- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.441
sen diyebilirsin ama o demesinn hep diyo çünküüayy kıyamamgerçi ben de kıyamam dedim ama olsun kuzum bırak evlenince kıysın
olsun banyodan sonraa yazarsınnnn acıyosa acıyo de ama bak ona göre kendımı ayarlayayımmm
rahat bırakıcam artık zatenn o eski semiramis olmayacak karışısındaa nolurr ilgilen üstüme gel desede gitmicemdaha önce bizde ayrılıklar yaşadık en uzunu 3 gün falandı anlıyodu hatasını tabi benımde hatamı anladıgım oluyodu ama bu bunaltma yüzünden ilk ayrılığımız olmayacak sonradan pişman oluyo ama o kalp kırıklıkları insandan hep bişeyler alıp götürüyo
ne sende fingirdoşluk yok mu pehhh
külağım diğer odada kalmış üzgünüm anlatamazsın
adamın dudaklarını şişirmek hoşuna gidiyomuş hem birde fingirdek değilim diyor adamın dudağı öpüşürken şişiriyorsan artık evlenince nerelerini şişiririsin öpmekten bilemicem
hahahh maşallahhhBen ilk 1 hafta girmemkaldı ilk gün mü gircemmm....Pışııııkkkkkkkkkk
hemen sattın bizi fingirdoş hıhhBen ilk 1 hafta girmemkaldı ilk gün mü gircemmm....Pışııııkkkkkkkkkk
o işi yaptıktan sonra utanç falan kalmayacakben kocamla girmem banyoya utanırım:78:
olsun banyodan sonraa yazarsınnnn acıyosa acıyo de ama bak ona göre kendımı ayarlayayımmm
ben kocamla girmem banyoya utanırım:78:
benımki kesın acırrr benm canım cok tatlıdırr aşıdan bile korkuyorummmm :18:kızım onun ki acırsa belki senin ki acımıcak onun ki acımazsa belki seninki acıcak ne biliyosun senin zar yapınlada alakalı onun boyutuylada
sen mı utanırsın pehhhh
evet kuzum tamamen rahat bırakıcam onuu bukadar yüzsüz gurursuz olamam ben çünküHaklısın canımmm kalp kırıklıklarının tamiri zor oluyoo..Sen bundan sonra nasıl davranacağını iyi bilirsin zatenn..
iyi geceler fıstıgımm görüşürüzzkızlar ben yatıyorum iyi geceler
kızlar ben yatıyorum iyi geceler
yok ona söylemicem ki bennnn acıyosa artık acıcak diyip kendımı alıştırıcamm ağlarım sızlarım falan ama kaçış yokkhemen sattın bizi fingirdoş hıhh
o işi yaptıktan sonra utanç falan kalmayacakgeçen gün vücud çorabını gösteren sen değil miydin
acırsa yapmayacan mı yoksaasöylemiyim kız o zaman seninki bana söver
yok ona söylemicem ki bennnn acıyosa artık acıcak diyip kendımı alıştırıcamm ağlarım sızlarım falan ama kaçış yokk
evet kuzum tamamen rahat bırakıcam onuu bukadar yüzsüz gurursuz olamam ben çünkü
inşallah valla bazıları hiç acımıyo diyo ama bazıları acıyo diyooo bende anlamadımm ama acısa neden zevk için yapılsın diyorum kendı kendımee :18:şaka maka da acımaz inşallah ya yoksa ben benimkine dünyayı dar ederim nasıl kıydın bana diye
benımki korkmazz rüyasına öldüğüm girse ah nerde o günler derrCanım öncelikle yüzsüz, gurursuz laflarını yapıştırma kendine...bu ne yüzsüzlük ne de gurursuzluk sen ilişkin için mücadele ediyosun bundan doğal ne var ki..Yüz verme o zaman eğlenceyi gör senn :) ohh be dünya varmış dersinnben hep benimkiyle kavga ettiğimde inşallah uykusu kaçar yada rüyada beni kaybettiğimi, öldüğümü görür felan derdimm bi ara çok korkmuştuu Sabahtan akşama kadar konuşmuştukk o kadar etkisinde kalmıştı kii ben yeter fazla konuştuk diyodum o ' hayır bugünü seninle geçiricem'' felan filan diyodu korkuyodu rüyası çıkıcak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?