- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.221
aman tatlım o onu o kadar da ilgilendirmesin yaa, eniştenle kan bağın yok ki, teyzen falan olsa neyse dicem, gerçi onu bile takmaması lazım
baskalrının dininden onane yaaaaaavalla ben takmam he benim sevgilim din degiştircem dese bile tepki gostermem
kuzum sen beğendiysen al tabi ama doğruyu söylemek gerekirse benım zevkime hitap etmedi ben daha renkli daha spor desenleri seviyorummm
benımkı pek bilmek istemiyo bu tarz şeyleriii gerek yokmuşş bi kere sivilce gibi bişey çıkmıştıı karnımın altında şeyime yakın bi yerdeydi söylemiştim ay ne gerek varmış o olsa söyleyemezmişşş utanırmış bende senı yakın gördüğüm için söyledım ama artık asla söylemem merak etme demiştimcanım ben de epilasyon zamanlarımı, yaparken nasıl canımın yandığını ballandıra ballandıra anlatan biriyim
canım ben de epilasyon zamanlarımı, yaparken nasıl canımın yandığını ballandıra ballandıra anlatan biriyim
oyle de kızlar sonucta ablamın eşi ya ne biliyim aileler arası fıkır caısması gııbı onların aıldede olsa boyle bişi asla kabul etmezlerdı herhalde Ataturk un Allaha ınanmadıgını ıddıa edıyo onu bıle eleştirio:26:
evet kuzum nişanlılık zamanı karar verirsinnn dediğim gibi sen begendiysen alabilirsin tabiiiben çok beğendim ya zaten leopara bayılırım çok cezbediyo beni bunlar ama zaten daha almam alsam alsam nişanlanınca falan alırım sonra sıkılırım flan
canım ben de epilasyon zamanlarımı, yaparken nasıl canımın yandığını ballandıra ballandıra anlatan biriyim
benımkı pek bilmek istemiyo bu tarz şeyleriii gerek yokmuşş bi kere sivilce gibi bişey çıkmıştıı karnımın altında şeyime yakın bi yerdeydi söylemiştim ay ne gerek varmış o olsa söyleyemezmişşş utanırmış bende senı yakın gördüğüm için söyledım ama artık asla söylemem merak etme demiştim
aynen canımtam ağda yaparken mesaj atıyor bazen. çok sinirli oluyorum o an malum. şu an canım çok acıyor, ağdadan da tüyden de nefret ediyorum,keşke erkek olsaydım falan diye isyan ediyorum
bi de ben evdeki sorunları da hemen anlatıyorum. annemle babam kavga etsin. o an annemleri sakinleştirmek yerine hemen ona mesaj atıyorum: "annemler kavga ediyor" diye.
hatta geçen eve hırsız girmişti. ben polisi arayacağım yerde hemen ona mesaj atıyorum "eve hırsız girdi" diye. doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi
oyle de kızlar sonucta ablamın eşi ya ne biliyim aileler arası fıkır caısması gııbı onların aıldede olsa boyle bişi asla kabul etmezlerdı herhalde Ataturk un Allaha ınanmadıgını ıddıa edıyo onu bıle eleştirio:26:
ben korkmuştum o ara kıl dönmesi falan oldu diyee malum şeyimin üst kısmı yani o korkuyla söyledim ona olabilirmi acaba diyee ama aklım basıma geldi söylemiyorum artıkk aramızda utanacak bişey yokki canım öpüşürken utanmıyoruz yaçok mu utanıyo ki acaba :26: Bnmki gösteriyoUtanmamanız gerekiyo diye düşünüyorum canımmm, herkesin yapısı farklı demek kii
aynen canımtam ağda yaparken mesaj atıyor bazen. çok sinirli oluyorum o an malum. şu an canım çok acıyor, ağdadan da tüyden de nefret ediyorum,keşke erkek olsaydım falan diye isyan ediyorum
bi de ben evdeki sorunları da hemen anlatıyorum. annemle babam kavga etsin. o an annemleri sakinleştirmek yerine hemen ona mesaj atıyorum: "annemler kavga ediyor" diye.
hatta geçen eve hırsız girmişti. ben polisi arayacağım yerde hemen ona mesaj atıyorum "eve hırsız girdi" diye. doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi
ne gevezeyiz biz kızlar dimii
ben korkmuştum o ara kıl dönmesi falan oldu diyee malum şeyimin üst kısmı yani o korkuyla söyledim ona olabilirmi acaba diyee ama aklım basıma geldi söylemiyorum artıkk aramızda utanacak bişey yokki canım öpüşürken utanmıyoruz ya
ben korkmuştum o ara kıl dönmesi falan oldu diyee malum şeyimin üst kısmı yani o korkuyla söyledim ona olabilirmi acaba diyee ama aklım basıma geldi söylemiyorum artıkk aramızda utanacak bişey yokki canım öpüşürken utanmıyoruz ya
ay söylemez olsaydım keske zatennn yazın kafam cok karışıktı allak bullaktım o yüzden öylesine söylemişim işte tmm de geçiştir dmi ama illa ben olsam söyleyemezdımmm gereksiz falan demeye ne gerek varrbende soylemezdimadet donemimdeysem arada laf gelir soylerim bilir yoksa agdaya gittim sudur budur diye anlatmam zaten oda dinlemez
aynen öyleebi keresinde gece arkadaşımla gülerken altıma kaçırmıştım , söylemesem bu rezilliğimden haberi bile olmayacak. Ama akıllı ben hemen bir mesajla "altıma kaçırdımm (, beni böyle de sevebilecek misin" yazaraktan haberdar ettim iğrençliğimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?