- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.441
o bi hastalık bence yaa normal değill yanii insan durabilir mi öpmeden yaa ben hiç duramıyorum buluşunca valla
neyse aklıma eski yaşananları getirip aklımı bulandırmıcam gene
çok beğendim kuzum Allah iyi günlerde kullanmanı nasip etsin. ben de çok meraklıyım böyle şeylere ama daha çok zaman var diye hiç kendimi kaptırmayayım dedim.ama başlıcam artık, bunlar 1 kerette olcak şeyler değil zaten zamanla azar azar alırız işte. bu arada ben de senin gibi pembiş şeyler istiyorum ya özellikle mutfakta rengarenk
o zaman bende çok pis bayanım heralde hiç tiksinmem keşke kocam olsada sevdiğim hergün öpsem şapur şupur
şapur şupur beni öp,çıtır çıtır beni ye onlar acı ben tatlı benden başka böyle var mı
ya bi de karşımızdakinden hep anlayış beklemekten doğuyo bunlar, mesela belki seninki işyerinde biriyle bozuştu, belki benimki evde ailesiyle tartıştı, o yüzden de sürekli yanımızda 32 dişi birden sırıtık melek gibi duramazlar ki, onlar da insan, onların da sinir olup sinirlerinin geçmediği oluyo. ve böyle zamanlarda bi kelimeyi soğuk bi şekilde söylesinler, aahh yandılar, ondan 40 tane anlam çıkarıyoruz. ama ben böyle durumlarda kızgınsa bunun sebebini anlatmasını isterim. benimki mesela kızgın değilim nerden çıkarıyosun diyo. al mesela bu akşam adım gibi eminim gs yüzünden çok morali bozuktu. gs ye takıksın anlıyorum diyorum. yok efendim üzülmemiş, bi yenilgi mi yıkıcakmış onları, fb yense nolcakmış, kendi şikesine baksınmış vs vs... delirtti beni
pardonn eski yaşananları ne olduğunu bilmiyorumm :18:
forumda yazmışsan geri okuyım kaçta syf??
insan sevdıgını öpmeden durur mu yaaa.valla sevgılım bnı opmese yada ben onu opemesem depresyona gırerım moralım bozulur.yemeden içmeden öperım acıktım demem uykum geldı demem yoruldum demem valla
ahhh şurda olaydı da öpeydim
gerçi dün aksam ohhhh öptüm bol bol
ben ne dualar ettım biliyomusun fb kazansın diyee yoksa iki gün falan morali bozuk olucaktııya bi de karşımızdakinden hep anlayış beklemekten doğuyo bunlar, mesela belki seninki işyerinde biriyle bozuştu, belki benimki evde ailesiyle tartıştı, o yüzden de sürekli yanımızda 32 dişi birden sırıtık melek gibi duramazlar ki, onlar da insan, onların da sinir olup sinirlerinin geçmediği oluyo. ve böyle zamanlarda bi kelimeyi soğuk bi şekilde söylesinler, aahh yandılar, ondan 40 tane anlam çıkarıyoruz. ama ben böyle durumlarda kızgınsa bunun sebebini anlatmasını isterim. benimki mesela kızgın değilim nerden çıkarıyosun diyo. al mesela bu akşam adım gibi eminim gs yüzünden çok morali bozuktu. gs ye takıksın anlıyorum diyorum. yok efendim üzülmemiş, bi yenilgi mi yıkıcakmış onları, fb yense nolcakmış, kendi şikesine baksınmış vs vs... delirtti beni
insan sevdıgını öpmeden durur mu yaaa.valla sevgılım bnı opmese yada ben onu opemesem depresyona gırerım moralım bozulur.yemeden içmeden öperım acıktım demem uykum geldı demem yoruldum demem valla
ohohhh ohhhh bendenn daha iyiyssinn
yaa valla yoruldum filan demişimdirr
canım hiç taaa gerileri arama çok zman geçer ben sana özet geçeyim;
4,5 yıllık ilişkimden ayrıldım 2 ay önce sonsuza kadar
onnu unutmaya çalışıyuorum ama kolya olmuyor işte tahmin edersin yani
böyle
özendirme kızzzzz zaten canım çekiyooo cok özledimminsan sevdıgını öpmeden durur mu yaaa.valla sevgılım bnı opmese yada ben onu opemesem depresyona gırerım moralım bozulur.yemeden içmeden öperım acıktım demem uykum geldı demem yoruldum demem valla
yaa ben saatlerce öpüşebilirim ama benımkı de tam tersı sevmıyo uzun uzadıya öpüşmeyı dudakları şişiyomuş
yaa ben saatlerce öpüşebilirim ama benımkı de tam tersı sevmıyo uzun uzadıya öpüşmeyı dudakları şişiyomuş
boylesinide ilk defa duydum
dua et sen şişen dudakları sadece
bize de yazık aslında ama durduramıyoruz kendimizi.. hem bizim kafamız yoruluyo, hem onları yoruyoruz. ama bu kadın olmaktan kaynaklanan bişey bence, böyle olmayan var mıdır acaba :44:off ewet tatlım yaa kadınların beynınde 40 tilki acaba oyle mı boyle mı sırf bu yorucu dusunce sıstemınden dolayı bıle erkek olmak ısterdım ne guzel duz mantık
ben ne dualar ettım biliyomusun fb kazansın diyee yoksa iki gün falan morali bozuk olucaktııevet sorunları oldugunu hesaba katmıyoruzz ama benımki ailesel sorunlarını pek anlatmıyoo özellikle o anda hala sinirliysee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?