Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sedef,ammavelakin ve kedi evet gerçekten bayıldım bende beyazından evlenirken çeyizime istiyorum bende
bu arada merak ediyorsanız markası magic form fiyatı ise 185 tl

sedef,ammavelakin ve kedi evet gerçekten bayıldım bende beyazından evlenirken çeyizime istiyorum bende
bu arada merak ediyorsanız markası magic form fiyatı ise 185 tl

üff, çalışınca alırım ben de artık magic form bi de intimissimi'ye bayılıyorum zaten

annene söyle çıakrsın
mesela ben anneme diyorum alışverişten gelince bunları kızlara göstereyim diye

annem bugün temizlik yaptı canım şimdi o sandığı aç dersem terlik elinde kovalar beni bi dahakine ben de senin gibi yapcam
gecelik buna çok benziyor. siyah renk benimki de
Eki Görüntüle 402044

anladım kuzum. o çalan kişiyi gerçek hayatta tanımıyorsunuz, sadece oyundan tanışıyorlar di mi yani? ne kötü ya, kime güveneceğini bilemiyor insan bu devirde. bundan sonra daha dikkatli olun canım..
aynen tatlım, giden gitti artık, bundan sonra dikkatli olmak önemli
kızlar geçen gün bunları aldım çeyizime

bu heybeli çay bardağı takımım

cam çay fincanı setim

bu kuplardan takım aldım
çok güzelmiş tatlım güle güle kullanak nasip olsun inş

annem bugün temizlik yaptı canım şimdi o sandığı aç dersem terlik elinde kovalar beni bi dahakine ben de senin gibi yapcam
gecelik buna çok benziyor. siyah renk benimki de
Eki Görüntüle 402044
benim arşivimde de bu gecelik var, zevklerimiz aynıymış :13:

kızlar bizim iş hiç iyiye gitmiyoo benımki işten çıktıgında falan hiç msj atmadıı en son msjı sabah evden çıktım diye yazmış okadarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…