Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Önceden tanıyor musun o kızı canım belki sana bi gıcıklığı var belki de kıskanıyor.
İnsanın işinde huzurunun olması çok önemli
o kızı tanımıyorum kızkardeşiyle lisede aynı sınıftaydık sadece benımle ilgili olumsuz şeylermi söledi dicem ama kardeşiyle aramız gayet iyiydi bi kere bile tartışmadık..evet ya gerçekten huzur cok önemli ayaklarım resmen geri geri gidiyo üretimdeki işçilerin bi sıcak gülümsemesi içimi ısıtıyo hiç o buz gibi labaratuara girmek istemiyorum üretimde çalışırken kendıme olan güvenimi kazanmıştım şimdi yine kaybettım bişey sormaya korkuyorum ya azarlar gibi konuşuyolar ya dalga geçiyolar

Kızlar nasılsınız?

Ya çok giremiorm foruma memleketteyken. Okudğum şehirde sürekli nete girebiliorm özledim sizleri

Bugn okdr sinrliyimki anlatamam ya inanın sinrlden çatlamak üzereyim.
iyi diyeyim iyi olayım cnm sen nasılsın.bende senı merak etmiştim iyi olmuş yazdıgın neden sinirlisin :26:

Var işte öyle arıza tipler kendini bişey zannediyorlar sanırım
Yolmak lazım öylelerini

Bu arada kızlar çok sinirlerim bozuk ayrıldık yine ama bu sefer dönüşü yok hiç affetmicem onu hiç söylememesi gereken bi lafı söyledi.Çok kızgın ve kırgınım..Yarın kafamı dinlemeye istanbula gidiyorum arkadaşıma kafamı dağıtmam lazım ...

iyi yolculuklar dinle kafani iyi olur...

kesin mi ayrildiniz?hic umut yok mu?

benimde canim skkin aman aglayasim var

iyi yolculuklar dinle kafani iyi olur...

kesin mi ayrildiniz?hic umut yok mu?

benimde canim skkin aman aglayasim var

Sağol teşekkürler kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var gerçekten...
O dönüp dolaşıcak geri gelicek..
Ama benim için artık hiç umut yok.
Kesin ayrıldık.Çünkü onunla geleceğimi göremiyorum...
Yani bi şekilde istesem olur ama devamı gelmez...
Biliyorum...Bu yüzden yoruldum mücadele edemem..
Hayırdır senin neye canın sıkkın?

canim en iyisini yaparsin,

bugün olmazsa yarin eger güven vermiyorsa gelecekten,

ya bizimde eylülde nisan olacak ya,iste biz gidince türkiyeye

iste onla biz konustuk,o baska bir ilde calisiyor,

hafta sonu gelecekler tanismaya sonrada dedi siz hafta ici bize gelirsiniz(bizde farkli ilcelerdeyiz) o zaman o olamyacak alisveris filan

yapilir,o haftasonuda nisan yapariz dedi bende tamam dedim...

bugün iste babamla konsurken dedi biz orada kalacak miyiz dedi bende yok dedim (kalacak yerimiz var)

babamda ee dedi bu nasil is biz onlara tanismya gidecez alisverise mi götürecekler yani dedi sanki hemen vermisim gibi dedi

bende ee zaten kesin degil mi dedim oda kesinde yinede bilmiyorum böyle olmaz dedi,nasil biliyorsaniz öyle yapin dedi..canim skildi buna,sonra sevgilim bana ne alinacak ne istiyorsun diye soruyor ben ne bileyim diyorum,ben mi diyecem ayip degil mi diyorum

bu sefer o sey yapiyor kendimi arada kalmis gibi hissediyorum..ok yarin söyleyecem dedim ama gercekten bilmiyorum ayrica cok ayip geliyor bana su alinacak demek..sonra birde kiyafet sorunum var daha birsey bulamadim kimse beni anlamiyor gibi canim cok skiliyor ya

Güvenemiyorum evet ben son zamanlarda her gece bitti kelimesini duymuyorsam kendimi şanslı saydım sabah kalktığımda güzel bi kelime duyduysam gene şanslı saydım kendimi ama her an o kelimeyi duyucam diye de diken üstünde durdum.
Biliyorum seviyor hemde çok bütün söylediği sözlere rağmen vazgeçemiyor kendide söylüyor bunu senden vazgeçemem ama yaptığınıda kabullenemem her zaman sana söylerim bunu dedi son olarak o zaman ipler koptu bende...
Anladım ki biz birlikte olursakta sonumuz gelmeyecek...
Ben daha çok mutsuz olucam...
Nişan öncesi böyle sinirler bozulabiliyor canım ama sinirlenme sakin ol en güzel gününü sinirlenerek alt üst etme.

bu cok kötü birsey ya insanin yarinindan emin degilse,hergün korkuysa baslamak kötü,

bence o sorunlarini asamaz eger sana astim gibi görünsede kafasindaki seyleri yarin birgün cikarir...

sakin arkana dönme sen yazmisitn baritstik diye ama ben yazmak istemedim cünkü eski sevgilin bunu asamayacak

ve sinirlerince cok kötü sözler söylüyor...bazen olmuyorsa gercekten olmuyordur..

eger yeniden baslanacaksa gercekten cok farkli olmasi gerekiyor...

hani hepimizin ilk zamanki tutkusu farkli hicbir sey ilk zaman ki gibi olmuyor yeniden baslayinca onu yakalamak lazim..

bilmiyorum bende cok sinirlerim bozuk hayirlisiyla olsada kurtulsam bu seferde dügün isleri olacak iki haftadir yüzümden sivilce eksik olmuyor bu halde ne yapacam bilmiyorum...

ne alinir ya nisanda ya ben demeye utaniyorum ama sanirim kaba taslak fiyat mi bicmek istiyor ne anlamdim ..

Aşamaz... Gerçekten aşamaz... Ve hayatı burnumdan getirir bana...
Bilsem ki bi daha konuyu açmaz bi daha öyle konuşmaz dönerim yine ona.
AMA ama değişmez aşamaz bu konuyu kendide söyledi.o yüzden bi daha ASLA.
Bu yüzden zorlamanın anlamı yok.Kendimi daha fazla üzemem.Her gün o stresle yaşayamam...
Vazgeçemem diyor ama vazgeçicek kimse vazgeçilmez değildir

peki okula kaydini yaptiracak misin yoksa dondurdugun okula gidecek misin?

bence biraz oralardan uzaklasman iyi gelir,sen sehir disinda okuyordun git okul ortami iyidir...

tabi ki gitmek istiyorsan yeniden baslangic yap kendine..

sen kac yasindaydin ?

Nabersiniz kızlar herşey yolundadır umarım .

Off düş gene mı ayrıldınız
İyi demek adettendir iyi diyelimde iyi olsun :)
Maalesef gene ayrıldık ama bu son ayrılık.

25ime girdim:)
istanbuldan sonra çanakkaleye gidicem kaydımı sildirmeye yaşadığım şehirde okula kaydımı yaptırıcam...
Aslında burda durmamak en iyisi ama şu an buna hazır değilim geçici olarak uzaklaşıcam bi kaç günlüğüne.

hayirlisi olsun ya okulunu birakma ya:)

iyi olur yeni cevre herzaman iyidir insanin kabugundan cikmasina yardimci olur..

hayat cok garip birsey bugün birsey icin aglarsin yarin baska birsey sana umut verir..

insallah iyi olur senin icin hersey..

Amin inşallah.
İnşallah yaşıyacaklarımız hepimiz için iyi olur..

iyi diyeyim iyi olayım cnm sen nasılsın.bende senı merak etmiştim iyi olmuş yazdıgın neden sinirlisin :26:

aman geçti sinirim canım ya hiç anlatmim başımı ağrıtır burada anlatrsam korkar oldm walla. sen neler yapıosn topik durgunlaşmış baya ya kimse eskisi gibi giremio

sedulu hani sen bana bir blog ismi yollamıştın ya bakımla ilgili,o konu kkda nerde acaba bana link atabilir misin rica etsem??

düş; ayrılmanıza üzüldüm canım ama sürekli seni üzmesine de kızdım.. daha barışalı ne kadar oldu ki hemen bezdirmiş seni yine..
kararında haklı olduğunu düşünüyorum ve hayırlısı diyorum senin için..
buzlar ülkesi; böyle dönemlerde herke sıkıntılı olur canım, sonrada boşuna gerilmişiz diye kendilerine kızarlar :) eminim sizde herşeyi hallediceksiniz.. sen sevgilinin söylediği herşeyi babana anlatma.. baban haklı tabii ki sanki isteme çok önemsiz, kızı direk vermek zorundaymış gibi anlamış olayı.. sevgilinde sorar tabi ne alalım diye bilmiyordur bence.. benim kuzenim işi şansa bırakmamak için istemeye gelinirken alınacak çiçek ve çikolataları bile kendisi seçmişti.. bunlardan yaptıracaksın diye ayıpta değil bence damada ufak bir yardım sadece :)
semiramis; sen onlara bakma bence.. onlarında amacı bu yani seni üzmek, moralini bozmak.. onların sözlerine karşılık verdiğin için, karşılarında ezilmediğin için sana iyice yükleniyorlar.. sen onlara bakma hatta moralinin bozulduğunu bile belli etme yüzünde sürekli bir gülümseme olsun seni asla ezemeyeceklerini ve seni kötü etkileyemeyeceklerini anlasınlar :)

Sağol canım hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten...
En çok zoruma giden söylediği lafları,bunları kaldıramıyorum artık resmen psikolojik şiddet görüyorum buda fiziksel şiddet kadar yıpratıcı ve can yakıcı...
Birde onu sürekli görmek zor geliyor... Her yerde karşıma çıkıyor birde dün gece farkettim faceden takip ediyor paylaştıklarımın aynısını paylaşıyor. profiline bakayım dedim o zaman gördüm oda benimkine bakıyor.
Neyse bu da geçicek yarım saat sonra istanbula gidiyorum.. biraz kafa dağıtıcam iyi gelicek bu yolculuk bana...
Gerçi duyarsa belki bi ton daha laf yicem ama ne yapalım ... Zaten her an laf işitmiyormuyum ondan . O artık benim tanıdığım kişiden çok farklı birisi.

anzer bizim malesef zaman dar istemeyide nisan günü yapalim dedik ikimiz tabi daha söylemedim aileme,birde benimki bize cok uzak ve iznide yok anca cumartesi pazar gelebiliyor..kendimizde ayni ile bagli farkli ilcelerdeyiz 3 saat aramiz..

aman cok geriliyorum kalbim pir pir halinde ve yine malesef yüzükleri onlara gittgimizde alacagiz oradan bakip ben sececem yani

oda bi muamma benim parmaklarim cok kisa o kalin istiyor bende ama benim parmaklara bagli alacagimiz yüzük tek basima sececem,

yani cikolate ve cicegide ben secemeyecegim normalde ayni yerde o da olsa birlikte gider bakardik..

iste tanismaya geldigimizde normal cikolata ve cicek olur mu dedi bende olur dedim,heralde olur degil mi istemede gibi abarti gümüslükte olmaz cikolata...off cok heyecanliyim..yüzüm sivilce doldu ne yapacam bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…