- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.941
Kizlar bir suredir bir cocuk var hayatima dahil oldu
Yani iste bana asık oldugunu soyluyor
Sevgilim var 3.5 yıl oldu diyorum bana mısın demiyor
Ya belki bakire degilim niye bu kadar toz peme bakiyorsun diyorum
Ona da olsun sen benim gozumde tertemizsin diyor
Çattık ya
En nereye gidersem oraya geliyor golge gibi ya
Çok gıcık bir durum olsa gerek
Sevgilin ne diyor bu işe haberi var mı:26:
Sevgilimin haberi yok ama duyarsa yandik yani
Cok fena takti bana ya
Yani demedigimi birakmiyorum aslinda bana misin demiyor
Neyse simdilik tozpembe goruyor her seyi daha sonra gecer diye dusunuyorum
Bakire degilim ben diyorum (yalandan) olsun diyor
Kısırm ben cocugum olmayacak diyorum olsun diyor
Ben cok havaliyim burnum iki karis havadadir simarigin tekiyim diyorum
Naparsan yap vazgecemem diyor
Surekli ya sagimda ya solumda golge gibi her yerde karsima cikiyor suan da evin arkasinda duruyor
Ben seden korkuyorum haberin olsun dedim artik en son
Ayy aynı filmlerdeki gibi yaa trajikomik
Sevgilin diyorsa yandın ama benden söylemesi çocuğu tehdit et bari
anzercim hayırlısı neyse o olsun demekten başka çare yok ilk başlarda çok zor oluyor ama o aramayınca bir gün unutacaksın
ya sen ne zaman ayrılmıştın canım?? ben biraz kötüyüm ya zırt pırt telefona bakıp duruyorum ama bakmak istemiyorum
şuan saydım da 20 günü geçti canım ilk günler daha çok aklıma geliyordu şimdi azaldı sanki ya da kendimi kandırıyorumdur bilemiyorum
ama var ya geçen gece rüyama srışın bir kızlaa beni aldatıyordu çok kötü oldum ya rüyanın etkisinden pislik,öküz artık neler sayıyorum kendi kendime ağladım gözlerim doldu
off insan kötü olur yaasen ayrıldıktan sonra aramadı mı hiç seni??
ben hiç öle rüya görmedim şimdiye kadar ama ne zaman ayrılsak rüyamda gördüm uyuzu..
içimden sürekli "allahım şu bir iki ay çabuk geçsin" diye dua ediyorum.. en önemli süreç o çünkü.. bence tabii..
berceste ne biçim çocukmuş o ya dikkat et tatlım..
aradı kavga edip kapattık her zaman ki gibi sonra ben ona bir gece bir msj attım anlamdı tabi ne dmek istediğimi öküz
ama napayım yani kaybeden kendisi
bilmiyorum yani bende öyle rüyalar eskide hiç görmezdim şimdi çok görüyorum bu ikinci rüyam böyle güveniim mi yıkıldı bilemiyorum hep aldatılıyorum hissine kapılıyorum normalde hiç böyle biri değilimdir ama kaarşımda ki öküz yüzünden böyle düşünccelere kapılıyorum tabi
sen diyorsun ya en zoru iki ay diye hiç alakası yok en azından benim için öyle daha önce de 5 ay ayrı kalmıştık iöim içimi yedi öldüm bittim hasta oldum depresyon oldum resmen çok kötü oldum ama acısdı hep içimde nkaldı hep ilk gü ki gibi sevdim ama şuan ki düşüncem o beni sevmyor olarak düşünüyorum gerçi geçen kavgamızda sen her ne kadar inanamasanda seni seviyorum dedi ama ben inanamıyorum seven insan lafda değil uygulamada sever hareketleriyle sevdiğini gösterir ben isterim ki karşımda ki erkek iki çift lafıyla değil hareketleriyle ne kadar değerli oluğumu göstersin ama olmadı o çok memenun halinden bende memenun olucam artık halimden ondan vazgeçtim aynen onun benden vazgeçdiği gibi
Valla canım
Çocuk her halimle kabul ediyor ne desem kabul ediyor şoklardayım ya
Kendimden soğutmak için demediğimi bırakmadım ama bana mısın demiyor
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum seni göreceğim diyor
Nerden biliyor bu benim yarın dışarı çıkacağımı ya
Çattık harbi çattık
ulaşılmaz olduğundan dolayı daha da çekici gelmişsindir canım ona bence..
sen ona bahane ürettikçe daha değerli oluyosun gözünde.. bazıları böyle reddedildikçe psikopata bağlıyo tutku haline geliyosun onda..
Evet canım
Terslersen daha cok hırs yapıyor bu tipler
O yüzden ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
Bakalım ne kadar sürecek
Benim böyle vardı zaten bi platonikim 10 yıldır hala msj atar bana vazgeçmedi daha
Askere gitti de rahatladım diyordum
Askerde kolunu kırmış gelmiş
ulaşılmaz olduğundan dolayı daha da çekici gelmişsindir canım ona bence..
sen ona bahane ürettikçe daha değerli oluyosun gözünde.. bazıları böyle reddedildikçe psikopata bağlıyo tutku haline geliyosun onda..
ahahasorunlu tüpler seni bulmuş demekki canım.. sevgilin dışındaki..
İşin kötü yanı sevgilim bunu duyar ya da farkederse aramız bozulacak
canım keşke biraz daha müsamaha gösterseydin açıkça demiş ya bunalımdayım diye:26:canım 2-3 gündür bi triplerde.. konuşmak istiyorum konuşmuyor benle mesaj atıyorum kestirip atıyor.. ben de kızdım ne bu böyle diye bunalımdayım dedi.. ne bunalımı aç değilsin açıkta değilsin bi sıkıntın yok dedim.. var dedi neymiş dedim senle yaşadığımız sorunlar dedi.. bende ne sorunu ya sorun yokki ortada senin triplerinden başka dedim.. sağol bütün fedakarlıklarımın karşılığını verdin, işsiz güçsüz olmanı bile başına kakmadım bekledim hala daha bekliyorum, beni nerdeyse ayrılmaya zorladın hatalarınla, onlarıda sildim temiz sayfa açtım senle başladım adam olmamana rağmen dedim.. ama benden bu kadar bu kadarıda fazla dedim bitirdim.. senden tek isteğim beni aramaman bende aramicam sana söz veriyorum dedim.. teli kapattım..
ha bide laf arasında çok yoruldum seni adam etmeye çalışmaktan dedim bana adam olmuyorum demekki diyebildi.. umarım bu süreci çabuk atlatırım bana dua edin kızlar..
barışana kadar demediği şey kalmıyodu biliyosunuz bana verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı.. yine bana bağırmaya çalıştı ama telefonda.. off gerçekten çok sıkıldım ya bitirmektede pişman değilim umarımda hiç olmam..
selam gençler ben de aranıza katılıyorum :))
semiramis ben 20lik dişimi cerrahiyle aldırdım
çene cerrahı aldı.
alırken ağrı filan olmadı
anestezi etkisi geçince hafif bi ağrı oluyor ama dayanılmayacak gibi değil.
çok fazla şişmedi yüzüm.
ama benim çenem tutuldu yaklaşık 1 ay kadar ağzımı tam açamadım o sıkıntı oldu bende.
ama o da benim talihsizliğim sanırım, hiç duymadım başka
e söyle canım ya.. bilmeye hakkı var bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?