Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım iş arıyoda bulamıyo diye falan mı bunalımda acabaa mesela fatihte askerden geldiğinde bi süre senın sevgilin gibi davranıyodu bana sonradan konustugumuzda bunalımdaydım iş bulamıyodum umdugum gibi olmadı hiçbişey o yüzden cok kötüydüm demişti..gerçi senınle yasadıgmız sorunlar demiş ne sorununz varmış ki ona göre :26:

Son düzenleme:
Hoşgeldin patoniçe
vaayyy kızz ruhum oksandı valla patroniçe falannnn ayh güzelmişş napıyosun bakıyım tam senın konuna cvp yazacaktımm neolursa olsun sevgilinden gizli hiçbi erkekle konusma canımmm bak sonra öğrenir bi şekilde yok yere ayrılırsınız hemde cocuk zamanında sana yapmadıgını bırakmamış nolur uzak dur zarar verir falan Allah korusun

Anladım canım durduk yere problem çıkarmış seninki yaw

Sana yine vaatlerde bulunduğunda bu sefer kanma madem

Biz de seni uyaralım

Canım zamanında bana yapmadığını bırakmayan çocukla şuannki çocuk aynı kişiler değil

Sevgilim o kisiyle konuşup dertleştiğimi biliyor ama bana aşkını itiraf ettiğini bilmiyor

of canım yaa sonuna kadar nasıl sevinerek okdummm dedım barıştılar heraldee ama sonunu okuyuncaaa içim acıdı valla o çocugu keske hiç bilmeseydiii kuzum biliyorum zor ama bence bu durumda en mantıklısı yoluna bakman bence hep böyle hakaretmi yiyeceksın hakedıyomusun bunlarııı bu cocuk senınle el ele verip bişeyleri aşmaya unutmaya çalışmıyo yapamıyo bunu aslında daha dogrusu yapmak istemiyo

Canım zamanında bana yapmadığını bırakmayan çocukla şuannki çocuk aynı kişiler değil

Sevgilim o kisiyle konuşup dertleştiğimi biliyor ama bana aşkını itiraf ettiğini bilmiyor
aa ben gene öyle sandımmm olsun canım sen genede uzak dur üzülmeni istememm erkekler böyle şeylere cok kızarlarrr

aa ben gene öyle sandımmm olsun canım sen genede uzak dur üzülmeni istememm erkekler böyle şeylere cok kızarlarrr

Ya biliyorum da canım sevgilimin haberi olmamasını sağlayacağım ben çünkü

Daha önce böyle bişey olup da sevgilime söylediğimde hep problem çıktı yahu

Sevgilim fazla abartıyor :/

Ya ne güzel kardeşlerimizin mezarlarını ziyaret ediyorduk

Ağlaşıyorduk, birbirimizi teselli ediyorduk

Yaşadığımız hastane günlerini konuşuyorduk

Dertleşiyorduk işte uff

Ya biliyorum da canım sevgilimin haberi olmamasını sağlayacağım ben çünkü

Daha önce böyle bişey olup da sevgilime söylediğimde hep problem çıktı yahu

Sevgilim fazla abartıyor :/
olaya bi de şu yönünden bak sevgilin aynı şeyi yapsa senden gizli sen ne düşünürdünn ona aşık oldugunu söyleyen kızla msjlaşsa senın haberin olmadan bi şekilde gizleyerek

olaya bi de şu yönünden bak sevgilin aynı şeyi yapsa senden gizli sen ne düşünürdünn ona aşık oldugunu söyleyen kızla msjlaşsa senın haberin olmadan bi şekilde gizleyerek

Tabi ki hiç hoşuma gitmezdi

Ama bu böyle devam etmeyecek bana aşık olduğunu söylediğinde sadece onu ikna etmeye çalıştığım için konuşmaya devam ettik

Yani senin bu hissettiğin aşk değil

Şimdi biz dertleşiyoruz ya sen beni kendine yakın hissettin

Boşluktasın o yüzden böyle filan dedim

En son da artık konuşmamız iyi olmaz dedim

seni seviyorum özür dilerim diye msj attı

Bir daha da msj atmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…