Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

selam kızlar ben de topiğinizi uzun zamandır dışardan takip ediyorum o okuyan ziyaretçilerden biri de bendim yani :))
artık üye olup muhabbete dahl olaym dedim
benim 1.5 yıllık ilişkim var daha üniversitedeyiz ve evlenmemize en az 5 yıl falan var :/

hoşgeldiniz güzeller
ammavelakincim hani sevgilimin çarı çalındı demiştim ya dediğin çıkıcak sanırım. sevgilimin o ev arkadaşından şüphelendik ya, çarı onun bi arkadaşı çalmış. ondan eminiz. çarın şifresini de bulduk, ama çarı çalanın msn şifresi kaldı bi tek, malesef onun msnini kıramadık. ama sanırım çalan kişi bu ev arkadaşıyla birlik olmuş, bazı şüphelerimiz var, ve şüphelerin çoğunda o ev arkadaşı çıkıyo. bugün benimki gene çok üzüldü, birlik olup bana oyun oynadılar diyo
ben de şimdi ders çalışayım, sonra sohbete gelirim kızlar

ayy inanmıyorum çok üzüldüm kuzum yaa. aynı evde yaşıyorlar bir de nasıl ve neden yaparlar ki böyle birşeyi di mi? peki ev arkadaşının arkadaşı çalmış ya, onu nasıl öğrendiniz:26:

hoşgeldin canım, iyi yapmışsın
hiç sorun etme, benim de 4yıl falan var gibi gözüküyor şimdilik. burada eskiteceğiz günlerimizi

Hoşgeldin canım, ne güzel sen de evlilik yolunda hızlı yol alanlardansın Mutluluğunuz daim olsun inşallah

canım daha herşey çok taze. Biraz daha sabret..
sabrediyorum kuzum bakalımmm nereye varacak bu işin sonuu emeklerime sevgime yazık olmaz inşallah

Hoşgeldin canımm :) Bulundu şu meşhur ziyaretçilerden birisi :) Sende bendensinn bizim de daha çook var evlenmemize...

burda okusada ben kötü bişey yazmadım ki hem onu tanıyorum burdan bişeye kızmış olsa açık açık söylerdii hatta girme o siteye der keser atardı yani burasıyla alakası yok..senınki ne güzel özür dilemiş hemen hatasını anlayıpp senınki pek odun sayılmaz yaniii azcık daha yontulmuşş

Anammmm arkadaşa bak senn kim olsa üzülür yaa..O da bundan sonra tanısınnn çevresindekilerii..kimseye güven olmuyo

ayy inanmıyorum çok üzüldüm kuzum yaa. aynı evde yaşıyorlar bir de nasıl ve neden yaparlar ki böyle birşeyi di mi? peki ev arkadaşının arkadaşı çalmış ya, onu nasıl öğrendiniz:26:
tatlım o çalan çocukla da oyundan arkadaştılar zaten, çocuğun normalde başka çarı vardı, nedense çalındığından beri onurun çarına tıpatıp aynı olan çarla oynuyo, ordan yakaladık. leveller, isimler kıyafetler vs aynı. bi de bi kere onurun ev arkadaşı onurun çarının şifresini o çalan çocuğa vermiş. o çocuk kassın diye. ev arkadaşı da ''o çaldı herhalde ben bi kere şifreyi vermiştim ona senin çarını kassın diye'' demiş. yani ev arkadaşı çalmamış da olabilir. ama sanki ikisi birlikte yapmışlar da ev arkadaşı kendini masum gösteriyor gibi geldi.
evet henüz dün gerçekleşti olaylar susup beklemekten baska çarem yok ilgimden cok sıkıldı çünkü başka erkekler ilgi ister bizimkisi istemiyo karakter işte
canım hepsi ilgi ister, hepsi çok ilgi gösterince sıkılır. onların cinsi böyle mesela ben pzt eskişehire kuzenimin yanına gidicem 1 haftalığına. onurla 12 gün görüşemicez. bi yandan eskişehire gitmek istemiyorum, onu çok özlicem çünkü, ama bi yandan da kuzenimi de özledim, hem hiç gitmedim, değişiklik olucak. ama onuru özliceğimi pek belli etmedim benimkine, şimdi gitme ben seni görmemeye dayanamam diyo. ama ben ona gitmesem mi acaba seni çok özlicem gibi kendimi ağlak yapsaydım, eminim git git derdi.
Anammmm arkadaşa bak senn kim olsa üzülür yaa..O da bundan sonra tanısınnn çevresindekilerii..kimseye güven olmuyo
evet kızlar kimseye güvenmeyin. bu bize büyük bi tecrübe oldu, siz de tecrübelenin diye sizinle paylaştım. ben sevgilime bile %99 güvenirim, %1 lik payım mutlaka vardır

actractive işte bunlardan çeyizime kesinlikle istiyorummm beyaz mükemmel

Son düzenleme:

anladım kuzum. o çalan kişiyi gerçek hayatta tanımıyorsunuz, sadece oyundan tanışıyorlar di mi yani? ne kötü ya, kime güveneceğini bilemiyor insan bu devirde. bundan sonra daha dikkatli olun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…