- 25 Temmuz 2012
- 164
- 54
- 98
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.021
benide hiç normal biri bulmadı bugüne kadar bende normal değilim sanırım artık buna karar verdimTabi haklısın bitanem
Ben zaten psikopatlarla uğraşma konusunda tecrübeleştim yani :)
Şimdi ters davranmıyorum 'bana msj atma' 'bnm karşıma cıkma' diye tutturmuyorum
Çünkü öyle yapınca daha çok hırslanıyorlar
Yavaş yavaş halledeceğim bu meseleyi :)
benide hiç normal biri bulmadı bugüne kadar bende normal değilim sanırım artık buna karar verdimneyse şu an herşey dügün hoş şu anda normal biriyle birlikte olduğumu söyleyemem yaa neyse sen kendini kolla sonuçta kimse bizden önemli değil
İnşallah son olur bitanem ne diyim
Yani dayanamayıp barışıyorsunuzz genelde ama
Bakalım ne olcak
yok tatlım barışmam ya.. deminde yazdım şimdi barışmak istemedi henüz ama isterse bile numaramı değiştiricem inanıyorum ona çünkü her seferinde..
Canım neler olduğunu sorsam?
Tekrar anlatır mısın?
ayyy canım ayyy ben 27 yaşındayım 5 yıllık birlikteliğim var ve başlığa uygun bir şekilde evlilik yolunda adım atılmamış bir birliktelik tüm hayatım kpss sınavına bağlıydı ki bugün o da açıklandı çok rahatladım bölümüme göre ii bir puan aldım ve erkek arkadaşım adıı mehmet olur kendisinin bugün evlilikle ilgili birşeyler söyledi bugünde ben anlamamazlıktan geldimbizim ilişkimiz inişli çıkışlı oldu bayağı bir ortaokulda aynı okuldaymışız da benim haberim yok orta sonda en iyi arkadaşıyla çıkmışım sonra ben üniveristedeyken face de buldu beni başladı hala devam ediyoruzda aramızı bozmaya çalışanlar çok oldu bizi ayırmaya yemein edenler mi dersin neler neler yaşadım iki senem zindan oldu ben vazgeçtim o bırakmadı o vazgeçti tamam dedim sonra ben dayanamadım ki şu an bugünlere geldik bu aralar iyiyiz umarımda böyle devam ederçünkü mutsuz bir evliliği yalnız bir ömre yeğlerim
benim ilişkim 5.yılımızdayız ciddi adımı geçtim gittikçe kötüleşiyoruz
haha ablası da hoşuma gitti walla ama bizimde askerlik sorunumuz var ve mehmet okulunu bitiremedi bıraktı özel okulda okuyordu yani bıraktığı için de uzun dönem yapacak askerliği benim çilem çok walla kızlar yaa neyseki bu aralar ii bir işte çalışıyorda bana sarmıyor çalışmadığı zaman hergün kavga ediyordukKpss sonuçların için tebrik ederim canım
Biz sevgilimle ilk aylarda evliliği konuşmaya başladık evlenmeye karar verdik
5-6-7 yıllık ilişkilerde evlilik neden konuşulmuyor anlamıyorum :)
İnşallah evliliğe gider yolunuz canım
Benim erkekim mezun olacak da askere gidecek daha ablası :)
kesinlikle öyle oluyor ben daha fazla dayanabileceğimi sanmıyorum bunuda söyledim ya evlilik olacak yada bitecek yani bitecek derse bunca sene bunca emek gözyaşı yani deli oluyorum düşündükçeMeraba canım
Canım flört dönemi uzadıkça ilişkiler kötüleşiyor genelde
Burada bunu gördüm
haha ablası da hoşuma gitti walla ama bizimde askerlik sorunumuz var ve mehmet okulunu bitiremedi bıraktı özel okulda okuyordu yani bıraktığı için de uzun dönem yapacak askerliği benim çilem çok walla kızlar yaa neyseki bu aralar ii bir işte çalışıyorda bana sarmıyor çalışmadığı zaman hergün kavga ediyordukbu aralar sanki herşey yolunda gitmeye başladı bu da beni korkutmuyo değil açıcası alışık değilim ki böyle sessiz sakin bir ilişkiye
kesinlikle öyle oluyor ben daha fazla dayanabileceğimi sanmıyorum bunuda söyledim ya evlilik olacak yada bitecek yani bitecek derse bunca sene bunca emek gözyaşı yani deli oluyorum düşündükçe
bende tutuyorum da ben açlıktan daha saldırgan oluyorumooooo 15 ay askerlik var ha
Hadi bakalım Allah yardımcın olsun
Kavga etmeme orucu tut canım ben tutuyorum kavga etmiyoruz huzur
Bugün kpss açıklandı puanım iyi geldi hepinizle barışıyorumKimin umrundaysa
bende tutuyorum da ben açlıktan daha saldırgan oluyorumneyseki bildiği için hep alttan alıyor bu aralar ve askerlikte umarım bedelli çıkar ve bedelli yapar ben kredi ödemeye razıyım ama 15ay çooooookkkkkk uzun
Tebrik ederim canım
Müslüman müslümanla 3 günden fazla küs kalmamalı imamım
Sağol cnm. İmam artık borsa takip eder gibi kpss sıralaması takip edecek :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?