- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.421
Fingirdoşşşşahahahaha İlahii Atractiveee Vallahi öyleyim yaa o da öyle diyoo.. Yapı meselesii naparsınn
ben olsam kesın o anda lavaboya koşar baya öğüürürdüm yaniii içim dışıma cıkardııııbenim kardeşime olmuştu öyle kuzenimin çocuğunu hoppala hoppala yapıyodu bebneklerde beyaz kusuyorlar ya sen ağzına lak diye kus hala söyler onu yani
yok canım öyle bişey olmaz kötü düşünme,biz burada yazışır seni rahatlatırız. korkmak yok, öpmek varaynen yaa gerçi o günleri göremeyebilirz beyefendının evlilik düşünmeye zamanı yok amaben vajinismus kısmına yazabilirimmm çünkü şimdiden korkuyorummm
Yaa yaaabeni de fingirdoşunuz ilan edersinizzz Bu gidişle yazarızzz :d
valla benden önce büyük ihtimalle hepiniz evleneceksiniz bana özel msjla nasıl oldugunu acıyıp acımadıgını söyliceksiniz anlamam he :18:yok canım öyle bişey olmaz kötü düşünme,biz burada yazışır seni rahatlatırız. korkmak yok, öpmek varartık öpmek'in yerini siz doldurun
hahahho zaman hepimiz fingirderiz yahuu
ayyy inşallah tek dileğim eskisi gibi üstüme titremesii başka bişey beklemiyorummm
ben olsam kesın o anda lavaboya koşar baya öğüürürdüm yaniii içim dışıma cıkardıııı
bendede var ama benımki ne desem kıyamam diye cvp verdiğinden pek içimden gelmiyooo karsılık alamadıgım zamanda bi anlamı kalmıyoobn hiç deilim valla aslında içimde var bı fingirdoşluk cevherı ama aşkıtomun yanında ortaya cıkaramıyorum:44:
herkeste varıdr fingirdoşluk ama sende baya çokmuş sanırım mesela ben şuan için olmasamda evlneince ne olucam bilemiyorum hepinizi solluyomuşum birde fingirdeklikte belli mi olur
wuuu
bn hiç deilim valla aslında içimde var bı fingirdoşluk cevherı ama aşkıtomun yanında ortaya cıkaramıyorum:44:
valla benden önce büyük ihtimalle hepiniz evleneceksiniz bana özel msjla nasıl oldugunu acıyıp acımadıgını söyliceksiniz anlamam he :18:
bn hiç deilim valla aslında içimde var bı fingirdoşluk cevherı ama aşkıtomun yanında ortaya cıkaramıyorum:44:
valla benden önce büyük ihtimalle hepiniz evleneceksiniz bana özel msjla nasıl oldugunu acıyıp acımadıgını söyliceksiniz anlamam he :18:
rahat bırakıcam artık zatenn o eski semiramis olmayacak karışısındaa nolurr ilgilen üstüme gel desede gitmicemEvet canım düzelicek....Bizde de sıkardım benn tartıştık ve bitti ben rahat bıraktım artık bitirdim aramadım hiç(ama ölü gibiydim o günler Allah yaşatmasın bi daha) 4 gün sonra o aradıı konuşmaya başladık.Bi ara tekrar tartıştık arama felan dedim ertesi gün aradı.Rahat bırakınca onlar geliyoo.Çok şükür iyiyiz şimdii bana olan ilgisi eskisi gibi.Tartıştık bi daha eskisi gibi olmayız deme sakınn bi baktın daha iyi oldunuzz..Dediğim gibi rahat bırakınca herşeyin daha iyi olduğunu görceksin..
aman söylemeee hıhh ammavelakınciğim bana söylerrben o kadar özelimi söylemem len mahrem o banineeeeee
gucamlaaaa benim özelimiz acır acımaz yaşa gör
bendede var ama benımki ne desem kıyamam diye cvp verdiğinden pek içimden gelmiyooo karsılık alamadıgım zamanda bi anlamı kalmıyoo
ben yapar yapmaz benimki banyodayken buraya gelcem merak etme kuzum
gerçi banyoya beraber gireriz belki belli olmaz
olsun banyodan sonraa yazarsınnnn acıyosa acıyo de ama bak ona göre kendımı ayarlayayımmmben yapar yapmaz benimki banyodayken buraya gelcem merak etme kuzum
gerçi banyoya beraber gireriz belki belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?