Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

berceste bence konusma cocukla

yani sen yok benim standartlarim yüksek,yok ben söyleyim diye

konusma o tip kisiler herseyden umutlanir

bence sevgiline söylemen gerk

Haklısın canım ne biliyim belki sandığı kadar iyi biri olmadığımı görünce vazgeçer sandım.

Çünkü ben cidden o kdar iyi değilim yani

Cadının tekiyim

Aslında o benim arkadaşımdı..

O da kardeşini kanserden kaybetti..

Kader arkadaşıydık yani biz dertleşiyorduk sürekli

Sonra bana aşık olduğunu itiraf etti..

Ben de işte sen şu an boşluktasın biz seninle dertleştiğimiz için kendini bana yakın hissettin diyorum

Sonuçta arkadaştık biz ikna etmeye çalışıyorum

Hadi yaa üzüldüm canım Valla bunların genelimi böle olur. Benimkide uyuşuk sorumsuz biri sen şimdi bunları anlatınca bi an kendi ilişkimizi gördüm canım walla. Tüm verilen sözler bizdede boşa gidiyor bi sorumluluk yüklenilmiyor. İnşallah pişman olmazsn canım doğru bir karar almşsn sen anlattığın kadaryla walla

Platonikten msj geldi

''ben gerçekten seni seviyorum özür dilerim'' yazmış

Ya bu çocuk kardeşini kaybetti benim gibi..

Ben onunla dertleşmek için onu faceden bulmuştum (önceden tanışıyorduk da öyle pek görüşmüyorduk yani facede arkada değildik memleketimiz küçük bir yer herkes birbirini tanır)

Dertleşiyorduk ne güzel çünkü ikimiz de kardeşlerimizi aynı sebepten kaybettik

Birbirimizi anlıyorduk

Bizi başka kimse bu kadar iyi anlamıyordu

Eee çocuğun derdine dert ekledim

Bi de platonik aşk derdi yaşıyor

Uff keşke karşısına çıkmasaydım (

Son düzenleme:

Başın saolsun canım bilirom bende olayı az çok Faceden öle insanları bulup dertleşmek yerine canım burda bizimle paylaş sewgilinlle paylaş. Bazı insanlar insanların acılarından fırsat bulup onlara yakınlaşır

Öle birine acılı anında denk gelirsen farknda bile olmazsn. Çocuk biraz tuhaf kesinlikle görüşmeyi kesmen doğru olur bence

Canım ama dert çekmeyen dertlinin halinden anlamaz

Burada Allah razı olsun anlatıyorum dinliyorsunuz ama

Yine de kimse yeterince anlayamıyor halimden

O erkek kardeşini kaybetti ben kız kardeşimi kaybettim

Biz birbirimizin halinden anlıyorduk

Ayrıca facede ilişkisi var yapmıştı ben ona güvenmiştim iyi sevgilisi varmış demiştim

Sevgilisi yokmuş

''İşte erkekler duygusal boşlukta ona yakın davranan kişiye aşık oluyorlar'' bunu tasdikledim onayladım..

Ama cocugun derdine dert ekledim ona üzülüyorum

Canım kendini hiç suçlu hissetme. Burda önemli olan senin güvenliğin senin duygu düşüncelerin

insanlar ne kadar doğru söylüor bilemezsin. Eğer doğruysa bile bir platonik aşk acısı çok büyütülecek birşey değil ne uzar o acıyla ne kısalır. Bu yöndende bak.

Ve unutmaki senin sewgilin olduğunu bildiği halde çok üstelemesi hoş değil canım dikkat et kendine

Canım ama dert çekmeyen dertlinin halinden anlamaz

Burada Allah razı olsun anlatıyorum dinliyorsunuz ama

Yine de kimse yeterince anlayamıyor halimden

O erkek kardeşini kaybetti ben kız kardeşimi kaybettim

Biz birbirimizin halinden anlıyorduk

Ayrıca facede ilişkisi var yapmıştı ben ona güvenmiştim iyi sevgilisi varmış demiştim

Sevgilisi yokmuş

''İşte erkekler duygusal boşlukta ona yakın davranan kişiye aşık oluyorlar'' bunu tasdikledim onayladım..

Ama cocugun derdine dert ekledim ona üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…