Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aman tatlım o onu o kadar da ilgilendirmesin yaa, eniştenle kan bağın yok ki, teyzen falan olsa neyse dicem, gerçi onu bile takmaması lazım

baskalrının dininden onane yaaaaaa valla ben takmam he benim sevgilim din degiştircem dese bile tepki gostermem

oyle de kızlar sonucta ablamın eşi ya ne biliyim aileler arası fıkır caısması gııbı onların aıldede olsa boyle bişi asla kabul etmezlerdı herhalde Ataturk un Allaha ınanmadıgını ıddıa edıyo onu bıle eleştirio:26:

kuzum sen beğendiysen al tabi ama doğruyu söylemek gerekirse benım zevkime hitap etmedi ben daha renkli daha spor desenleri seviyorummm

ben çok beğendim ya zaten leopara bayılırım çok cezbediyo beni bunlar ama zaten daha almam alsam alsam nişanlanınca falan alırım sonra sıkılırım flan

canım ben de epilasyon zamanlarımı, yaparken nasıl canımın yandığını ballandıra ballandıra anlatan biriyim
benımkı pek bilmek istemiyo bu tarz şeyleriii gerek yokmuşş bi kere sivilce gibi bişey çıkmıştıı karnımın altında şeyime yakın bi yerdeydi söylemiştim ay ne gerek varmış o olsa söyleyemezmişşş utanırmış bende senı yakın gördüğüm için söyledım ama artık asla söylemem merak etme demiştim

hem bu kadar dinine baglı ama baskalarını bilmedigi halde Allaha inancı olmadıgını iddaa edip bir nevi iftira atıyor heleki su Ataturk ve din konusuna acayip fıtık oluyorum laikligi getirdi diye dinsiz ilan ettiler ne kadar gunah ya

Son düzenleme:
ben çok beğendim ya zaten leopara bayılırım çok cezbediyo beni bunlar ama zaten daha almam alsam alsam nişanlanınca falan alırım sonra sıkılırım flan
evet kuzum nişanlılık zamanı karar verirsinnn dediğim gibi sen begendiysen alabilirsin tabiii

canım ben de epilasyon zamanlarımı, yaparken nasıl canımın yandığını ballandıra ballandıra anlatan biriyim

aynen canım tam ağda yaparken mesaj atıyor bazen. çok sinirli oluyorum o an malum. şu an canım çok acıyor, ağdadan da tüyden de nefret ediyorum,keşke erkek olsaydım falan diye isyan ediyorum
bi de ben evdeki sorunları da hemen anlatıyorum. annemle babam kavga etsin. o an annemleri sakinleştirmek yerine hemen ona mesaj atıyorum: "annemler kavga ediyor" diye.
hatta geçen eve hırsız girmişti. ben polisi arayacağım yerde hemen ona mesaj atıyorum "eve hırsız girdi" diye. doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama tutamıyorum kendimi

çok mu utanıyo ki acaba :26: Bnmki gösteriyo Utanmamanız gerekiyo diye düşünüyorum canımmm, herkesin yapısı farklı demek kii

ne gevezeyiz biz kızlar dimii

madem dindar insanlara iftira atmanın ne kadar günah olduğunu da bilmesi lazım dinini 'gerçek' anlamıyla yaşayan insan asla öyle bir cümle kurmaz bence

çok mu utanıyo ki acaba :26: Bnmki gösteriyo Utanmamanız gerekiyo diye düşünüyorum canımmm, herkesin yapısı farklı demek kii
ben korkmuştum o ara kıl dönmesi falan oldu diyee malum şeyimin üst kısmı yani o korkuyla söyledim ona olabilirmi acaba diyee ama aklım basıma geldi söylemiyorum artıkk aramızda utanacak bişey yokki canım öpüşürken utanmıyoruz ya

Bende öyleyim tutamıyorumm..Bazen tartıştığımızda olaylar gelişiyo ona anlatamadığımda kendimi farklı hissediyorumm. Ben regl olduğumda fena çatıyorumm alttan alıyo garibimm :)

ne gevezeyiz biz kızlar dimii

aynen öylee bi keresinde gece arkadaşımla gülerken altıma kaçırmıştım, söylemesem bu rezilliğimden haberi bile olmayacak. Ama akıllı ben hemen bir mesajla "altıma kaçırdımm(, beni böyle de sevebilecek misin" yazaraktan haberdar ettim iğrençliğimden

bende soylemezdim adet donemimdeysem arada laf gelir soylerim bilir yoksa agdaya gittim sudur budur diye anlatmam zaten oda dinlemez

Hımmm anladım canımm :) yaniii öpüşürken utanmıyosa o konulardan da utanmaması gerekiyodur.bide yeni olsanız tamam dcem de 4 senedir tanışıyomuşsunuz..Bizim rahatlığımız çıkmadan önceki arkadaşlığa dayanıyo heralde..ikimizde arkadaş gbi bakmıyoduk ama sürekli birlikteydik haftanın 4 5 günü felan arkamda otururdu süreklii konuşurdukk,paso gülerdik:) hey gdi günler :)

ben söylüyordum ki zaten karşımda ki de benimle herşeyi paylaşırdı ben paylaştığımda da bir dost bir sevgili gibi destek çıkardı bu konuda hakkını yemiyim yani
hiç yadırgamazdı mesela bi kere ben enfeksiyon oldum sabun ve deterjanlar vs. yüzünden yeşil akıntım geliyordu vajinal akıntı ona söylemiştim bunu hemen bana doktora git aksatma falan demişti yani
ay niye söylüyorsun ayıp falan demedi ayrıca neremde ne tüyüm var onları bile söylüyordum
çatlaklarıma varıncaya kadar

bende soylemezdim adet donemimdeysem arada laf gelir soylerim bilir yoksa agdaya gittim sudur budur diye anlatmam zaten oda dinlemez
ay söylemez olsaydım keske zatennn yazın kafam cok karışıktı allak bullaktım o yüzden öylesine söylemişim işte tmm de geçiştir dmi ama illa ben olsam söyleyemezdımmm gereksiz falan demeye ne gerek varr

Altıma kaçırmadım ama emin ol kaçırsam bende söylerim :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…