- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #5.861
erkek arkadasıma gore bayan suclu
bana göre de bayan suçlu ne gerk var o kadar kısa giymeye
normal yanı açık giyinenlerde var baya mesela annemler askılı falan hiç giydirmediler bana küçüklüğümden berii ama askılı giyenler var mini etekte giyenler varnormalde orda ki insanlar nasıl giyiniyor mesela küçük bir ilçede misin eğer öyleyse giyinişleri kendilerine özgü ise süzüyorlar evet
yarın bu soruyu benımkinede sorucam merak ettım ne cvp verecekkerkek arkadasıma gore bayan suclu
canım sende boyle deme lutfen bir kadın olarak emin ol yarın oburgun daha tutucu bir kesim icinde senin giydigin kıyafet acık gelecek ve sen her turlu lafı rahatsız edilmeyi onlar icin hak etmis sayılacaksın
benım karışmıyo pek ya ama bikere tayta cok kızmıştııı kalçaların belli oluyodur falan diyee bide yanları ipli bikinime kızıyo giyme diyosende sor canım.
yaaa bnmkısı cok gerı kafa
bnm kıyafetımede cok karısıo
ya ben normal boyda ki mini eteğe demiyorum ki bişi zaten hani şu afedersin ama kıçı görünücek nerdeyse sıfır mini onları diyorum yoksa diz üstünde miniler bana görede normal tabi
ama bir kere bir bayan gördüm hiç unutmuyorum resmen kilotu görünücekti bir elbise giymiş birde dar birde dar iç çamaşırının ipleri bile belli yani nerdeyse iğrendim resmen bu teşhircilik değilde nedir ya?
benım karışmıyo pek ya ama bikere tayta cok kızmıştııı kalçaların belli oluyodur falan diyee bide yanları ipli bikinime kızıyo giyme diyo
canım sende boyle deme lutfen bir kadın olarak emin ol yarın oburgun daha tutucu bir kesim icinde senin giydigin kıyafet acık gelecek ve sen her turlu lafı rahatsız edilmeyi onlar icin hak etmis sayılacaksın
hımmm neden böyle acaba canım yaa :26:bana bıkını yasakmıs pehhhh
bana bıkını yasakmıs pehhhh
evet, bi de bu karışma olayını iyi irdelemek lazım.. neden karışıyo acaba? kıskançlığından mı, tutuculuğundan mı? kıskançlık dozunda olduğu sürece güzel bile gelebilir insana, ama tutucu biriyse ilerde bu kısıtlama sadece mini etekle kalmaz ve işkenceye dönüşür.
bana bıkını yasakmıs pehhhh
kızlar tutuculugundan yapıyor bunu bence....cok dindar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?