- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.561
neden sinir ediyo kuzum özel değilse
eskıden benımkide öyleydii benı kızdırıyodu kızınca bakışlarına bayılıyorumm birden öldürecek gibi bakıyosun diyoduuBeni kızdırınca hoşuna gidiyoo..mesela sabah konuşuyoduk bu aralar iştahım yok dedim '' kapansın bi zahmet, kilolusun zaten'' dedi..Sonra akşam dondurma almaya gitmişti sana da getireyim dedi bende yok dedim bu gülerek zaten getirmem yaa felan dedii...Benii haftada 2 3 gün snir et diorum ama yook illa kızdırıck benii :) Eskiden çok alınıyodum şimdi gülüp geçiyorum bende
eskıden benımkide öyleydii benı kızdırıyodu kızınca bakışlarına bayılıyorumm birden öldürecek gibi bakıyosun diyoduu
yok kuzum ya olur mu öyle şey eski güzel günlerimiz hep aklımda benım zatenn sen takma benii boşverCanım eski günlerinizi aklına getirmene sebeb olduysam özür dilerimm :26:
zaten bundan sonra barışsakta asla eskisi gibi ilgi göstermem cok iyi ders oldu bu son olanlar bana bi erkeğe ne sevgini ne ilgini belli etmeyecekmişsin sonra soğuyuveriyolar bende oldgu gibii
yok yok ben ciddi dersimi aldımmm hep seviyo olucam içim gidecek ilgi göstermek ıcın ama tam olarak asla göstermicemmbu söylediklerini unutup eskiye dönüceksin desem inanmıcaksın bana ama gerçek builişkilerde oluyo böyle dönemler
olur mu öyle şey kuzum ya, hepimiz birbirimizin iyi ve kötü gününde yanında olmak için varızevet bunu söyleyen tek kişi değilsin kuzum eğer ayrılırsa benden hatalı oldugunu bildiği halde demektirki benı hiç sevmemişş ama hatasını anlar özür dilerse ve bana iyi davranırsa seviyodur bakalım nolacakiki gündür hep benımle uğraşıyosnuz gibime geliyo kızlar ya ama napıyım beni hiçbişey sarmıyo bu durumda hep aklımda bunlar dönüyoo beni anlarsınız az cok
o rahatlığı yaşamayı çok isterdim canım. biliyo musun bazen beklemekten o kadar çok yoruluyorum ki
evet haklısın canım doğru kendisi böyle olsun istedii zaten benden önce o yürek olarak soğumuş bendenn ben yürek olarak soğumadm kelimelerde soğuk davransam ne olurr dmi amaaolur mu öyle şey kuzum ya, hepimiz birbirimizin iyi ve kötü gününde yanında olmak için varız
ayrıca sakın ters tepecek diye korkma, sonuçta o kendisi istemiyor muydu üzerine gitmemeni, şu an onun istediği oluyor. hiç de ters tepemez o yüzden, eğer neden soğuk davranıyorsun derse de cevabın hazır; "bunu sen istedin"
sorma canım aynenbazen düşününce önümüzdeki yıllar o kadar büyüyor ki gözümde...
yok kuzum ya olur mu öyle şey eski güzel günlerimiz hep aklımda benım zatenn sen takma benii boşveree sizde var mı bi söz nişan tarihi falann
evet haklısın canım doğru kendisi böyle olsun istedii zaten benden önce o yürek olarak soğumuş bendenn ben yürek olarak soğumadm kelimelerde soğuk davransam ne olurr dmi amaa
evet küçükmüşsünüz gerçekten canım ama en güzel yaşların valla ben 21 oldum gerçi hiçbişey değişmedi daha iyi olacağına sevgilimle hayallerım olacağına hala cocuk gibi soğudum sıkıldım ilgi göster gösterme derdindeyizKötü oldum birden moralini bozdum diye :26: Geçen yaz Ygs'den iyi bi puan alsam konuşucam bizimkilerle dedi ama daha çok erken yaşımız 18-19 bide abiside var..Kapattık zaten ikimizde erken diye :) Bi üniversiteyi kazanalım da 1 2 seneye düşünürüz heralde Allah'ın izniyle.. Şimdi konu açılsa ailesi haklı olarak tepki verir yaşın kaç elinde meslenğin mi var diye :26: bide bizimkilerde izin vermez erken diye
kıyamam ben sizlere yaaa hiç üşenmeden benı hep avutuyosunuzz hep cvp verıyosunuz ne yazsamm ne kadar iyi yüreklisiniz hepinizzz
hayır canım öyle düşünme, onun şu an hatasını anlaması için kendiyle başbaşa kalmaya ihtiyacı var. senin yokluğun ona senin kıymetini ve değerini hatırlatacak...
bende şubatta 21 oldum kuzummm en yaşlı değilsin yanii ruhende bedenende en yaşlı benımmmmKizlaaar Morellerr nasiiil ?
Bu arada 21 yasima girdim de burda en yaslisi benim galiba
evet küçükmüşsünüz gerçekten canım ama en güzel yaşların valla ben 21 oldum gerçi hiçbişey değişmedi daha iyi olacağına sevgilimle hayallerım olacağına hala cocuk gibi soğudum sıkıldım ilgi göster gösterme derdindeyizsen kaç puan aldın ygsden kuzum :26:
evet geçiyo ama bence hiç bi erkek benımki gibi yapmamıştır ya da hiç bi kız benım kadar gurursuz olmamıştırr senınki hiç sana böyle şeyler söyledi mi cnm veya söylese sen hiç bişey demeden susarmıydın devam eder miydi ilişkin
canım benimm sen yeter ki iyi ol, moralini yüksek tut,çok şükür ki bu topikte sadece muhabbet değil, dostluk da varkıyamam ben sizlere yaaa hiç üşenmeden benı hep avutuyosunuzz hep cvp verıyosunuz ne yazsamm ne kadar iyi yüreklisiniz hepinizzz
Kizlaaar Morellerr nasiiil ?
Bu arada 21 yasima girdim de burda en yaslisi benim galiba
okul puanıyla birliktemi bu puanlar benm kuzenımde 275 almışş hosteslik falan düşünüyodu sanırım 200 puanla hostesliğe alıyolarmışş gerçi ben hostesliğin bukadar düşük olacağını sanmıyorum amaa :26:Canım düşünme öyle.Bizimde kötü zamanlarımız olduu..Sabaha kadar ağladığım,uyuyamadığım,ders çalışamadığım,hiçbişey yiyemediğim günleri hatırlıyorumm..Önemli olan hasarsız şekilde atlatmak..İnşallah düzelicek herşey, sen kaçtıkça o peşinden gelicek..Kötüydü canım yaa 310 aldım maalesef
bende şubatta 21 oldum kuzummm en yaşlı değilsin yanii ruhende bedenende en yaşlı benımmmm
1 yaşcık var aramızda canım. 20 miyim ben de..
doğum günün müydü bugün yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?