Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

semiramisçim kendince trip atıyo, senden mesaj bekliyo, ama benim tavsiyem sessiz kalmaya devam et

Son düzenleme:
aynen tatlım, giden gitti artık, bundan sonra dikkatli olmak önemli

çok güzelmiş tatlım güle güle kullanak nasip olsun inş

benim arşivimde de bu gecelik var, zevklerimiz aynıymış :13:
güle güle giyelim inş. kuzumm...

biz sevgilimle tam bir çaykoliğiz ve ince belli bardaktan içmeyince çayın tadı gelmiyo sanki, bayılıyorum ince belli olanlara, çok güzelmiş bu da tatlım

ben pek çay sevmiyorum canım, ama sevgilim çok seviyor aksine, sabahları çay içmezse başı falan ağrıyor hatta. ben de çay içersem muhakkak ince belli olmalı, yoksa hiç içemiyorum. bunları sevdim o yüzden.
Ay keşke beğendiklerimizi alabileceğimiz günler gelse bir an önce. şimdi istesem de alamıyorum malesef

semiramisçim kendince trip atıyo, senden mesaj bekliyo, ama benim tavsiyem sessiz kalmaya devam et
zaten ilgimden benden sıkılmış msj atarsam daha kötü olurr gene sıkılırr üstüne varıyomuşum gibi hissederr ama bu yaptığı hiç hoş değil bencee ben ona bugun arkadasıma giderken ve eve geldiğimde msj attım soğuk bile olsa en azından haberdar ettim

kızlar bizim iş hiç iyiye gitmiyoo benımki işten çıktıgında falan hiç msj atmadıı en son msjı sabah evden çıktım diye yazmış okadarrr

kuzum şu an o senin mesaj atmanı bekliyor, hatta mesaj atacağından emin bence ondan böyle yapıyor. ama sen beklemede kal derim ben. onun hatasını anlaması lazım. yoksa bu hep böyle devam eder...
diğer sayfayı açamıyorum yaaaaa

hangi sayfa canım:26:

ama ben ona bugun msj attım arkadasıma gittim mesela arkadasıma gittiğimi falan yazdmm ben alışkınım ona her yaptığımı söylemeye çünkü söylemeyince kendimi ondan gizli işler çeviriyomuş gibi hissediyorum bu 2 yıldır hiç değişmedi o yüzden yanı benım msj atmamı beklemiyo bence benden okadar sıkılmışkii tek kelime yazmak ona zor geliyoo bi sonraki sayfayı acamamıştım kuzum ya hanı oluyo ya bazen 654 . sayfa görünüyo ama açamıyosun öyleydi

anladım kuzum. arada oluyo öyle bana da.
mesaj attığın halde cevap vermemesi çok ilginç. bi derdi falan mı var bu çocuğun bu ara ya:26:

anladım kuzum. arada oluyo öyle bana da.
mesaj attığın halde cevap vermemesi çok ilginç. bi derdi falan mı var bu çocuğun bu ara ya:26:
onun tek derdi benımle ne olursa olsunn insan derdi olsa bile sevdiğiyle paylaşır veya söylemek istemiyosa bile onunla avunmaya çalışır haksız mıyımmm

bir nisan elbisesi gordum gecenlerde hatta netTede modelini bulmustum bi ara ama simdi bulamıyorum anlatıyım hemen askılı bir abiye vucudu saran bir elbise sol gogus kısmının altında yarım pileli bir sus yapmıslar ortasıda inciyle kaplıydı ben shopda ustun koru birseyler yaptım gorsel olarak bu elbise modelini bana bulursanız cok iyi olucak tabi anlatabildiysem

kızlar konuda actım bununlailgili helpppp meeee

kuzum araştırdım dediğine benzer bi bunu buldummm

onun tek derdi benımle ne olursa olsunn insan derdi olsa bile sevdiğiyle paylaşır veya söylemek istemiyosa bile onunla avunmaya çalışır haksız mıyımmm

canım erkekler bizlerden çok farklılar. dün de konuştuk ya, biz altımıza yapsak söylüyoruz ama onlar öyle değiller. sıkıntılarını içlerinde yaşıyorlar. maddi sıkıntısı varsa, özellikle daha çok etkiliyor erkek psikolojisini

haklısın canım ama böyle yaparak bişey elde edemezkii zaten buluşamıyoruz bide msjlaşmazsak birbirimizi kaybederizzz

kızlar az önce 'evdeyim' yazdıı demekki dışardaydı geç geldi heraldee eve gerçi ne yaptığını söylemedii ama neyse

biz de mesela çok yorgunken o çayı içiyosak çoook dinlenmiş gibi oluyoruz, sanki böyle bütün dertlerimiz gidiyo gibi
ahh keşke gelse o günler.. ben aslında şimdiden de almak istiyorum ama seneye başka bi ile gidersem ve annem benimle gelirse burda onları babamla bırakmak pek doğru olmaz, ev küçük zaten bişey ararken bulur onları kırar falan, çok sakar kendisi ama söze yakın zamanlar bohça alışverişi yapcaz kuzum ona az bi zaman kaldı

kızlar az önce 'evdeyim' yazdıı demekki dışardaydı geç geldi heraldee eve gerçi ne yaptığını söylemedii ama neyse

ohh iyi bari, insan mesaj atmayınca da merak ediyor, allah korusun başına bişey gelmiş midir diye :26:

sizleri mutlu gördükçe bende seviniyorum sizin adınızaa keşke benım sevgilimde sizinkilerin yarısı kadar düşünseydi beni ve geleceğimizii evet cnm insan merak edıyo tabii

sizleri mutlu gördükçe bende seviniyorum sizin adınızaa keşke benım sevgilimde sizinkilerin yarısı kadar düşünseydi beni ve geleceğimizii evet cnm insan merak edıyo tabii

sadece sana bi tavsiye de bulunmak istiyorum konunu az çok anladığım kadarıyla :) her yaptığını haber veren ve buna alışmış yapmadığında kendini kötü hisseden birisi'İDİM'. idim diyorum çünkü ne zaman tartışsak üstelerdim hep mesaj atardım ısrarla arardım hani konuşalım neyse diye o da off bunaltma beni derdi telefonu açmazdı msjlara cvp vermezdi msj atma arama derdi. onun akşam naptığını bilmezdim ben, dışarda olurdu genelde belli kişilerle olsa da ama benim evde olucağımdan emindi. sonra bende ciddi bi tartışma hatta kavga sonrası ölsem de bitsem de bin kere o telefona baksamda bişey var mı msj atsam mı diye hiiçbişi yapmadım. aramadım da msj da atmadım dakka saydım ama atmadım işte sonuç en kötü 1-2 gün sonra gelen arama, yada atılan msj oldu. naptığım merak edilmiş deli gibi çünkü arayan eden olmamış :) hele de şimdi akşam 7 de evde olucam durumumda olmadığından öle triplere giremiyo nasılsa o evde kafam rahat mantığında değil çünkü bende 9-10 bazen 11 de evde olabiliyorum ve o bunu biliyo :) bazı konularda kadını erkeği ayırmam ben hoşlanmadığın bişeyi karşındakine yapmıcaksın arkadaşım ilişkideki temel prensibimdir bu gerçi bizim bu sorunlar geçmişde kaldı artık ama o zaman için benim yaptıklarım bunlardı yani ve işe de yaradı :)

Son düzenleme:
evet canım ben de şimdi alsam zaten evimiz küçücük, 3-4 yıl boyunca evi boşuna zapdetmesinler çeyizciklerim. Bir de o zamana kadar yeni daha beğeneceğim şeyler çıkar, aldığıma pişman olurum diye de düşünüyorum. Bir de maddi olarak da, çalışmaya başlayıp maddi özgürlüğümüzü elimize aldıktan sonra daha rahat alırız istediklerimizi

ayy iyi bari canım, demekki dışarıda olduğu için haber verememiş. bak o da seni habersiz bırakmıyor herşeye rağmen

tatlım düşünüyodur, sadece sana belli etmiyo, bugünü de atlatın yarın daha farklı olucak
aynen canım, ben bazen o kadar çok beğeniyorum ki, almamak için kendimi zor tutuyorum. ama sonradan fikrim değişirse diye de pişman olmamak için almıyorum. püff

Son düzenleme:

bizim işimiz çok zor gerçekten bazen ben de özeniyorum çıkmaya başlar başlamaz sözlenenlere. ama hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki

evet canım erkekler kaybedeceklerini anladıklarında değişiyolar gerçekten..şuanda bizde konusmuyoruz bakalım sonunda neler olacakkk

bizim işimiz çok zor gerçekten bazen ben de özeniyorum çıkmaya başlar başlamaz sözlenenlere. ama hakkımızda hayırlısı buymuş demek ki

acaba 25 yaşımızda falan çıkmaya başlasaydık ve ilk çıktığımız sene sözlensek nasıl olurdu bana o zamanlar erken gibi gelirdi herhalde yaa gene ben 2 yıl olmadan bulaşmazdım o işlere herhalde. ama şu yönden iyi olurdu, en azından sözden sonra 6 ay içinde düğün de olurdu uzatmazdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…