- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.401
ben göze alamam kızz o sivilce meselesini bile büyütmüştü demiştim evlenınce herşeyimizi görücez birbirimizin ne var bunda falan diye ama kendımı okadar kötü hissetmiştim ki yanında altıma kaçırsam okadar kötü hissetmezdim heraldeee
adım kadar emınım senınki sadece gülerr ama benımki gülmezzzzz:18:
İNŞALLAH canım ama hep şeffaf mı senin akıntın eğer kopyu beyaz geliyorsa süt kesiği gibi o mantar işte
Ya şimdiii kızlar coşmuşşş kötü anlarlar diye dedimm...Dudaklarına boynuna felan yaaa....
doğru canım. gerçi bende şu an yeşil akıntı var sadece. onu da bugün gördüm. bakalım 1 hafta içinde geçmezse benimkine söyler gideriz dr.a.:18:
bnmkının gene cenesı dustu offff bayılcam smdı aşk meşk konustugumuz yok ha hep sıyaset anasını satayım
Yaa YaaaaDahası da varr...Ne fazntaziler barındırıyorum içimdeee anammm bi an kendimi tele kız gbi hissettim acayip acayip konuşmalar
sakın haa git şimdiden
çünkü benimde bir kaç ay geldi kesildi sonra tekrar geldi bi hafta geldi bi hafta kesildi mesela
ama geçmiyo yani
yeşil akıntı aşırı enfeksiyon iğne vericek bir de hap krem o kadar
lütfen git canım bekleme bir daha gelmesini falan
bilmem valla bide mesela şimdi sivilceyi söyleyince sorun yapıyo ya evlenınce ben wc ye girmeye falanda utanırımm nebileyimm çünkü öyle herşeyi kaldıran bi bünyesi yokkk bi gece bişey anlatıcaktm msj attım bişe anlatıcam ama biraz iğrenc anlatayım mı dedım çok iğrenc değilse eğer anlat dediii benım kuzenım bebekken ablası severken havaya kaldırmış hanı bebekleri öyle seversin ya o anda bi kusmuş tam ablasının ağzının içinee bunu anlatacaktımm yaniiyok kuzum yaa, evlenince görürürm ben seninkini. utanç falan kalmaz valla
başka başkaa
senınkide romantık değil mi pekk yoksaa benımki gibi
ahh ahh napıcaz biz bunları yaaaa nasıl kadın dilinden anlar hale getiricezzyok be anam bıldıgın camıstır. boyle kırk yılda bır ıcınden gelırse romantıklıgı tutar kadın ruhundan anlamaz aksıne kadınalra gcık kapar ınadına ıstedıklerı seylerı yapmaz.arayıp sormaz oof offf
İlerleyen zamanlarda başka yerlerde çıkar heral.......biiiiiipppppppppppppppppya vücuduna yazı yazmak hoşuma gidiyo sırtına göğsüne felann :d öyle işteee
bilmem valla bide mesela şimdi sivilceyi söyleyince sorun yapıyo ya evlenınce ben wc ye girmeye falanda utanırımm nebileyimm çünkü öyle herşeyi kaldıran bi bünyesi yokkk bi gece bişey anlatıcaktm msj attım bişe anlatıcam ama biraz iğrenc anlatayım mı dedım çok iğrenc değilse eğer anlat dediii benım kuzenım bebekken ablası severken havaya kaldırmış hanı bebekleri öyle seversin ya o anda bi kusmuş tam ablasının ağzının içinee bunu anlatacaktımm yanii
İlerleyen zamanlarda başka yerlerde çıkar heral.......biiiiiipppppppppppppppppya vücuduna yazı yazmak hoşuma gidiyo sırtına göğsüne felann :d öyle işteee
aboooooo sende de neler var ha kırk yıl düşünsem vücuduna yazı yazmak gelmez aklıma yani
tövbee
fingirdoşsun belli
aynen yaa gerçi o günleri göremeyebilirz beyefendının evlilik düşünmeye zamanı yok ama
bazı insanlar daha hassas olabiliyorlar bu konularda canım. ama evlenince muhakkak alışır merak etme.çocuğunuz kussun ağzına da görsün gününü
vuhuuvv
kızlar biz evlenince cinsellik topiğinde yazmaya devam ederiz bence
bazı insanlar daha hassas olabiliyorlar bu konularda canım. ama evlenince muhakkak alışır merak etme.çocuğunuz kussun ağzına da görsün gününü
vuhuuvv
kızlar biz evlenince cinsellik topiğinde yazmaya devam ederiz bence
aynen yaa gerçi o günleri göremeyebilirz beyefendının evlilik düşünmeye zamanı yok amaben vajinismus kısmına yazabilirimmm çünkü şimdiden korkuyorummm
ayyy inşallah tek dileğim eskisi gibi üstüme titremesii başka bişey beklemiyorummmSaçından tutar yanımıza alırız seniii heee :) Canımm takılma artık sözlerine bak sana üstüne gitme düzelicek dedimm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?