- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.001
Canım kendini hiç suçlu hissetme. Burda önemli olan senin güvenliğin senin duygu düşüncelerin
insanlar ne kadar doğru söylüor bilemezsin. Eğer doğruysa bile bir platonik aşk acısı çok büyütülecek birşey değil ne uzar o acıyla ne kısalır. Bu yöndende bak.
Ve unutmaki senin sewgilin olduğunu bildiği halde çok üstelemesi hoş değil canım dikkat et kendine
Canım haklısın
Ben böyle iyimser düşündüğümden oluyo böyle
Bi tane daha var böyle 10 yıldır kurtulamadığıma göre ben fazla acıyorum
Ne güzel askere gitmişti rahatlamıştım
Kolunu kırmış gelmiş devam ediyor facede ben engelledikçe o farklı hesap açıp geri msj atıyor
Hey Allahım :)
Ay biraz dertleşeyim ya
Bu 10 yıllık çocuk beni kaçırıp hamile bırakmakla tehdit etmişti uzun bi süre
Hadi yaa üzüldüm canımValla bunların genelimi böle olur. Benimkide uyuşuk sorumsuz biri sen şimdi bunları anlatınca bi an kendi ilişkimizi gördüm canım walla. Tüm verilen sözler bizdede boşa gidiyor bi sorumluluk yüklenilmiyor. İnşallah pişman olmazsn canım doğru bir karar almşsn sen anlattığın kadaryla walla
yuhhh artık kaçırıp hamile bırakmak mı bu çocuk kesin dengesiz ölümle tehdit edilmiştimde hamile bırakılmayı ilk kez duyuyorum bence de bu çocuk dengesiz
Canım haklısın
Ben böyle iyimser düşündüğümden oluyo böyle
Bi tane daha var böyle 10 yıldır kurtulamadığıma göre ben fazla acıyorum
Ne güzel askere gitmişti rahatlamıştım
Kolunu kırmış gelmiş devam ediyor facede ben engelledikçe o farklı hesap açıp geri msj atıyor
Hey Allahım :)
Ay biraz dertleşeyim ya
Bu 10 yıllık çocuk beni kaçırıp hamile bırakmakla tehdit etmişti uzun bi süre
pişman olsamda dönmicem canım ya.. çok yıprandım.. şimdi mesaj atmıyo ama eğer atarsa barışmak için yine, numaramı değiştiricem bu kez.. onun yalanlarını dinlersem yine inanırım çünkü..
yuhhh yanii... bana biri bunu dese olay çıkartırım valla..
benimkide ayrıldığımız zaman "seni başkasıyla düşündükçe deliriyorum seni kaçırıcam ben" diyodu ama gerçek olmadığını biliyodum bunun ben..
bu erkekler iyice manyaklaştı yaa...
Anzer canım ne oldu??????
Bu arada Düş yazdığını bulamadım kopyalayıp yapıştırsan?
nolduu güzel soru ayrıldık tatlım..
yani berceste bence çok güvenme yinede sen çünkü ben tanıdğım insanlardan tehditler aldım ki tanıdğımı sanıyormuşum bu erkekler birden 360 derece çark edebiliyor dikkatli ol yaa Allah korusun hergün neler okuyoruz gazetelerde
nolduu güzel soru ayrıldık tatlım..
Ya hiç sorma
İlkokulda, ortaokulda ve lisede çok çektim bu çocuktan (10 yıllık olan psikopattan)
Daha ben cinsellik nedir bilmeden çocuk bana benim üzerimde düşündüğü fantazilerini anlatırdı
Hayattan soğutmuştu beni ya..
Polislere şikayet ettik her şeyi yaptık ama ne fayda
Şimdi sadece msj atıyor sapık şeyler yazmıyor
Akıllanmış azcık
Ama kaçırmadı da hamile de bırakmadı
canım sen yinede sprey falan taşı çantanda.. belli olmaz ne olacağı..
kendine dikkat et sadece bu zamana kadar öğrendiğim bişey varsa oda kimseye güvenmemek oldu ki bunu şu an 5 senedir birlikte olduğum insan bile söylüyor birbirimize o kadar değer vermemize rağmen hep bir yanın acaba mı demeli
Aaaa canım yine mi
anzer tabiki tanimiyorum cocugu senin anlattigin ve beklentilerin dogrultusunda bence en iyi karari verdin
o zamanda demistim simdide oldugu kadar olmadigi kader
yine ve son kez canım :)
sağol canım öyle tabiiki, hakkımda hayırlısı olsun inşallah..
Ay ben neler taşımadım :)
Çakı da taşırım sprey de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?