Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Haklısın canımmm kalp kırıklıklarının tamiri zor oluyoo..Sen bundan sonra nasıl davranacağını iyi bilirsin zatenn..

Ben ilk 1 hafta girmem kaldı ilk gün mü gircemmm....Pışııııkkkkkkkkkk
hemen sattın bizi fingirdoş hıhh
ben kocamla girmem banyoya utanırım:78:
o işi yaptıktan sonra utanç falan kalmayacak geçen gün vücud çorabını gösteren sen değil miydin

olsun banyodan sonraa yazarsınnnn acıyosa acıyo de ama bak ona göre kendımı ayarlayayımmm

acırsa yapmayacan mı yoksaa söylemiyim kız o zaman seninki bana söver

yok ona söylemicem ki bennnn acıyosa artık acıcak diyip kendımı alıştırıcamm ağlarım sızlarım falan ama kaçış yokk

evet kuzum tamamen rahat bırakıcam onuu bukadar yüzsüz gurursuz olamam ben çünkü

Canım öncelikle yüzsüz, gurursuz laflarını yapıştırma kendine...bu ne yüzsüzlük ne de gurursuzluk sen ilişkin için mücadele ediyosun bundan doğal ne var ki..Yüz verme o zaman eğlenceyi gör senn :) ohh be dünya varmış dersinn ben hep benimkiyle kavga ettiğimde inşallah uykusu kaçar yada rüyada beni kaybettiğimi, öldüğümü görür felan derdimm bi ara çok korkmuştuu Sabahtan akşama kadar konuşmuştukk o kadar etkisinde kalmıştı kii ben yeter fazla konuştuk diyodum o ' hayır bugünü seninle geçiricem'' felan filan diyodu korkuyodu rüyası çıkıcak diye

şaka maka da acımaz inşallah ya yoksa ben benimkine dünyayı dar ederim nasıl kıydın bana diye
inşallah valla bazıları hiç acımıyo diyo ama bazıları acıyo diyooo bende anlamadımm ama acısa neden zevk için yapılsın diyorum kendı kendımee :18:

benımki korkmazz rüyasına öldüğüm girse ah nerde o günler derr bugun dedım ona bensız geçen her günün işkençe olsun sana evlendıgın kadının yüzüne bakmaya bile tiksin diye amin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…