- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.581
anladım canım ama mesela sizin ilişkinizdede kovalayan erkek olmuşş bence dogru olanda bu her zaman bi erkeğin kızın peşinden koşup ona ilgi göstermesi gerekir ben öyle biliyorumm bizim ilişkimizde tuhaflık var ben erkek oldum ilişkidee kovalayan kaybetmeye korkann arayan soran benımm cok saçma gerçekten bu..ama dedıgın gibi kaçan kovalanıyooo ama bu durumu benım tersine çevirmem lazım yoksa hep üzülürümmdemedi ama, lise sonda ben ona diyodum canım. o zamanlar dershaneye gidiyodum, össye hazırlanmam lazımdı. hiç rahat bırakmıyodu. sabah okula giderken beni evden alıp okula götürüyodu, öğlen arasında okuldan kaçıp yanıma geliyodu, okul çıkışına geliyodu. beni dershaneye götürüyodu, dershaneden çıkınca eve götürmeye diye beni almaya geliyodu. ve bu sırada onun da bizim okula baya uzak bi okulu vardı ve dershanelerimiz farklıydı. yine de geliyodu. eve gitcez diye kandırıp beni bi cafeye sokuyodu. ders çalışmam gerekiyodu ve o yıl acayip bunalmıştım. ve o böyle yaptıkça benim ona ders çalışcam bugün beni hiç arama dediğim çok oluyodu. ben öyle dedikçe de o daha çok arıyodu. başımda senin gibi bi bela olmasa tıp kazanırdım diyodum =) ya insanoğluna yaranılmaz bu bi gerçek.. ama her şeyin fazlası zarar bu da bi gerçek. o yıl ben kazandım, o kazanamadı, ondan sonraki yıl beyimiz 2. ye öss için deli gibi ders çalışmaya başladı, bana ilgisi eskiye nazaran azaldı. onun ilgisi azaldıkça ben ona ilgi vermeye başladım ve bi şekilde dengeyi tutturduk. dedim ya kısa ve öz kaçan kovalanıyo. terazi dengede değilse taraflardan birinin harekete geçmesi lazım
Ayy sevindim ayni kaderi paylasioruz desene
Yok canim, bugün manevi dogum günüm gibi oldu gercegi 2 mayis
bu topiği iyiki açmısım yaa hayatımda yaptıgım tek doğru buraya üye olup sizlerle tanışmakk olduuucanım benimm sen yeter ki iyi ol, moralini yüksek tut,çok şükür ki bu topikte sadece muhabbet değil, dostluk da var
1 yaşcık var aramızda canım. 20 miyim ben de..
doğum günün müydü bugün yoksa?
ne güzel dostluklar kurmuşsunuz burda çok özendim size :)
evet cok şükürr canım sende katıl bizim güzel dostluğumuzaane güzel dostluklar kurmuşsunuz burda çok özendim size :)
bu topiği iyiki açmısım yaa hayatımda yaptıgım tek doğru buraya üye olup sizlerle tanışmakk olduuuyoksaa cooook ağlardım gerçi yinede üzgünüm ama avutuyosunuz benii umutlandırıyosunuzz
okul puanıyla birliktemi bu puanlar benm kuzenımde 275 almışş hosteslik falan düşünüyodu sanırım 200 puanla hostesliğe alıyolarmışş gerçi ben hostesliğin bukadar düşük olacağını sanmıyorum amaa :26:
18 yaşında izin verdik deseler anında evlenirdim.
19-20 de acaba mı demeye başladım ona güvenmemek değil mesele sorumlukluklardı %50 %50 olurdu cevabım.
21 den sonra okulu bitirip işe başlayınca ayaklarım yere basınca erkenmiş demeye başladım açıkcası sorumlulukların altından kalkıp kalkamıcağımdan emin değildim. ciddi anlamda sıkıntı yarattı bende evlilik mevzusu bile :) ailelerin tanışması, ailelere karşı sorumluluklar, evliliğin ne olduğunu görmem arkadaşlarım sayesinde tabi ciddi anlamda bunaltıyodu beni.
şimdi bikaç ay sonra 23 olucamve yeniden bu kez inanarak bu sorumluluğu alabilirim demeye başladım
değişmeyen tek kararım askerden önce söz, nişan vs yapmama fikrim oldu. çünkü ben bu tip şeylerin uzatılmasından yana değilim korkuyorum yani bişey olmasından. hem o askerdeyken onun ailesine karşıda sorumluluklarım olucakdı bu da ayrı bi stres. şimdi de giderim ziyaretlerine görüşüyorum ama işin resmiyete binmesi ailelerin devrede olması çok daha farklı oluyo bunu da biliyorum.
23 dedikçe kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım o da ayrı tabi23 aman Allahımmm
evet canım bende askerden önce ailelerle resmiyet olmasını pek istemiyodum en güzeli çünkü o askerdeyken burdaki herşeyle tek basına uğraşmak zorundasınn ona ne desen psikolojik olarak hep yanlış anlayacak veya tepki verecek üzülecekk bunun sorumluluğu ağırr18 yaşında izin verdik deseler anında evlenirdim.
19-20 de acaba mı demeye başladım ona güvenmemek değil mesele sorumlukluklardı %50 %50 olurdu cevabım.
21 den sonra okulu bitirip işe başlayınca ayaklarım yere basınca erkenmiş demeye başladım açıkcası sorumlulukların altından kalkıp kalkamıcağımdan emin değildim. ciddi anlamda sıkıntı yarattı bende evlilik mevzusu bile :) ailelerin tanışması, ailelere karşı sorumluluklar, evliliğin ne olduğunu görmem arkadaşlarım sayesinde tabi ciddi anlamda bunaltıyodu beni.
şimdi bikaç ay sonra 23 olucamve yeniden bu kez inanarak bu sorumluluğu alabilirim demeye başladım
değişmeyen tek kararım askerden önce söz, nişan vs yapmama fikrim oldu. çünkü ben bu tip şeylerin uzatılmasından yana değilim korkuyorum yani bişey olmasından. hem o askerdeyken onun ailesine karşıda sorumluluklarım olucakdı bu da ayrı bi stres. şimdi de giderim ziyaretlerine görüşüyorum ama işin resmiyete binmesi ailelerin devrede olması çok daha farklı oluyo bunu da biliyorum.
23 dedikçe kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım o da ayrı tabi23 aman Allahımmm
anladım canım ama senın puanın kötü bi puan değil gibi geldi banaaYgs'den tercih vericeksen ekleniyo ama lys'ye de girip öyle tercih vericeksen eklenmiyo..Lys sonuçlarıyla birlikte ekleniyo..Ygs puanı.%40+Lys Puanı.%60+ okul puanı..
teşekkür ederizzbuyur tatlım sen de katıl aramıza
evet cok şükürr canım sende katıl bizim güzel dostluğumuzaa
evet aynen öylee tekrar topik acmaya gerek bile duymadım ben sizlerin yardımı desteği yetiyo banaevet canım iyiki açmışsın, bize de çok iyi geldi burası. bizi bizlerden iyi kimse anlayamaz çünkü.
anladım canım ama mesela sizin ilişkinizdede kovalayan erkek olmuşş bence dogru olanda bu her zaman bi erkeğin kızın peşinden koşup ona ilgi göstermesi gerekir ben öyle biliyorumm bizim ilişkimizde tuhaflık var ben erkek oldum ilişkidee kovalayan kaybetmeye korkann arayan soran benımm cok saçma gerçekten bu..ama dedıgın gibi kaçan kovalanıyooo ama bu durumu benım tersine çevirmem lazım yoksa hep üzülürümm
rica ederiz kendınden bahset bakalımmmmsağolun kızlar ben de vakit buldukça girmeye çalışcam artık :)
anladım canım ama senın puanın kötü bi puan değil gibi geldi banaa
Ay ne güzel, banada 16 da sorarlardi hemen evlenmek istiyorum derdim, simdi sorsalar da kaciyorum, isteselerde kaciyorum ..
orası öyle ama anlayana tabiii :2: senın mahkeme işleri ne oldu kuzum bi gelişme var mıı :26:yok tatlım ya bunlar erkek olsun kız olsun tek taraflı olmamalı, herkes bireyselliğini de bilmeli, yeri gelince kovalamasını da..
hangi üniv ve bölümü düşünüyodun pekı canımm :26:Daha iyi bekliyodum ama o yüzden memnun değilimm :26: Bide istediğim bölümden dolayı da tatmin etmiyo bu puannn
rica ederiz kendınden bahset bakalımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?