda bizimle paylaş sewgilinlle paylaş. Bazı insanlar insanların acılarından fırsat bulup onlara yakınlaşır
Öle birine acılı anında denk gelirsen farknda bile olmazsn. Çocuk biraz tuhaf kesinlikle görüşmeyi kesmen doğru olur bence
Başın saolsun canım bilirom bende olayı az çokFaceden öle insanları bulup dertleşmek yerine canım burda bizimle paylaş sewgilinlle paylaş. Bazı insanlar insanların acılarından fırsat bulup onlara yakınlaşır
Öle birine acılı anında denk gelirsen farknda bile olmazsn. Çocuk biraz tuhaf kesinlikle görüşmeyi kesmen doğru olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?