Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

normalde orda ki insanlar nasıl giyiniyor mesela küçük bir ilçede misin eğer öyleyse giyinişleri kendilerine özgü ise süzüyorlar evet
normal yanı açık giyinenlerde var baya mesela annemler askılı falan hiç giydirmediler bana küçüklüğümden berii ama askılı giyenler var mini etekte giyenler var yanı karışık bizim burası ilçedeyim ben insanları çok tuhaff kadınlar bile fena bakıyolar annem diyo kadın sana aşık oldu heralde diye

canım sende boyle deme lutfen bir kadın olarak emin ol yarın oburgun daha tutucu bir kesim icinde senin giydigin kıyafet acık gelecek ve sen her turlu lafı rahatsız edilmeyi onlar icin hak etmis sayılacaksın

ya ben normal boyda ki mini eteğe demiyorum ki bişi zaten hani şu afedersin ama kıçı görünücek nerdeyse sıfır mini onları diyorum yoksa diz üstünde miniler bana görede normal tabi
ama bir kere bir bayan gördüm hiç unutmuyorum resmen kilotu görünücekti bir elbise giymiş birde dar birde dar iç çamaşırının ipleri bile belli yani nerdeyse iğrendim resmen bu teşhircilik değilde nedir ya?

bende gormustum bir kızın etegi acıldı miniydi icinde tanga vardı oldugu gibi herseyi gorundu kızda hic duzeltme falan yoktu gayet rahattı ama ben olaya kadın giydi suclu gozuyle bakmıyorum herkes kendinden sorumlu dinde bile soyle birsey yok kadın acık giyindiyse sucludur erkek bakar tam tersi erkekde kadında gozunu haramdan sakınmalı diye belirtilir durum su kadın acık giyiniyorsa kendi bilecegi isdir hicbir zaman erkegin onu rahatsız etmesini lafatmasını haklı cıkaramaz bu erkegin basitligidir niye bazı erkekler donup bakmıyor bile kendini yetistirmisler cunku

vallahi benim anamın babamın karısmadıgı kıyafete erkek arkadasım hic karısamaz beni boyle gordu begendi otesi yok simdi sunu giyme bunu giyme diyemez herseye gelirim ama bu olaya gelemem dozunda kıskanır veya fikrini soyler ayrı ama gerisi bana kalır

Son düzenleme:
canım sende boyle deme lutfen bir kadın olarak emin ol yarın oburgun daha tutucu bir kesim icinde senin giydigin kıyafet acık gelecek ve sen her turlu lafı rahatsız edilmeyi onlar icin hak etmis sayılacaksın

evet, bi de bu karışma olayını iyi irdelemek lazım.. neden karışıyo acaba? kıskançlığından mı, tutuculuğundan mı? kıskançlık dozunda olduğu sürece güzel bile gelebilir insana, ama tutucu biriyse ilerde bu kısıtlama sadece mini etekle kalmaz ve işkenceye dönüşür.

dedigin gibi dozunda kıskanclık her zaman iyi fazlası ilerisi icin ozgurlugu kısıtlar ben simdi bakıyorum 15-16 yasındakikzılar benim sevgilim beni gondermiyor carsıya yok efendim oje surmeme karısıyor diyor ve bu onların hosuna gidiyor ilerde kok sokturur oyle adam haberleri yok en guzeli karısmasın ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…