- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.461
iyi uykular güzellik görüşürüzzkızlar ben de yatayım artık. çok öpüyorum hepinizi iyi uykular
ayyy o acılı olan zar yapısı gelir beni bulurrr biliyorum yaniii insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermişşşyok ya acımıyomuş yani hafif iğne batması ve yanma hissi o kadarmışş..tbi zar yapıs çok sert olanlar var hatta ancak doğumda yırtılıcak olan zar yapıları bile varmışş
benımki korkmazz rüyasına öldüğüm girse ah nerde o günler derrbugun dedım ona bensız geçen her günün işkençe olsun sana evlendıgın kadının yüzüne bakmaya bile tiksin diye amin dedi
Benimde 11 aylık bir ilişkim var bizim de çok iyi gidiyor şükürler olsun ailelerimizi tanıştırıcaz zaten kendi aramızda yüzük takmıştık :)
ne güzel tatlım mutluluklar dilerimBenimde 11 aylık bir ilişkim var bizim de çok iyi gidiyor şükürler olsun ailelerimizi tanıştırıcaz zaten kendi aramızda yüzük takmıştık :)
kızlar bizde durumlar hala aynııı soğuğuz yani özür dilemeye falanda hiç niyeti yokk
Hoşgeldin canım, ne güzel sen de evlilik yolunda hızlı yol alanlardansınBenimde 11 aylık bir ilişkim var bizim de çok iyi gidiyor şükürler olsun ailelerimizi tanıştırıcaz zaten kendi aramızda yüzük takmıştık :)
canım daha herşey çok taze. Biraz daha sabret..kızlar bizde durumlar hala aynııı soğuğuz yani özür dilemeye falanda hiç niyeti yokk
Az önce magazin programını izliyordum. Demet akalın evlendi ya, muhteşem bir düğün, ardından düğüne eş değer bir kına gecesi, yazın da mersin de 2.düğünlerini yapacaklarmış.
Hayat onlara güzel, biz şurada bir düğün için kendimizi paralayalım onlardaki gösterişe bak
demet akalın 2. düğününü yapana kadar boşanırlar tatlım
canım dur bakalım sen bişi yapma elbet arar.yaa acaba dıyrum burdakı konusmalarımızı mı okuyor ama onun alınacagı bir şey yazmadın sımdıye kadar soğuyacagı bır durum yok aslında :44: anlam weremedım:44:kızlar bizde durumlar hala aynııı soğuğuz yani özür dilemeye falanda hiç niyeti yokk
demet akalın 2. düğününü yapana kadar boşanırlar tatlım
hahahh, çok hoşsun canım işte şimdi anladım bizim düğün için zorla başla çalışmalarımızın değerini :123:
canım dur bakalım sen bişi yapma elbet arar.yaa acaba dıyrum burdakı konusmalarımızı mı okuyor ama onun alınacagı bir şey yazmadın sımdıye kadar soğuyacagı bır durum yok aslında :44: anlam weremedım:44:
dun gece bı yanda bende benımkıyle konusuyordum ya cok fena kapıstık ben ona dedımkı baska sevgılıler canm cıcım konusur bız haberlerden ordan burdan konusuyoruz dedım demez olaydım kafalarımız ayrıymıs o romantık bır adam deilmiş bunu bende bılıyormusum sureklı bunu nıye soyluyormusum boyle dewam ederse sonu olmucakmıs uyusmuyormusuz bilmem ne snra bnmde sinirim bozuldu en sonunda özür diledi şaşırdımhiç adeti deildir özür dilemek oyle tatlıya baglandı ama ben kırıldım her ufak bı fıkır çatışmasında hemen butun her şeyi bitirmeye ne kadar meraklı
kızlar su paslaşmalarınız ne kadar doğru olmus
canım o da verdiği fevri tepkinin ne kadar yanlış olduğunu anlamış ve özür dilemiş. hiç tekrar konuyu açıp üzerine gitme boşver. seninkinin burayı okuma ihtimali var mı bari:26:
evet tatlım çok haklısın. sadece 2 kelime ama altında bir çok anlam taşıyor, hatayı kabul edip telafi etmek için en kolay ve en güzel yol...canım bazen ne yapıyosun dıyor kadınlara ozel bır sıtede takılıyorum dıyorum ısım bıle vermedım nickimi felan zaten bılmıyor o yuzden okuma ıhtımalı yok gıbı.sadece bı kere oyle sadece kadınlar uye sanma bır suru erkek vardır dıkkat et demıstı
aynen acmıyım zaten özür dileyınce rahatladım özür dilemek ne kadar onemlı bır şey yaaa,herkes ozur dılemekten gocunmasa ilişkiler cok daha sağlam olur
Herkese merhaba kızlarr.
Başlığı okuyunca buraya yazmalıyım dedim direk
Bizde 3.5 yıldır beraberiz henüz bir adım atılmadı ama yakın zamanda olucak inşallah..
Sevgilim bir ay önce askerden geldi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?