Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

neden sinir ediyo kuzum özel değilse

Beni kızdırınca hoşuna gidiyoo..mesela sabah konuşuyoduk bu aralar iştahım yok dedim '' kapansın bi zahmet, kilolusun zaten'' dedi.. Sonra akşam dondurma almaya gitmişti sana da getireyim dedi bende yok dedim bu gülerek zaten getirmem yaa felan dedii...Benii haftada 2 3 gün snir et diorum ama yook illa kızdırıck benii :) Eskiden çok alınıyodum şimdi gülüp geçiyorum bende

eskıden benımkide öyleydii benı kızdırıyodu kızınca bakışlarına bayılıyorumm birden öldürecek gibi bakıyosun diyoduu

zaten bundan sonra barışsakta asla eskisi gibi ilgi göstermem cok iyi ders oldu bu son olanlar bana bi erkeğe ne sevgini ne ilgini belli etmeyecekmişsin sonra soğuyuveriyolar bende oldgu gibii

bu söylediklerini unutup eskiye dönüceksin desem inanmıcaksın bana ama gerçek bu ilişkilerde oluyo böyle dönemler

bu söylediklerini unutup eskiye dönüceksin desem inanmıcaksın bana ama gerçek bu ilişkilerde oluyo böyle dönemler
yok yok ben ciddi dersimi aldımmm hep seviyo olucam içim gidecek ilgi göstermek ıcın ama tam olarak asla göstermicemm

olur mu öyle şey kuzum ya, hepimiz birbirimizin iyi ve kötü gününde yanında olmak için varız
ayrıca sakın ters tepecek diye korkma, sonuçta o kendisi istemiyor muydu üzerine gitmemeni, şu an onun istediği oluyor. hiç de ters tepemez o yüzden, eğer neden soğuk davranıyorsun derse de cevabın hazır; "bunu sen istedin"

o rahatlığı yaşamayı çok isterdim canım. biliyo musun bazen beklemekten o kadar çok yoruluyorum ki

sorma canım aynen bazen düşününce önümüzdeki yıllar o kadar büyüyor ki gözümde...

evet haklısın canım doğru kendisi böyle olsun istedii zaten benden önce o yürek olarak soğumuş bendenn ben yürek olarak soğumadm kelimelerde soğuk davransam ne olurr dmi amaa

yok kuzum ya olur mu öyle şey eski güzel günlerimiz hep aklımda benım zatenn sen takma benii boşver ee sizde var mı bi söz nişan tarihi falann

Kötü oldum birden moralini bozdum diye :26: Geçen yaz Ygs'den iyi bi puan alsam konuşucam bizimkilerle dedi ama daha çok erken yaşımız 18-19 bide abiside var..Kapattık zaten ikimizde erken diye :) Bi üniversiteyi kazanalım da 1 2 seneye düşünürüz heralde Allah'ın izniyle.. Şimdi konu açılsa ailesi haklı olarak tepki verir yaşın kaç elinde meslenğin mi var diye :26: bide bizimkilerde izin vermez erken diye

evet haklısın canım doğru kendisi böyle olsun istedii zaten benden önce o yürek olarak soğumuş bendenn ben yürek olarak soğumadm kelimelerde soğuk davransam ne olurr dmi amaa

hayır canım öyle düşünme, onun şu an hatasını anlaması için kendiyle başbaşa kalmaya ihtiyacı var. senin yokluğun ona senin kıymetini ve değerini hatırlatacak...

evet küçükmüşsünüz gerçekten canım ama en güzel yaşların valla ben 21 oldum gerçi hiçbişey değişmedi daha iyi olacağına sevgilimle hayallerım olacağına hala cocuk gibi soğudum sıkıldım ilgi göster gösterme derdindeyiz sen kaç puan aldın ygsden kuzum :26:

hayır canım öyle düşünme, onun şu an hatasını anlaması için kendiyle başbaşa kalmaya ihtiyacı var. senin yokluğun ona senin kıymetini ve değerini hatırlatacak...
kıyamam ben sizlere yaaa hiç üşenmeden benı hep avutuyosunuzz hep cvp verıyosunuz ne yazsamm ne kadar iyi yüreklisiniz hepinizzz

Canım düşünme öyle.Bizimde kötü zamanlarımız olduu..Sabaha kadar ağladığım,uyuyamadığım,ders çalışamadığım,hiçbişey yiyemediğim günleri hatırlıyorumm..Önemli olan hasarsız şekilde atlatmak..İnşallah düzelicek herşey, sen kaçtıkça o peşinden gelicek..Kötüydü canım yaa 310 aldım maalesef

demedi ama, lise sonda ben ona diyodum canım. o zamanlar dershaneye gidiyodum, össye hazırlanmam lazımdı. hiç rahat bırakmıyodu. sabah okula giderken beni evden alıp okula götürüyodu, öğlen arasında okuldan kaçıp yanıma geliyodu, okul çıkışına geliyodu. beni dershaneye götürüyodu, dershaneden çıkınca eve götürmeye diye beni almaya geliyodu. ve bu sırada onun da bizim okula baya uzak bi okulu vardı ve dershanelerimiz farklıydı. yine de geliyodu. eve gitcez diye kandırıp beni bi cafeye sokuyodu. ders çalışmam gerekiyodu ve o yıl acayip bunalmıştım. ve o böyle yaptıkça benim ona ders çalışcam bugün beni hiç arama dediğim çok oluyodu. ben öyle dedikçe de o daha çok arıyodu. başımda senin gibi bi bela olmasa tıp kazanırdım diyodum =) ya insanoğluna yaranılmaz bu bi gerçek.. ama her şeyin fazlası zarar bu da bi gerçek. o yıl ben kazandım, o kazanamadı, ondan sonraki yıl beyimiz 2. ye öss için deli gibi ders çalışmaya başladı, bana ilgisi eskiye nazaran azaldı. onun ilgisi azaldıkça ben ona ilgi vermeye başladım ve bi şekilde dengeyi tutturduk. dedim ya kısa ve öz kaçan kovalanıyo. terazi dengede değilse taraflardan birinin harekete geçmesi lazım

kıyamam ben sizlere yaaa hiç üşenmeden benı hep avutuyosunuzz hep cvp verıyosunuz ne yazsamm ne kadar iyi yüreklisiniz hepinizzz
canım benimm sen yeter ki iyi ol, moralini yüksek tut,çok şükür ki bu topikte sadece muhabbet değil, dostluk da var

Kizlaaar Morellerr nasiiil ?
Bu arada 21 yasima girdim de burda en yaslisi benim galiba

1 yaşcık var aramızda canım. 20 miyim ben de..
doğum günün müydü bugün yoksa?

okul puanıyla birliktemi bu puanlar benm kuzenımde 275 almışş hosteslik falan düşünüyodu sanırım 200 puanla hostesliğe alıyolarmışş gerçi ben hostesliğin bukadar düşük olacağını sanmıyorum amaa :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…