Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım haklısın

Ben böyle iyimser düşündüğümden oluyo böyle

Bi tane daha var böyle 10 yıldır kurtulamadığıma göre ben fazla acıyorum

Ne güzel askere gitmişti rahatlamıştım

Kolunu kırmış gelmiş devam ediyor facede ben engelledikçe o farklı hesap açıp geri msj atıyor

Hey Allahım :)

Ay biraz dertleşeyim ya

Bu 10 yıllık çocuk beni kaçırıp hamile bırakmakla tehdit etmişti uzun bi süre

yuhhh artık kaçırıp hamile bırakmak mı bu çocuk kesin dengesiz ölümle tehdit edilmiştimde hamile bırakılmayı ilk kez duyuyorum bence de bu çocuk dengesiz

pişman olsamda dönmicem canım ya.. çok yıprandım.. şimdi mesaj atmıyo ama eğer atarsa barışmak için yine, numaramı değiştiricem bu kez.. onun yalanlarını dinlersem yine inanırım çünkü..

yuhhh artık kaçırıp hamile bırakmak mı bu çocuk kesin dengesiz ölümle tehdit edilmiştimde hamile bırakılmayı ilk kez duyuyorum bence de bu çocuk dengesiz

İşte bu cocuk ilkokuldan beri bana takık olan 10 yllık olan bu tehdit eden kardeşi ölen çocuk değil

10 yıllık çocuk yuzunden okul bile değiştirmiştim

Sevgiline söyle diyorsunuz da? Mesela bu 10 yıllık olan sevgilimi öldürmekle de tehdit ediyordu

Eee daha önce hapse girmiş bi insan zaten adam yaralamadan..

Eee ben napayım?

Bu psikopatlarla başedilmiyor ki

Sevgiliye söylesen onu tehlikeye atıyorsun

Polise şikaet ediyosun yine vazgeçmiyor..

Ben kardeşi ölenin öyle olmasından korkuyorum ama olmaz gibi geliyor bana

Biraz daha akıllı bi çocuk bu

yuhhh yanii... bana biri bunu dese olay çıkartırım valla..
benimkide ayrıldığımız zaman "seni başkasıyla düşündükçe deliriyorum seni kaçırıcam ben" diyodu ama gerçek olmadığını biliyodum bunun ben..
bu erkekler iyice manyaklaştı yaa...

[video=youtube;Vz8exCtqFI0]http://www.youtube.com/watch?v=Vz8exCtqFI0[/video]

Ya hiç sorma

İlkokulda, ortaokulda ve lisede çok çektim bu çocuktan (10 yıllık olan psikopattan)

Daha ben cinsellik nedir bilmeden çocuk bana benim üzerimde düşündüğü fantazilerini anlatırdı

Hayattan soğutmuştu beni ya..

Polislere şikayet ettik her şeyi yaptık ama ne fayda

Şimdi sadece msj atıyor sapık şeyler yazmıyor

Akıllanmış azcık

Ama kaçırmadı da hamile de bırakmadı

yani berceste bence çok güvenme yinede sen çünkü ben tanıdğım insanlardan tehditler aldım ki tanıdğımı sanıyormuşum bu erkekler birden 360 derece çark edebiliyor dikkatli ol yaa Allah korusun hergün neler okuyoruz gazetelerde

nolduu güzel soru ayrıldık tatlım..

Aaaa canım yine mi

Ah canım ah

Umarım bu acılı çocuk korktuğum gibi çıkmaz

canım sen yinede sprey falan taşı çantanda.. belli olmaz ne olacağı..

kendine dikkat et sadece bu zamana kadar öğrendiğim bişey varsa oda kimseye güvenmemek oldu ki bunu şu an 5 senedir birlikte olduğum insan bile söylüyor birbirimize o kadar değer vermemize rağmen hep bir yanın acaba mı demeli

Tabi haklısın bitanem

Ben zaten psikopatlarla uğraşma konusunda tecrübeleştim yani :)

Şimdi ters davranmıyorum 'bana msj atma' 'bnm karşıma cıkma' diye tutturmuyorum

Çünkü öyle yapınca daha çok hırslanıyorlar

Yavaş yavaş halledeceğim bu meseleyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…