- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #20.061
hoşgeldinn kızz sevındımmm seni gördüğümeekaç puan aldın ya bende seneye girmek istiyrum ama önce kurs dersane gibi bişeye gitmem lazımm evde yapamam kendimi biliyorum çünküü
canım iş arıyoda bulamıyo diye falan mı bunalımda acabaa mesela fatihte askerden geldiğinde bi süre senın sevgilin gibi davranıyodu bana sonradan konustugumuzda bunalımdaydım iş bulamıyodum umdugum gibi olmadı hiçbişey o yüzden cok kötüydüm demişti..gerçi senınle yasadıgmız sorunlar demiş ne sorununz varmış ki ona göre :26:bunu yazmştm canm:
2-3 gündür bi triplerde.. konuşmak istiyorum konuşmuyor benle mesaj atıyorum kestirip atıyor.. ben de kızdım ne bu böyle diye bunalımdayım dedi.. ne bunalımı aç değilsin açıkta değilsin bi sıkıntın yok dedim.. var dedi neymiş dedim senle yaşadığımız sorunlar dedi.. bende ne sorunu ya sorun yokki ortada senin triplerinden başka dedim.. sağol bütün fedakarlıklarımın karşılığını verdin, işsiz güçsüz olmanı bile başına kakmadım bekledim hala daha bekliyorum, beni nerdeyse ayrılmaya zorladın hatalarınla, onlarıda sildim temiz sayfa açtım senle başladım adam olmamana rağmen dedim.. ama benden bu kadar bu kadarıda fazla dedim bitirdim.. senden tek isteğim beni aramaman bende aramicam sana söz veriyorum dedim.. teli kapattım..
ha bide laf arasında çok yoruldum seni adam etmeye çalışmaktan dedim bana adam olmuyorum demekki diyebildi.. umarım bu süreci çabuk atlatırım bana dua edin kızlar..
barışana kadar demediği şey kalmıyodu biliyosunuz bana verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı.. yine bana bağırmaya çalıştı ama telefonda.. off gerçekten çok sıkıldım ya bitirmektede pişman değilim umarımda hiç olmam..
vaayyy kızz ruhum oksandı valla patroniçe falannnn ayh güzelmişşHoşgeldin patoniçe
bunu yazmştm canm:
2-3 gündür bi triplerde.. konuşmak istiyorum konuşmuyor benle mesaj atıyorum kestirip atıyor.. ben de kızdım ne bu böyle diye bunalımdayım dedi.. ne bunalımı aç değilsin açıkta değilsin bi sıkıntın yok dedim.. var dedi neymiş dedim senle yaşadığımız sorunlar dedi.. bende ne sorunu ya sorun yokki ortada senin triplerinden başka dedim.. sağol bütün fedakarlıklarımın karşılığını verdin, işsiz güçsüz olmanı bile başına kakmadım bekledim hala daha bekliyorum, beni nerdeyse ayrılmaya zorladın hatalarınla, onlarıda sildim temiz sayfa açtım senle başladım adam olmamana rağmen dedim.. ama benden bu kadar bu kadarıda fazla dedim bitirdim.. senden tek isteğim beni aramaman bende aramicam sana söz veriyorum dedim.. teli kapattım..
ha bide laf arasında çok yoruldum seni adam etmeye çalışmaktan dedim bana adam olmuyorum demekki diyebildi.. umarım bu süreci çabuk atlatırım bana dua edin kızlar..
barışana kadar demediği şey kalmıyodu biliyosunuz bana verdiği sözlerin hiçbirini tutmadı.. yine bana bağırmaya çalıştı ama telefonda.. off gerçekten çok sıkıldım ya bitirmektede pişman değilim umarımda hiç olmam..
ah kıyamam 2000 sayfanın kutlamasınıda yapmışş ben kaçırmasaydım bende yapmayı planlıyodummm
vaayyy kızz ruhum oksandı valla patroniçe falannnn ayh güzelmişşnapıyosun bakıyım tam senın konuna cvp yazacaktımm neolursa olsun sevgilinden gizli hiçbi erkekle konusma canımmm bak sonra öğrenir bi şekilde yok yere ayrılırsınız hemde cocuk zamanında sana yapmadıgını bırakmamış nolur uzak dur zarar verir falan Allah korusun
ah kıyamam 2000 sayfanın kutlamasınıda yapmışş ben kaçırmasaydım bende yapmayı planlıyodummm
of canım yaa sonuna kadar nasıl sevinerek okdummm dedım barıştılar heraldee ama sonunu okuyuncaaa içim acıdı valla o çocugu keske hiç bilmeseydiiiHaber var kızlar...
Dün facedeydim kapalıydı açmıştım ve benimkinin kardeşinin sevgilisiyle konuşuyorduk.
Buda kardeşinin facesinden beni kontrol ediyormuş sürekli ben nettemiyim değilmiyim diye...
Beni nette görünce kardeşinin sevgilisine bu saatte düş ne arıyor nette bak yenileriyle konuşuyor kesin ona yenileriyle mutluluklar dilediğimi söyle öyle pislik biri işte demiş söylenmiş söylenmiş çıkmış.kzı bana baştan sölemek istemedi ama zorladım söledi..Sinir oldum tabi sonuçta sadece o kızla konuşuyordum haksızlık yaptı yine.baya bi sinir oldum kızda ben oraya gidicem sende gel dedi sabahın körü ama tamam dedim hırsımı alamadım çünkü ona yazdığıma cvp vermedi deli oldum.
Neyse gittik onlara benimki uyuyor...Sakin durmaya çalışıyorum uyandırmaya çalışıyorum nazlanıyor zannedersin 5 yaşında çocuk karşında...
Neyse biraz konuştuk ettik özlediğini söyledi öptü vs biraz iyi gibiydik benim iş saatim gelince işe gittim neyse çıktım işten iftar saaati oldu normal msj yazarken yine dellendi msj attı yine gördüm onu a.q psikolojimi bozuosunuz iyice defolun gidin yazmış bende kayış koptu sonra
Ya hem kıskanıyor beni sürekli takip ediyor hem umursamamaz davranıp sonra beni dşündüğünü özlediğini söylüyor o çocuğu görüncede defol diyor.
Manyak etti beni it.Valla ağzım bozulcak artık.
aa ben gene öyle sandımmm olsun canım sen genede uzak dur üzülmeni istememm erkekler böyle şeylere cok kızarlarrrCanım zamanında bana yapmadığını bırakmayan çocukla şuannki çocuk aynı kişiler değil
Sevgilim o kisiyle konuşup dertleştiğimi biliyor ama bana aşkını itiraf ettiğini bilmiyor
aa ben gene öyle sandımmm olsun canım sen genede uzak dur üzülmeni istememm erkekler böyle şeylere cok kızarlarrr
olaya bi de şu yönünden bak sevgilin aynı şeyi yapsa senden gizli sen ne düşünürdünn ona aşık oldugunu söyleyen kızla msjlaşsa senın haberin olmadan bi şekilde gizleyerekYa biliyorum da canım sevgilimin haberi olmamasını sağlayacağım ben çünkü
Daha önce böyle bişey olup da sevgilime söylediğimde hep problem çıktı yahu
Sevgilim fazla abartıyor :/
kıyamam ayyy az önce kadın sünneti diye acılan topiğe girdim ağlayacaktım off o kızın yüzündeki acı ifadesi hala aklımdacanım oyle sıkılıyorki twitterdan unlulerin resmlerine baktım durdum
canım oyle sıkılıyorki twitterdan unlulerin resmlerine baktım durdum
hoşgeldinn kızz sevındımmm seni gördüğümeekaç puan aldın ya bende seneye girmek istiyrum ama önce kurs dersane gibi bişeye gitmem lazımm evde yapamam kendimi biliyorum çünküü
olaya bi de şu yönünden bak sevgilin aynı şeyi yapsa senden gizli sen ne düşünürdünn ona aşık oldugunu söyleyen kızla msjlaşsa senın haberin olmadan bi şekilde gizleyerek
kimlerinkine kız
kıyamam ayyy az önce kadın sünneti diye acılan topiğe girdim ağlayacaktım off o kızın yüzündeki acı ifadesi hala aklımda
masallah iyiymiş senın puanın yaa atanırsın rahat sen :) bilgim yok yaa gitmeyi planlıyorum bakalım bi araştırıcam82 canım. Hiç bilgin yoksa kursa git. Ben kurstan çok faydalandım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?