Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

insan sevdıgını öpmeden durur mu yaaa.valla sevgılım bnı opmese yada ben onu opemesem depresyona gırerım moralım bozulur.yemeden içmeden öperım acıktım demem uykum geldı demem yoruldum demem valla

ahhh şurda olaydı da öpeydim

gerçi dün aksam ohhhh öptüm bol bol

evet canım yavaş yavaş oalcak şeyler bunlaar birden olması imkansız yani
sende başlarsın yakında

off ewet tatlım yaa kadınların beynınde 40 tilki acaba oyle mı boyle mı sırf bu yorucu dusunce sıstemınden dolayı bıle erkek olmak ısterdım ne guzel duz mantık

pardonn eski yaşananları ne olduğunu bilmiyorumm :18:
forumda yazmışsan geri okuyım kaçta syf??

canım hiç taaa gerileri arama çok zman geçer ben sana özet geçeyim;
4,5 yıllık ilişkimden ayrıldım 2 ay önce sonsuza kadar
onnu unutmaya çalışıyuorum ama kolya olmuyor işte tahmin edersin yani
böyle

ohohhh ohhhh bendenn daha iyiyssinn
yaa valla yoruldum filan demişimdirr

ben ne dualar ettım biliyomusun fb kazansın diyee yoksa iki gün falan morali bozuk olucaktıı evet sorunları oldugunu hesaba katmıyoruzz ama benımki ailesel sorunlarını pek anlatmıyoo özellikle o anda hala sinirliysee

öpüşgennnnnn

anlıyorum seni baya uzun bi ilişki..ilk başta alışmak çok zor geliyor insana..

özendirme kızzzzz zaten canım çekiyooo cok özledimm bulusunca bende bol bol öpücemmmm sizde sevgilinizin ellerini öpmeyi seviyomusunuz yaa ben bayılıyorummm minicik elleri var zatennn öp öp doyulmuyoo :127:

yaa ben saatlerce öpüşebilirim ama benımkı de tam tersı sevmıyo uzun uzadıya öpüşmeyı dudakları şişiyomuş

dudakları mı şişiyomuş
seninkiler o kadar uzun öpüşünce morarmıyor mu ki uzun öpüşmelerde öyle olur ya
zaten hep öyle ollur bi tarazf çok sever öpüşmeyi bi taraf sevmez

dua et sen şişen dudakları sadece

zuahaha koptum kız ilahiiii

kızlar bnmde şişiyo laaaa nıye sasırdınız şişiyo ustune bıde kan oturuo ertesı gunu nar çiçeği gibi gezıyom ama yınede cok sewıyom işte uzuuuuuuuuuuuuuuuuun uzunnnndan bahseıyorum ama ben uzuuuuun uzun severım aksı gıbı bnm herıf sevmiyi

off ewet tatlım yaa kadınların beynınde 40 tilki acaba oyle mı boyle mı sırf bu yorucu dusunce sıstemınden dolayı bıle erkek olmak ısterdım ne guzel duz mantık
bize de yazık aslında ama durduramıyoruz kendimizi.. hem bizim kafamız yoruluyo, hem onları yoruyoruz. ama bu kadın olmaktan kaynaklanan bişey bence, böyle olmayan var mıdır acaba :44:

ohh canım iyi olmuş o zaman senin açından fb nin kazanması, sen bi de bu akşamı bana sorcaktın arabayla gidiyoruz, önde fbliler korno öttürüyo, ezcem onları, vurcam arabalarına diyo, hızlı gidiyo falan ödüm koptu yav
her şeyi anlatır amaaa siniri geçince. ben de istiyorum ki o anlatsın ki ona göre anlayışlı olayım. aslında biliyorum bişeyin olduğunu ama en son söylüyo evet şu şu vardı, o yüzden öyleydim yoksa öyle olur muyum ben hiç demesini hiiiiç duymuyorum ben zaten sonradan söyleyince. amaç kızgınken anlatması, bu kez de sonradan anlattı diye kızıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…