Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım keşke biraz daha müsamaha gösterseydin açıkça demiş ya bunalımdayım diye:26:

canım bunalım değil onunkisi şımarıklık.. ekmek elden su gölden yaşıyo tabii.. bi maddi sıkıntısı yok sağlık sıkıntısı yok neyin bunalımı bu??
çok bunaldıysa yanıma gelseydi gezerdik kafa dağıtırdı,biraz kendine gelirdi.. ama gelmek istemedi bin kere söylememe rağmen..
neymiş evde oturmaktan sıkılıyomuş, ona iş bul diye diye dilimde tüy bitti iş bulsa o sıkılmalarda olmazdı.. ee hem hiçbir dediğimi yapmadı hemde bunalımda onun şımarıklığıyla uğraşıcam oldu canım..
siz naptınız tatlım??

Tamam sevgiline bir şey olacak yada o kişiye bir şey yapacak diye korkudan söylemiyorsun ama illaki bi gün kulağına gider ve sonrasında daha da kötü olur senden duymadığı için. Söylemelisin bence..

Haber var kızlar...
Dün facedeydim kapalıydı açmıştım ve benimkinin kardeşinin sevgilisiyle konuşuyorduk.
Buda kardeşinin facesinden beni kontrol ediyormuş sürekli ben nettemiyim değilmiyim diye...
Beni nette görünce kardeşinin sevgilisine bu saatte düş ne arıyor nette bak yenileriyle konuşuyor kesin ona yenileriyle mutluluklar dilediğimi söyle öyle pislik biri işte demiş söylenmiş söylenmiş çıkmış.kzı bana baştan sölemek istemedi ama zorladım söledi..Sinir oldum tabi sonuçta sadece o kızla konuşuyordum haksızlık yaptı yine.baya bi sinir oldum kızda ben oraya gidicem sende gel dedi sabahın körü ama tamam dedim hırsımı alamadım çünkü ona yazdığıma cvp vermedi deli oldum.
Neyse gittik onlara benimki uyuyor...Sakin durmaya çalışıyorum uyandırmaya çalışıyorum nazlanıyor zannedersin 5 yaşında çocuk karşında...
Neyse biraz konuştuk ettik özlediğini söyledi öptü vs biraz iyi gibiydik benim iş saatim gelince işe gittim neyse çıktım işten iftar saaati oldu normal msj yazarken yine dellendi msj attı yine gördüm onu a.q psikolojimi bozuosunuz iyice defolun gidin yazmış bende kayış koptu sonra

Ya hem kıskanıyor beni sürekli takip ediyor hem umursamamaz davranıp sonra beni dşündüğünü özlediğini söylüyor o çocuğu görüncede defol diyor.
Manyak etti beni it.Valla ağzım bozulcak artık.

Tamam sevgiline bir şey olacak yada o kişiye bir şey yapacak diye korkudan söylemiyorsun ama illaki bi gün kulağına gider ve sonrasında daha da kötü olur senden duymadığı için. Söylemelisin bence..

Uf haklısınız ama

Bilmiyorum

Ama ben o kişiye ısrarla 3.5 yıllık bir ilişkim olduğunu söyledim

Çok mu seviyorsun dedi evet çok seviyorum dedim

Ayrılmaz mısın dedi hayır evleneceğiz biz dedim

Biraz bekleyeceğim eğer bu durum bir süre daha devam ederse söyleyebilirim..

Ama dediğim gibi bu erkekler kabadayılığı çok seviyor

Şimdi söylesem gider kavga eder

Erkekler ne cins ya

hımm anladım canım.. umarım bi an önce kurtulursun bu çocuktan..

Umarım canım

Ama ne yalan söyleyim çocuğun beni her türlü kabul etmesi çok hoşuma gitti

Benim eş adayında kriterlerim çok yüksektir bak diyorum

Üni mezunu olcaakk, içki sigara olmayacak, oruç namaz olacak, zengin olacaak, bna hiç karışmaycak, ben ev işi yapmam bana yardımcı tutacak diyorum

(Bunları yalandan söylüyorum)

Hepsine tamam diyor

Her şeyi yaparım benim ol yeter ki diyor

Kız bu ne tutku bu çocukta böyle:)
Saplantıda olabilir.
Bilmiyorum ki sevgilin olduğunu bile bile ne bileyim inat mı yaptı çok mu seviyor :26:

aman erkekler işte.. beraber olana kadar sallarlar.. sonra koyverirler..

Kız bu ne tutku bu çocukta böyle:)
Saplantıda olabilir.
Bilmiyorum ki sevgilin olduğunu bile bile ne bileyim inat mı yaptı çok mu seviyor :26:

Ben de onu diyorum içimden canım

Sevgi değil bence saplantı diyorum

Hani beni elde edemedi ya o yuzden elde edememe hırsı oldu bence

Ben diyorum ona zaten senin bu hevesin geçer bak şu an cok toz pembe görüyorsun şu an dedim

Yok geçmez yok ben kimseyi böyle sevmedim filan..

Ama bana geçer gibi geliyor :)

Adama bakire değilim belki ben niye bu kadar olumlu bakıyorsun bana 3.5 yıllık ilişki sonuçta diyorum (yalandan)

Olsun sen benim gözümde bakiresin diyor :)

Yuh dedim

Çok doğru söylüyorsun

Bence köprüyü geçene kadar misali bu durum :)

selam kızlar ben geldim ve tatlım sana kesinlikle katılıyorum işi garantiye alana kadar hepsi evet diyor sonra da hayırlar başlıyor bunların hepsi aynı

malesef öyle..
onlara göre pembe yalan bunlar hatta yalan olarak görmeyen bile var.. salla sallayabildiğin kadar inanırsa senindir :)

Canım gerçekten bu kadar saplantılı biriyse dikkat etmek lazım...
Tehlikeli olur böyleleri...
Yalan iftira zarar verme vs .... Dikkat et canım sevgilinede konuyu aç...

malesef öyle..
onlara göre pembe yalan bunlar hatta yalan olarak görmeyen bile var.. salla sallayabildiğin kadar inanırsa senindir :)

''inanırsa senindir'' Anzer süpersin!!

Canım gerçekten bu kadar saplantılı biriyse dikkat etmek lazım...
Tehlikeli olur böyleleri...
Yalan iftira zarar verme vs .... Dikkat et canım sevgilinede konuyu aç...

Sevgilime açamam canım.

Burada anlattım nedenini

Neyse ben bi süre sonra durulur diye düşünüyorum

walla kızlar kendimden örnek vereyim 5 yıldır birlikteyim bu adamla ilk başta herşey rüya gibiydi sonra aramıza eski erkek arkadaşım girdi ve hayatımın iki yılını mahvetti hala şu an onun sıkınıtlarını yaşıyoruz benim şua n birlikte olduğum kişi melek gibiydifakat bu olaylar olduktan sonra resmen çıldırdı beni kendine bağladığının farkına vardı ve herşey tersine döndü şu an bazen ne yapacağımı şaşırıyorum bitirsem bir türlü bitirmesem bir türlü neyse kimaşallah diyelim bu aralar yani 6 7 aydır hiç kavga etmedik ve iyiyiz ama bu erkekleri anlamak zor resmen takıntılı oldu takip etmeler nerdesin demeler sürekli aramalar bunalmıştım resmen beni tehdit bile etmişti ailemle bile kavga etti dayanamıyordum artık bitirdik ayrıldık ama seviyordum da neyse ki şimdi hem ailelerimiz iyi hemde biz ve takınıtları azaldı umuyorum ki daha da düzelir herşey ama yinede güvenemiyorum

berceste bence konusma cocukla

yani sen yok benim standartlarim yüksek,yok ben söyleyim diye

konusma o tip kisiler herseyden umutlanir

bence sevgiline söylemen gerk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…