Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

iyi fikir canım..
tamam erkekler gerçekten sapık düşünceleri olan varlıklar ama onlar ne düşünür diye hareket edersek çarşafla dolanmamız lazım.. buda bir gerçek..

Tabiki her zaman onlar ne düşünür diye hareket etmemek gerekir.
Ama ben artık o şekilde düşünebilen kişiliksizler olduğunu öğrendiğimde daha dikkatli davranıp hareket etmeye karar verdim.
Ne kadar garip insanlar var ya valla :44:

ya tabii ki dikkatli oluruz.. dekolteye dikkat ederiz ortamına göre, veya hareketlerimize dikkat ederiz..
ama (topukluya ne gözle bakıyolarmış bilmiyorumda) onlar için topukludan vazgeçemem.. bi yere kadar katlanırım..

kimler buralardaa napıyosunuz bakalımmmm ben pek iyi sayılmam yaa işim biraz ağırr evalara bakıyorum aranızda bilen varmı bilmiyorum ve cok yorucu ayrıca stresliii vücut yorgunluğunun üzerine beyın yorgunluğuda eklendii

benim bildiğim bi eva var ama bu eva o eva mı :44:

eva nedir canım :44:

benim bildiğim bi eva var ama bu eva o eva mı :44:
valla bende tam anlayamadım evanın ne oldugunu ama yarım saatte bir salçadan numune alıp sıcaklığını ölçüyorum şırıngayla çekip soğuk suda bekletıp 28 lik ayarlıyorum bi makine var 28 ve 28.5 arası rakam yazması lazım salçadan damlatınca yazıyo ne oldugu zaten..sonra içindeki kirlilik oranına bakyorum..bide her saat başı akışkanlığını ölçüyorum yine salçanın sıcaklığını ölçüp kağıda bakıyorum mesela 23-24 için çıkan sayıdan 0,1 düşüyorum bununda bi makinesi var salçayı içine döküp yarım dakika bekliyorum geldiği sayı 7.0 sa 6.9 olarak dosyaya yazıyorum..biraz karışık oldu ama böyle işte kızlar şuanda gecedeyim başımda pek kimse olmuyo psikolojik olarak rahatım ama gündüze geçtiğimde yandım herkes başımda olacak

İyi canım ne olsun uğraşıyoruz işte manyaklarla
Sen neler yapıyorsun?
Ya topiğin eski tadı kalmadı neden boş ki buralar:26:
ben pek iyi değilim cnm ya işyerinde 5 kızız hepsi birbirinden tuhaflar hele 1 tanesi resmen benden nefret edıyo gibi fatihe anlattım yeni oldugun ıcındır dedi ama bugun yeni bi kız daha geldi ona sarıldı falan senı cok sevdım inş benım yanımdasındır falan dedi..yanı bana karşı alınmış bi tavır bu 8 saat boyunca kimseyle tek kelime konusamıyorum..bu durum kendime olan güvenimi sarsıyo psikolojimi etkiliyo

canım muhtemelen seni kıskanmış olabilir ilişkini falan

Önceden tanıyor musun o kızı canım belki sana bi gıcıklığı var belki de kıskanıyor.
İnsanın işinde huzurunun olması çok önemli

Kızlar nasılsınız?

Ya çok giremiorm foruma memleketteyken. Okudğum şehirde sürekli nete girebiliorm özledim sizleri

Bugn okdr sinrliyimki anlatamam ya inanın sinrlden çatlamak üzereyim.

Son düzenleme:
Kızlar nasılsınız?

Ya çok giremiorm foruma memleketteyken. Okudğum şehirde sürekli nete girebiliorm özledim sizleri

Bugn okdr sinrliyimki anlatamam ya inanın sinrlden çatlamak üzereyim.

Hoş geldin...
Bu aralar topik çok sessiz zaten ...
Hayırdır derdini söylemeyen derman bulamazmış derler...
Neden sinir oldun...

canım muhtemelen seni kıskanmış olabilir ilişkini falan
pek bilmiyo ilişkimi ama dün söylemiştim konusurken sordular hemen bana işi öğreten kadın olmaz o iş gebzedeyse falan dedi bende 4 bucuk yıldır oluyo ama dedim kaldı öyle hadi ya falan dedi evet 4 bucuk yıldır bırakamadık hiç birbirimizi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…