- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.481
Herkese merhaba kızlarr.
Başlığı okuyunca buraya yazmalıyım dedim direk
Bizde 3.5 yıldır beraberiz henüz bir adım atılmadı ama yakın zamanda olucak inşallah..
Sevgilim bir ay önce askerden geldi daha
hoşgeldiniz güzellerselam kızlar ben de topiğinizi uzun zamandır dışardan takip ediyorum o okuyan ziyaretçilerden biri de bendim yani :))
artık üye olup muhabbete dahl olaym dedim
benim 1.5 yıllık ilişkim var daha üniversitedeyiz ve evlenmemize en az 5 yıl falan var :/
hoşgeldiniz güzeller
ammavelakincim hani sevgilimin çarı çalındı demiştim ya dediğin çıkıcak sanırım. sevgilimin o ev arkadaşından şüphelendik ya, çarı onun bi arkadaşı çalmış. ondan eminiz. çarın şifresini de bulduk, ama çarı çalanın msn şifresi kaldı bi tek, malesef onun msnini kıramadık. ama sanırım çalan kişi bu ev arkadaşıyla birlik olmuş, bazı şüphelerimiz var, ve şüphelerin çoğunda o ev arkadaşı çıkıyo. bugün benimki gene çok üzüldü, birlik olup bana oyun oynadılar diyo
ben de şimdi ders çalışayım, sonra sohbete gelirim kızlar
selam kızlar ben de topiğinizi uzun zamandır dışardan takip ediyorum o okuyan ziyaretçilerden biri de bendim yani :))
benim 1.5 yıllık ilişkim var daha üniversitedeyiz ve evlenmemize en az 5 yıl falan var :/
sabrediyorum kuzum bakalımmm nereye varacak bu işin sonuu emeklerime sevgime yazık olmaz inşallahHoşgeldin canım, ne güzel sen de evlilik yolunda hızlı yol alanlardansınMutluluğunuz daim olsun inşallah
canım daha herşey çok taze. Biraz daha sabret..
evet henüz dün gerçekleşti olaylar susup beklemekten baska çarem yok ilgimden cok sıkıldı çünkü başka erkekler ilgi ister bizimkisi istemiyo karakter iştene güzel tatlım mutluluklar dilerim
tatlım dur bakalım biraz daha zaman geçsin
selam kızlar ben de topiğinizi uzun zamandır dışardan takip ediyorum o okuyan ziyaretçilerden biri de bendim yani :))
burda okusada ben kötü bişey yazmadım ki hem onu tanıyorum burdan bişeye kızmış olsa açık açık söylerdii hatta girme o siteye der keser atardı yani burasıyla alakası yok..senınki ne güzel özür dilemiş hemen hatasını anlayıpp senınki pek odun sayılmaz yaniii azcık daha yontulmuşşcanım dur bakalım sen bişi yapma elbet arar.yaa acaba dıyrum burdakı konusmalarımızı mı okuyor ama onun alınacagı bir şey yazmadın sımdıye kadar soğuyacagı bır durum yok aslında :44: anlam weremedım:44:
dun gece bı yanda bende benımkıyle konusuyordum ya cok fena kapıstık ben ona dedımkı baska sevgılıler canm cıcım konusur bız haberlerden ordan burdan konusuyoruz dedım demez olaydım kafalarımız ayrıymıs o romantık bır adam deilmiş bunu bende bılıyormusum sureklı bunu nıye soyluyormusum boyle dewam ederse sonu olmucakmıs uyusmuyormusuz bilmem ne snra bnmde sinirim bozuldu en sonunda özür diledi şaşırdımhiç adeti deildir özür dilemek oyle tatlıya baglandı ama ben kırıldım her ufak bı fıkır çatışmasında hemen butun her şeyi bitirmeye ne kadar meraklı
kızlar su paslaşmalarınız ne kadar doğru olmus
hoşgeldiniz güzeller
ammavelakincim hani sevgilimin çarı çalındı demiştim ya dediğin çıkıcak sanırım. sevgilimin o ev arkadaşından şüphelendik ya, çarı onun bi arkadaşı çalmış. ondan eminiz. çarın şifresini de bulduk, ama çarı çalanın msn şifresi kaldı bi tek, malesef onun msnini kıramadık. ama sanırım çalan kişi bu ev arkadaşıyla birlik olmuş, bazı şüphelerimiz var, ve şüphelerin çoğunda o ev arkadaşı çıkıyo. bugün benimki gene çok üzüldü, birlik olup bana oyun oynadılar diyo
ben de şimdi ders çalışayım, sonra sohbete gelirim kızlar
tatlım o çalan çocukla da oyundan arkadaştılar zaten, çocuğun normalde başka çarı vardı, nedense çalındığından beri onurun çarına tıpatıp aynı olan çarla oynuyo, ordan yakaladık. leveller, isimler kıyafetler vs aynı. bi de bi kere onurun ev arkadaşı onurun çarının şifresini o çalan çocuğa vermiş. o çocuk kassın diye. ev arkadaşı da ''o çaldı herhalde ben bi kere şifreyi vermiştim ona senin çarını kassın diye'' demiş. yani ev arkadaşı çalmamış da olabilir. ama sanki ikisi birlikte yapmışlar da ev arkadaşı kendini masum gösteriyor gibi geldi.ayy inanmıyorum çok üzüldüm kuzum yaa. aynı evde yaşıyorlar bir denasıl ve neden yaparlar ki böyle birşeyi di mi ? peki ev arkadaşının arkadaşı çalmış ya, onu nasıl öğrendiniz:26:
canım hepsi ilgi ister, hepsi çok ilgi gösterince sıkılır. onların cinsi böyleevet henüz dün gerçekleşti olaylar susup beklemekten baska çarem yok ilgimden cok sıkıldı çünkü başka erkekler ilgi ister bizimkisi istemiyo karakter işte
evet kızlar kimseye güvenmeyin. bu bize büyük bi tecrübe oldu, siz de tecrübelenin diye sizinle paylaştım. ben sevgilime bile %99 güvenirim, %1 lik payım mutlaka vardırAnammmm arkadaşa bak sennkim olsa üzülür yaa..O da bundan sonra tanısınnn çevresindekilerii..kimseye güven olmuyo
tatlım o çalan çocukla da oyundan arkadaştılar zaten, çocuğun normalde başka çarı vardı, nedense çalındığından beri onurun çarına tıpatıp aynı olan çarla oynuyo, ordan yakaladık. leveller, isimler kıyafetler vs aynı. bi de bi kere onurun ev arkadaşı onurun çarının şifresini o çalan çocuğa vermiş. o çocuk kassın diye. ev arkadaşı da ''o çaldı herhalde ben bi kere şifreyi vermiştim ona senin çarını kassın diye'' demiş. yani ev arkadaşı çalmamış da olabilir. ama sanki ikisi birlikte yapmışlar da ev arkadaşı kendini masum gösteriyor gibi geldi.
canım hepsi ilgi ister, hepsi çok ilgi gösterince sıkılır. onların cinsi böylemesela ben pzt eskişehire kuzenimin yanına gidicem 1 haftalığına. onurla 12 gün görüşemicez. bi yandan eskişehire gitmek istemiyorum, onu çok özlicem çünkü, ama bi yandan da kuzenimi de özledim, hem hiç gitmedim, değişiklik olucak. ama onuru özliceğimi pek belli etmedim benimkine, şimdi gitme ben seni görmemeye dayanamam diyo. ama ben ona gitmesem mi acaba seni çok özlicem gibi kendimi ağlak yapsaydım, eminim git git derdi.
evet kızlar kimseye güvenmeyin. bu bize büyük bi tecrübe oldu, siz de tecrübelenin diye sizinle paylaştım. ben sevgilime bile %99 güvenirim, %1 lik payım mutlaka vardır
actractive işte bunlardan çeyizime kesinlikle istiyorummmbeyaz mükemmel
sabrediyorum kuzum bakalımmm nereye varacak bu işin sonuu emeklerime sevgime yazık olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?