Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

adım kadar emınım senınki sadece gülerr ama benımki gülmezzzzz :18:

yok kuzum yaa, evlenince görürürm ben seninkini. utanç falan kalmaz valla

doğru canım. gerçi bende şu an yeşil akıntı var sadece. onu da bugün gördüm. bakalım 1 hafta içinde geçmezse benimkine söyler gideriz dr.a.:18:

sakın haa git şimdiden
çünkü benimde bir kaç ay geldi kesildi sonra tekrar geldi bi hafta geldi bi hafta kesildi mesela
ama geçmiyo yani
yeşil akıntı aşırı enfeksiyon iğne vericek bir de hap krem o kadar
lütfen git canım bekleme bir daha gelmesini falan

tamam canım çarşamba günü gidicem inş. çünkü pazartesi akşama kadar dersim var, salı da 1 mayıs tatili.:18: çok sağol uyarın için

yok kuzum yaa, evlenince görürürm ben seninkini. utanç falan kalmaz valla
bilmem valla bide mesela şimdi sivilceyi söyleyince sorun yapıyo ya evlenınce ben wc ye girmeye falanda utanırımm nebileyimm çünkü öyle herşeyi kaldıran bi bünyesi yokkk bi gece bişey anlatıcaktm msj attım bişe anlatıcam ama biraz iğrenc anlatayım mı dedım çok iğrenc değilse eğer anlat dediii benım kuzenım bebekken ablası severken havaya kaldırmış hanı bebekleri öyle seversin ya o anda bi kusmuş tam ablasının ağzının içinee bunu anlatacaktımm yanii

ahh ahh napıcaz biz bunları yaaaa nasıl kadın dilinden anlar hale getiricezz

İlerleyen zamanlarda başka yerlerde çıkar heral.......biiiiiippppppppppppppppp ya vücuduna yazı yazmak hoşuma gidiyo sırtına göğsüne felann :d öyle işteee

aboooooo sende de neler var ha kırk yıl düşünsem vücuduna yazı yazmak gelmez aklıma yani
tövbee
fingirdoşsun belli

bazı insanlar daha hassas olabiliyorlar bu konularda canım. ama evlenince muhakkak alışır merak etme. çocuğunuz kussun ağzına da görsün gününü

İlerleyen zamanlarda başka yerlerde çıkar heral.......biiiiiippppppppppppppppp ya vücuduna yazı yazmak hoşuma gidiyo sırtına göğsüne felann :d öyle işteee

vuhuuvv

kızlar biz evlenince cinsellik topiğinde yazmaya devam ederiz bence

aynen yaa gerçi o günleri göremeyebilirz beyefendının evlilik düşünmeye zamanı yok ama ben vajinismus kısmına yazabilirimmm çünkü şimdiden korkuyorummm

Yaa yaaa beni de fingirdoşunuz ilan edersinizzz Bu gidişle yazarızzz :d

benim kardeşime olmuştu öyle kuzenimin çocuğunu hoppala hoppala yapıyodu bebneklerde beyaz kusuyorlar ya sen ağzına lak diye kus hala söyler onu yani

aynen yaa gerçi o günleri göremeyebilirz beyefendının evlilik düşünmeye zamanı yok ama ben vajinismus kısmına yazabilirimmm çünkü şimdiden korkuyorummm

Saçından tutar yanımıza alırız seniii heee :) Canımm takılma artık sözlerine bak sana üstüne gitme düzelicek dedimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…