- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.501
sedef,ammavelakin ve kedi evet gerçekten bayıldım bende beyazından evlenirken çeyizime istiyorum bende
bu arada merak ediyorsanız markası magic form fiyatı ise 185 tl
Kızlar how i met your mother'ı izleyip gelcemm..
üff, çalışınca alırım ben de artıkmagic form bi de intimissimi'ye bayılıyorum zaten
bence iç giyimde orkide,la senza,nbb,dagi ve magic form a bayılıyorum tercihen bunlar yani
aa la senza'nın hakkını yiyemem tabiigeçen gün de nbb'den gecelik aldım, annem çeyiz sandığıma koymadıysa resmini çekip göstereyim size
aa la senza'nın hakkını yiyemem tabiigeçen gün de nbb'den gecelik aldım, annem çeyiz sandığıma koymadıysa resmini çekip göstereyim size
yaa niye çekip koymadın merak ettim ben herşeyi gösteriyorum size ama
ayy hiç aklıma gelmedi tatlım ya, nbb deyince aklıma geldi. dur nette foto.sunu bulursam koyayım. bulamazsam anneme söylerim çıkarır.
annene söyle çıakrsın
mesela ben anneme diyorum alışverişten gelince bunları kızlara göstereyim diye
aynen tatlım, giden gitti artık, bundan sonra dikkatli olmak önemlianladım kuzum. o çalan kişiyi gerçek hayatta tanımıyorsunuz, sadece oyundan tanışıyorlar di mi yani? ne kötü ya, kime güveneceğini bilemiyor insan bu devirde.bundan sonra daha dikkatli olun canım..
çok güzelmiş tatlım güle güle kullanak nasip olsun inş
benim arşivimde de bu gecelik var, zevklerimiz aynıymış :13:
annem bugün temizlik yaptı canım şimdi o sandığı aç dersem terlik elinde kovalar benibi dahakine ben de senin gibi yapcam
gecelik buna çok benziyor. siyah renk benimki de
Eki Görüntüle 402044
canım çok güzellerr
bu çay bardakları da sevdiğim tip bardaklardan. bi de şunları çok seviyorum:
Eki Görüntüle 402045 Eki Görüntüle 402046
telaşlanma hemen belki aklından çıkmıştır mesaj atmak hem Galatasaray lıysa maç vardı bugunkızlar bizim iş hiç iyiye gitmiyoo benımki işten çıktıgında falan hiç msj atmadıı en son msjı sabah evden çıktım diye yazmış okadarrr
bugüne kadar her gün attı fenerbahçeli gsli değillltelaşlanma hemen belki aklından çıkmıştır mesaj atmak hem Galatasaray lıysa maç vardı bugun
hımmm anladım :26:bugüne kadar her gün attı fenerbahçeli gsli değilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?