Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Çok gıcık bir durum olsa gerek
Sevgilin ne diyor bu işe haberi var mı:26:

Çok gıcık bir durum olsa gerek
Sevgilin ne diyor bu işe haberi var mı:26:

Sevgilimin haberi yok ama duyarsa yandik yani

Cok fena takti bana ya

Yani demedigimi birakmiyorum aslinda bana misin demiyor

Neyse simdilik tozpembe goruyor her seyi daha sonra gecer diye dusunuyorum

Bakire degilim ben diyorum (yalandan) olsun diyor

Kısırm ben cocugum olmayacak diyorum olsun diyor

Ben cok havaliyim burnum iki karis havadadir simarigin tekiyim diyorum

Naparsan yap vazgecemem diyor

Surekli ya sagimda ya solumda golge gibi her yerde karsima cikiyor suan da evin arkasinda duruyor

Ben seden korkuyorum haberin olsun dedim artik en son

Ayy aynı filmlerdeki gibi yaa trajikomik
Sevgilin diyorsa yandın ama benden söylemesi çocuğu tehdit et bari

Ayy aynı filmlerdeki gibi yaa trajikomik
Sevgilin diyorsa yandın ama benden söylemesi çocuğu tehdit et bari

Cok sert davranmak istemiyorum

Cunku boyle tipler sert davraninca daha da hirslaniyor

Ya bi bu bi de biri daha var 10 yil oldu hala bana msj atiyor ya

İste o 10 yillik olani sevgilime sikayet etmistim sonra ne oldu?

Birbirlerine bicak cektiler karakolluk oldular

O yuzden svgilimden sakliyorum

Soylersem kotu seyler olur diye

Son düzenleme:
ya sen ne zaman ayrılmıştın canım?? ben biraz kötüyüm ya zırt pırt telefona bakıp duruyorum ama bakmak istemiyorum

şuan saydım da 20 günü geçti canım ilk günler daha çok aklıma geliyordu şimdi azaldı sanki ya da kendimi kandırıyorumdur bilemiyorum
ama var ya geçen gece rüyama srışın bir kızlaa beni aldatıyordu çok kötü oldum ya rüyanın etkisinden pislik,öküz artık neler sayıyorum kendi kendime ağladım gözlerim doldu

off insan kötü olur yaa sen ayrıldıktan sonra aramadı mı hiç seni??
ben hiç öle rüya görmedim şimdiye kadar ama ne zaman ayrılsak rüyamda gördüm uyuzu..
içimden sürekli "allahım şu bir iki ay çabuk geçsin" diye dua ediyorum.. en önemli süreç o çünkü.. bence tabii..

aradı kavga edip kapattık her zaman ki gibi sonra ben ona bir gece bir msj attım anlamdı tabi ne dmek istediğimi öküz
ama napayım yani kaybeden kendisi
bilmiyorum yani bende öyle rüyalar eskide hiç görmezdim şimdi çok görüyorum bu ikinci rüyam böyle güveniim mi yıkıldı bilemiyorum hep aldatılıyorum hissine kapılıyorum normalde hiç böyle biri değilimdir ama kaarşımda ki öküz yüzünden böyle düşünccelere kapılıyorum tabi
sen diyorsun ya en zoru iki ay diye hiç alakası yok en azından benim için öyle daha önce de 5 ay ayrı kalmıştık iöim içimi yedi öldüm bittim hasta oldum depresyon oldum resmen çok kötü oldum ama acısdı hep içimde nkaldı hep ilk gü ki gibi sevdim ama şuan ki düşüncem o beni sevmyor olarak düşünüyorum gerçi geçen kavgamızda sen her ne kadar inanamasanda seni seviyorum dedi ama ben inanamıyorum seven insan lafda değil uygulamada sever hareketleriyle sevdiğini gösterir ben isterim ki karşımda ki erkek iki çift lafıyla değil hareketleriyle ne kadar değerli oluğumu göstersin ama olmadı o çok memnun halinden bende memnun olucam artık halimden ondan vazgeçtim aynen onun benden vazgeçdiği gibi

Son düzenleme:
berceste ne biçim çocukmuş o ya dikkat et tatlım..

Valla canım

Çocuk her halimle kabul ediyor ne desem kabul ediyor şoklardayım ya

Kendimden soğutmak için demediğimi bırakmadım ama bana mısın demiyor

Yarını sabırsızlıkla bekliyorum seni göreceğim diyor

Nerden biliyor bu benim yarın dışarı çıkacağımı ya

Çattık harbi çattık

bilmiyorum ya bi kere ayrıldım bi ay falan ayrı kaldık o zaman on gün den sonra kendimi daha iyi hissetmeye başlamıştım ondan böle bi iki ay geçsin diyorum içimden..
ama işte o zaman salak gibi döndüm en kararlı zamanım o zamandı ve hiç aramıyodum gözüm telefondada değildi
aynen sana katılıyorum lafta herkes seviyo ama uygulamada göstermek önemli.. ben hep diyodum benimkine kavga ettiğimizde senin beni diğer sevenlerden farkın ne ? diye bana onlar da senle sevgili olsa sana dayanamazlar ama ben çok sabırlıyım senin bütün uyuzluklarını çekiyorum derdi allahın öküzü..
bugünde telde ben bağırdım o bağırdı en son kapatırken.. bana diyoki yolun ortasındayım sinir krizi geçirdim elim ayağım titriyo senin yüzünden.. bende dedim ben o krizi ayda 3-4 defa geçiriyorum sayende bi kerede sen geçir.. sonra hala bana sen şöle yaptın böle yaptın bişiler diyo.. bende ya bana masal anlatma tamam bişeyi çözmek istemiyorum ben artık beni arama sadece bu bana yetecek bende aramicam yemin ederim sanada söz veriyorum dedim.. bişe demesine fırsat vermeden kapattım teli.. of bi an önce geçsin şu günler ya başka bişe istemiyorum :18:

ulaşılmaz olduğundan dolayı daha da çekici gelmişsindir canım ona bence..
sen ona bahane ürettikçe daha değerli oluyosun gözünde.. bazıları böyle reddedildikçe psikopata bağlıyo tutku haline geliyosun onda..

valla kızlar bende 3 yıllık erkek arkadaşımla ayrıldım sanırım her şeye sabrettim ona destek oldum ama birçok şeyin suçlusu ben oldum bir insan demez mi ya her zaman yanımda bana destek oluyor el üstünde tutayım diye bende artık baktım olmuyor resti çektim 4 gün oldu ne ondan ses var ne ben ses çıkartıyorum. Üzüntüm beni etkilemeye başladı dönmemek veya onu biraz cezalandırmak için ne yapmalıyım lütfen kızlar farklı yorumlarınızı bekliyorumm...

Evet canım

Terslersen daha cok hırs yapıyor bu tipler

O yüzden ne yapacağımı şaşırdım açıkçası

Bakalım ne kadar sürecek

Benim böyle vardı zaten bi platonikim 10 yıldır hala msj atar bana vazgeçmedi daha

Askere gitti de rahatladım diyordum

Askerde kolunu kırmış gelmiş

ahaha sorunlu tüpler seni bulmuş demekki canım.. sevgilin dışındaki..

ahaha sorunlu tüpler seni bulmuş demekki canım.. sevgilin dışındaki..

İşin kötü yanı sevgilim bunu duyar ya da farkederse aramız bozulacak

canım keşke biraz daha müsamaha gösterseydin açıkça demiş ya bunalımdayım diye:26:

hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…