Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Fingirdoşşşş ahahahaha İlahii Atractiveee Vallahi öyleyim yaa o da öyle diyoo.. Yapı meselesii naparsınn

herkeste varıdr fingirdoşluk ama sende baya çokmuş sanırım mesela ben şuan için olmasamda evlneince ne olucam bilemiyorum hepinizi solluyomuşum birde fingirdeklikte belli mi olur
wuuu

benim kardeşime olmuştu öyle kuzenimin çocuğunu hoppala hoppala yapıyodu bebneklerde beyaz kusuyorlar ya sen ağzına lak diye kus hala söyler onu yani
ben olsam kesın o anda lavaboya koşar baya öğüürürdüm yaniii içim dışıma cıkardıııı

aynen yaa gerçi o günleri göremeyebilirz beyefendının evlilik düşünmeye zamanı yok ama ben vajinismus kısmına yazabilirimmm çünkü şimdiden korkuyorummm
yok canım öyle bişey olmaz kötü düşünme,biz burada yazışır seni rahatlatırız. korkmak yok, öpmek var artık öpmek'in yerini siz doldurun

Yaa yaaa beni de fingirdoşunuz ilan edersinizzz Bu gidişle yazarızzz :d

hahahh o zaman hepimiz fingirderiz yahuu

yok canım öyle bişey olmaz kötü düşünme,biz burada yazışır seni rahatlatırız. korkmak yok, öpmek var artık öpmek'in yerini siz doldurun

hahahh o zaman hepimiz fingirderiz yahuu
valla benden önce büyük ihtimalle hepiniz evleneceksiniz bana özel msjla nasıl oldugunu acıyıp acımadıgını söyliceksiniz anlamam he :18:

ayyy inşallah tek dileğim eskisi gibi üstüme titremesii başka bişey beklemiyorummm

Evet canım düzelicek....Bizde de sıkardım benn tartıştık ve bitti ben rahat bıraktım artık bitirdim aramadım hiç(ama ölü gibiydim o günler Allah yaşatmasın bi daha) 4 gün sonra o aradıı konuşmaya başladık.Bi ara tekrar tartıştık arama felan dedim ertesi gün aradı.Rahat bırakınca onlar geliyoo.Çok şükür iyiyiz şimdii bana olan ilgisi eskisi gibi.Tartıştık bi daha eskisi gibi olmayız deme sakınn bi baktın daha iyi oldunuzz..Dediğim gibi rahat bırakınca herşeyin daha iyi olduğunu görceksin..

bn hiç deilim valla aslında içimde var bı fingirdoşluk cevherı ama aşkıtomun yanında ortaya cıkaramıyorum:44:
bendede var ama benımki ne desem kıyamam diye cvp verdiğinden pek içimden gelmiyooo karsılık alamadıgım zamanda bi anlamı kalmıyoo

bn hiç deilim valla aslında içimde var bı fingirdoşluk cevherı ama aşkıtomun yanında ortaya cıkaramıyorum:44:

ben çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum malum evlenmeye daha çok var, adam düz duvara tırmanmasın ben sende de fingirdoşluk gördüm kız evlenince çıkar kesin

valla benden önce büyük ihtimalle hepiniz evleneceksiniz bana özel msjla nasıl oldugunu acıyıp acımadıgını söyliceksiniz anlamam he :18:

ben yapar yapmaz benimki banyodayken buraya gelcem merak etme kuzum
gerçi banyoya beraber gireriz belki belli olmaz

rahat bırakıcam artık zatenn o eski semiramis olmayacak karışısındaa nolurr ilgilen üstüme gel desede gitmicem daha önce bizde ayrılıklar yaşadık en uzunu 3 gün falandı anlıyodu hatasını tabi benımde hatamı anladıgım oluyodu ama bu bunaltma yüzünden ilk ayrılığımız olmayacak sonradan pişman oluyo ama o kalp kırıklıkları insandan hep bişeyler alıp götürüyo

ne sende fingirdoşluk yok mu pehhh
külağım diğer odada kalmış üzgünüm anlatamazsın
adamın dudaklarını şişirmek hoşuna gidiyomuş hem birde fingirdek değilim diyor adamın dudağı öpüşürken şişiriyorsan artık evlenince nerelerini şişiririsin öpmekten bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…