Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet canım erkekler kaybedeceklerini anladıklarında değişiyolar gerçekten..şuanda bizde konusmuyoruz bakalım sonunda neler olacakkk

evdeyim ordayım burdayım diye mesaj da atma bırak madem bunalmış. sen evdesin anladığım kadarıyla genelde e o da biliyosa bunu niye merak etsin hele de sen her yaptığını haber verirken. evdeyim dışardayım diye haber veriyosa sadece sende öyle yap evdeyim ve dışardayım. çünkü bazen birine derdni anlatmanın en iyi yolu aynısını ona yaşatmaktır hele de karşındaki erkekse çok daha iyi oluyo anlamasında bence

geçende 18 yasındaki kuzenıme aşağı yukarı 2 yıllık sevgilisi bu yaz aileler arasında söz yapalım adımız konulsun demişş kuzenım asla olmaz saçmalama demiş, arkadasıma da sevgilisi yalvarıyomuş sensiz 1 gün geçirmeye dayanamıyorum karım ol artk diyee kıskanmak falan değil yanlış anlamasın kimse ama benim tek istediğim benımle azda olsa ilgilenmesi ve geleceğimize dair hayaller kurmakken bunu bile yapmaktan aciz bi sevgilim var bunları duyunca ister istemez daha çok kahroluyorumm

evet canım ben de çıkar çıkmaz evlilik düşünemezdim herhalde ama en azından içimizde onun rahatlığı olurdu.

evet aslında öyle yapmak lazım onaa ama işler daha cok karışırsa diye korkuyorumm o ne derse desın benden soğusada ben onu kaybetmeye korkuyorumm kahretsın keşke hiç sevmeseydim onu

evet aslında öyle yapmak lazım onaa ama işler daha cok karışırsa diye korkuyorumm o ne derse desın benden soğusada ben onu kaybetmeye korkuyorumm kahretsın keşke hiç sevmeseydim onu

korkunu anlayabiliyorum ama böyle de bunaltıyosun diyen o değil mi? bazen biraz kendini çekmek daha iyi üstelediğinde daha çok zedelenir bence bişeyler. biraz sabretsen sana soğuk davran yada aksine çok ılımlı ol demiyorum . iyi geceler dediyse iyi geceler evdeyim dediyse peki tamam dan başka bişey deme bence. zor mu evet zor bak diyorum ne yapsam mutlaka söylerdim ya mutlaka e bildiği şeyi neden merak etsin? merak etmediğinin niye üstüne düşsün? erkek mantığı işte.

haklısın benım tüm hayatım onun üzerine kurulu hiç bi etkinliğim yok sosyal bi insan olmuş olsaydımm bukdar takmazdım çünkü ondan başka birsürü kafama takacak şeyim olurduu o da benı daha cok merak ederdi kaybetme korkusu olurdu

evet canım ben de çıkar çıkmaz evlilik düşünemezdim herhalde ama en azından içimizde onun rahatlığı olurdu.
o rahatlığı yaşamayı çok isterdim canım. biliyo musun bazen beklemekten o kadar çok yoruluyorum ki

bence soğuma riskini göze almalısın canım..ki bundan korkmamalısın da, çünkü o seni seviyo, şimdi bu süreç sizin aşkınızı sınıcak. bu süreçte yapabileceğin tek hata, sorun düzelmeden bi boşluk anında tekrar başa dönmek, hiçbir şey olmamış gibi..

aynen öyle canım. diyorum ya benim atıyorum akşam 6-7 den sonra evde olucağımı bilirdi. ama ben onun iş çıkışından sonra napıcağını bilemezdim. gider içer yada arkadaşlarıyla takılır yapar işte bişey maç izler vs seçenek o kadar çok ki.. hani ben bu kıza naptım diye anca eve gelince düşünürse düşünür o zamana kadar ben evde çıldırma noktasına gelirdim. çünkü benim hayatım oydu yatıyodum o kalkıyodum o. sonra bigün yeter dedim bende çıktım dolaştım zevk alamadım belki ama günüm geçti 7-24 naptı demedim yani üstelemedim aramadım en sonunda o geldi ee ses çıkmayınca benden napcak gerçekten sevdiğinden eminsen kendini tut bence.

evet bunu söyleyen tek kişi değilsin kuzum eğer ayrılırsa benden hatalı oldugunu bildiği halde demektirki benı hiç sevmemişş ama hatasını anlar özür dilerse ve bana iyi davranırsa seviyodur bakalım nolacak iki gündür hep benımle uğraşıyosnuz gibime geliyo kızlar ya ama napıyım beni hiçbişey sarmıyo bu durumda hep aklımda bunlar dönüyoo beni anlarsınız az cok

Ben geldim canlarımm..Semiramiscim, canım sıkma canını..Sadece bi kaç gün daha sabrdiceksin, tek yapman gereken sakin olmak ve sessizliğini korumak.O hatasını anlicak en kısa sürede..

bunu sadece bikaç gün önce sormuş olsaydın aa emınım cok seviyo derdım ama ben insan sevdiğine kıyamaz soğudum ittin beni kendınden falan diyemez diye düşünüyorum bu yüzden sevgisine pek inanmıyorumm dünden beriii..benım en kısa zamanda çevre edinmem lazımm hobi edinmem lazım uğraşlar bulmam lazımmmm

canım benim saçmalama olur mu öyle şey,burda hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz. hem dedim ya her uzun ilişkisi olan bu dönemlerden geçiyo.önemli olan az zarar alarak geçirmek

Ben geldim canlarımm..Semiramiscim, canım sıkma canını..Sadece bi kaç gün daha sabrdiceksin, tek yapman gereken sakin olmak ve sessizliğini korumak.O hatasını anlicak en kısa sürede..
hosgeldın kuzumm ya nolur kusuruma bakmayınn benım yazdıgım seyler döne döne aynı şeyler sizlerde benımle uğraşıyosunuzz ee sen nasılsın bakalımmm

canım hiç olmadı bütün gün film izle, bi de filmler öyle bi sarıyo ki bi süre etkisinden çıkamayıp hiçbişey düşünemiyosun

canım benim saçmalama olur mu öyle şey,burda hepimiz dertlerimizi paylaşıyoruz. hem dedim ya her uzun ilişkisi olan bu dönemlerden geçiyo.önemli olan az zarar alarak geçirmek
evet geçiyo ama bence hiç bi erkek benımki gibi yapmamıştır ya da hiç bi kız benım kadar gurursuz olmamıştırr senınki hiç sana böyle şeyler söyledi mi cnm veya söylese sen hiç bişey demeden susarmıydın devam eder miydi ilişkin

hosgeldın kuzumm ya nolur kusuruma bakmayınn benım yazdıgım seyler döne döne aynı şeyler sizlerde benımle uğraşıyosunuzz ee sen nasılsın bakalımmm

Konuşma öyle kızdırıyosun bak Yeterki aranız iyi olsun, sorunlar halledilsin de olsun 1 hafta aynı şeyleri konuşalımm Nolsun canım yaa bugün çok sıkıcıydı, hiç ders çalışmadım kötü hissediyorum kendimi :26: Bnmkide bi yandan sinir ediyodu benii :) öyle işteee

neden sinir ediyo kuzum özel değilse

der eğer bunalmışsa bunlar der diyolar yani neler duydum neler söyledim hepsini yaşadım gördüm ve ısrarla söylüyorum sen şu an kırgınlıktan öyle hissediyosun. bu adam seviyosa zaten gelir. istediği zamansa ona bunu ver... bırak sensizliğin nası bişey olduğunu görsün anlasın o zaman zaten sana bidaha öyle bi cümle kurmaz

zaten bundan sonra barışsakta asla eskisi gibi ilgi göstermem cok iyi ders oldu bu son olanlar bana bi erkeğe ne sevgini ne ilgini belli etmeyecekmişsin sonra soğuyuveriyolar bende oldgu gibii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…