Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben sevgilimin askerlik yapmasını istiyorum

Çünkü askerlik faydalı oluyormuş erkeklere

Ordaki disiplini görsün sıkıntı çeksin biraz

Özlesin kıymet bilsin :)
ben istemiyorum hele bu aralar hiç istemiyorum ortalık çok karışık ki mehmet zaten yeterince disiplinli ve biz zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz ki özlüyoruzz birbirimizi

ben istemiyorum hele bu aralar hiç istemiyorum ortalık çok karışık ki mehmet zaten yeterince disiplinli ve biz zaten ayrı şehirlerde yaşıyoruz ki özlüyoruzz birbirimizi

Anladım canım

Bedelli de sürekli olan bişey değil ki

Şansınıza bağlı artık

Bakalım biz erkekim askere gidip döndükten sonra nişan yapabilecek miyiz :)

hayırlısı olur umarım gönlüne göre olur herşey ve bedelli gerçekten tek umudum umarım çıkar yaaaa bakalım ne olacak ve benim atamam olursa artık gidip ben isteyecem herhalde babasından olacağı bu walla

Ya dediğim gibi işte

Hayret ediyorum ben uzun süreli ilişkilerde evlilik konuşulmamasına

Biz ilk tanıştığımız ay evleneceğiz dedik

Ona göre plan yaptık

Aynı şehiri yazdık üniversite için

Planımıza göre sevgilim mezun olacak (benden 1 sene önce mezun oluyor) hemen askere gidecek

Sonra işe girecek (bi iş imkanı var onun için almanca öğrenecek bu 2 sene)

Eee biz de ben mezun olduğumda evleneceğiz

Biz öyle para biriktirelim filan demeyeceğiz

Çünkü ikimiz de ailelerden maddi yardım garantisini aldık

Şimdiden de para biriktiriyoruz hemen iş bulamazsak bizi idare etsin diye

Her şey planlı ya hadi bakalım

umarım herşey planladığınız gibi olur ben hayatımı hiç planlı yaşamadım o yüzdende hayal kırıklığı fazla olmadı açıkcası ailelerimizin maddi durumu pek iyi değil (onun ailesi çok iyi durumdaydı ama babası iflas edince hiçbişey kalmadı bir senede ) o yüzden kendi bacaklarımızdan asılacağız anlayacağın bakalım zaman daha neler yaşatacak bana hep şaşırtmayı beceriyor

Benim burcum başak

Ve başaklar hayatlarını hep planla geçirirler yani huyum kurusun bu hep böyle ben planlı yaşarım

Ama hayat her zaman planlarımıza göre gitmez tabi ki

Bu yüzden plan bozululursa kendimi derbeder etmem çünkü Allah nasıl dilerse öyle olur diye düşünüyorum

Ama plan faydalı oluyor ya biz buna geleceği öngörmek diyelim

Bizim planımıza göre ve Allah izin verirse 22 yaşımda gelin olacağım

inşallah canım aslında 22 evlenmek için çok erken değil mi yaa bilmiyorum ben 27 yaşındayım ve bazen hala tereddütlerim var bu karşımdaki insanla alakalı değil gerçi ya her insanda aynı yaşta evliliğe hazır olacak diye bişey yok neyse dilerim ççoookkk mutlu olursun

herkese iyi geceler ben kaçıyorum esen kalın efendim

Kısmetindeyse gelir ta yemenden
Kısmetinde değilse ne gelir elden

Nasip kısmet canım

İyi geceler :)

Zaten bu dilli benden başkası anlayamıyorum. YAzdığım kişide anlamadı:))) land of the ice yazsam herkes anlar olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…