Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benide hiç normal biri bulmadı bugüne kadar bende normal değilim sanırım artık buna karar verdim neyse şu an herşey dügün hoş şu anda normal biriyle birlikte olduğumu söyleyemem yaa neyse sen kendini kolla sonuçta kimse bizden önemli değil

İlişkinden bahsetsene canım bana

Ben berceste

3.5 yıllık ilişkim var

Ben 19 um (20 ye girmeme çok az kaldı) sevgilim de 21

Üniversite okuyoruz

ayyy canım ayyy ben 27 yaşındayım 5 yıllık birlikteliğim var ve başlığa uygun bir şekilde evlilik yolunda adım atılmamış bir birliktelik tüm hayatım kpss sınavına bağlıydı ki bugün o da açıklandı çok rahatladım bölümüme göre ii bir puan aldım ve erkek arkadaşım adıı mehmet olur kendisinin bugün evlilikle ilgili birşeyler söyledi bugünde ben anlamamazlıktan geldim bizim ilişkimiz inişli çıkışlı oldu bayağı bir ortaokulda aynı okuldaymışız da benim haberim yok orta sonda en iyi arkadaşıyla çıkmışım sonra ben üniveristedeyken face de buldu beni başladı hala devam ediyoruzda aramızı bozmaya çalışanlar çok oldu bizi ayırmaya yemein edenler mi dersin neler neler yaşadım iki senem zindan oldu ben vazgeçtim o bırakmadı o vazgeçti tamam dedim sonra ben dayanamadım ki şu an bugünlere geldik bu aralar iyiyiz umarımda böyle devam ederçünkü mutsuz bir evliliği yalnız bir ömre yeğlerim

Kpss sonuçların için tebrik ederim canım

Biz sevgilimle ilk aylarda evliliği konuşmaya başladık evlenmeye karar verdik

5-6-7 yıllık ilişkilerde evlilik neden konuşulmuyor anlamıyorum :)

İnşallah evliliğe gider yolunuz canım

Benim erkekim mezun olacak da askere gidecek daha ablası :)

bu birlikteliklerde bazı yıllar gerçekten kötü mü geçiyor anlamıyorum 3. yıl 5. yıl gibi bi terslik var bu işte walla

bunu yazmştm canm:

2-3 gündür bi triplerde.. konuşmak istiyorum konuşmuyor benle mesaj atıyorum kestirip atıyor.. ben de kızdım ne bu böyle diye bunalımdayım dedi.. ne bunalımı aç değilsin açıkta değilsin bi sıkıntın yok dedim.. var dedi neymiş dedim senle yaşadığımız sorunlar dedi.. bende ne sorunu ya sorun yokki ortada senin triplerinden başka dedim.. sağol bütün fedakarlıklarımın karşılığını verdin, işsiz güçsüz olmanı bile başına kakmadım bekledim hala daha bekliyorum, beni nerdeyse ayrılmaya zorladın hatalarınla, onlarıda sildim temiz sayfa açtım senle başladım adam olmamana rağmen dedim.. ama benden bu kadar bu kadarıda fazla dedim bitirdim.. senden tek isteğim beni aramaman bende aramicam sana söz veriyorum dedim.. teli kapattım..
ha bide laf arasında çok yoruldum seni adam etmeye çalışmaktan dedim bana adam olmuyorum demekki diyebildi.. umarım bu süreci çabuk atlatırım bana dua edin kızlar..
barışana kadar demediği şey kalmıyodu biliyosunuz bana verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı.. yine bana bağırmaya çalıştı ama telefonda.. off gerçekten çok sıkıldım ya bitirmektede pişman değilim umarımda hiç olmam..

haha ablası da hoşuma gitti walla ama bizimde askerlik sorunumuz var ve mehmet okulunu bitiremedi bıraktı özel okulda okuyordu yani bıraktığı için de uzun dönem yapacak askerliği benim çilem çok walla kızlar yaa neyseki bu aralar ii bir işte çalışıyorda bana sarmıyor çalışmadığı zaman hergün kavga ediyorduk bu aralar sanki herşey yolunda gitmeye başladı bu da beni korkutmuyo değil açıcası alışık değilim ki böyle sessiz sakin bir ilişkiye

Meraba canım

Canım flört dönemi uzadıkça ilişkiler kötüleşiyor genelde

Burada bunu gördüm
kesinlikle öyle oluyor ben daha fazla dayanabileceğimi sanmıyorum bunuda söyledim ya evlilik olacak yada bitecek yani bitecek derse bunca sene bunca emek gözyaşı yani deli oluyorum düşündükçe

kesinlikle öyle oluyor ben daha fazla dayanabileceğimi sanmıyorum bunuda söyledim ya evlilik olacak yada bitecek yani bitecek derse bunca sene bunca emek gözyaşı yani deli oluyorum düşündükçe

ooooo 15 ay askerlik var ha

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun

Kavga etmeme orucu tut canım ben tutuyorum kavga etmiyoruz huzur

Son düzenleme:
ooooo 15 ay askerlik var ha

Hadi bakalım Allah yardımcın olsun

Kavga etmeme orucu tut canım ben tutuyorum kavga etmiyoruz huzur
bende tutuyorum da ben açlıktan daha saldırgan oluyorum neyseki bildiği için hep alttan alıyor bu aralar ve askerlikte umarım bedelli çıkar ve bedelli yapar ben kredi ödemeye razıyım ama 15ay çooooookkkkkk uzun

Ben sevgilimin askerlik yapmasını istiyorum

Çünkü askerlik faydalı oluyormuş erkeklere

Ordaki disiplini görsün sıkıntı çeksin biraz

Özlesin kıymet bilsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…