Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

anladım canım ama mesela sizin ilişkinizdede kovalayan erkek olmuşş bence dogru olanda bu her zaman bi erkeğin kızın peşinden koşup ona ilgi göstermesi gerekir ben öyle biliyorumm bizim ilişkimizde tuhaflık var ben erkek oldum ilişkidee kovalayan kaybetmeye korkann arayan soran benımm cok saçma gerçekten bu..ama dedıgın gibi kaçan kovalanıyooo ama bu durumu benım tersine çevirmem lazım yoksa hep üzülürümm

canım benimm sen yeter ki iyi ol, moralini yüksek tut,çok şükür ki bu topikte sadece muhabbet değil, dostluk da var

1 yaşcık var aramızda canım. 20 miyim ben de..
doğum günün müydü bugün yoksa?
bu topiği iyiki açmısım yaa hayatımda yaptıgım tek doğru buraya üye olup sizlerle tanışmakk olduuu yoksaa cooook ağlardım gerçi yinede üzgünüm ama avutuyosunuz benii umutlandırıyosunuzz

18 yaşında izin verdik deseler anında evlenirdim.
19-20 de acaba mı demeye başladım ona güvenmemek değil mesele sorumlukluklardı %50 %50 olurdu cevabım.
21 den sonra okulu bitirip işe başlayınca ayaklarım yere basınca erkenmiş demeye başladım açıkcası sorumlulukların altından kalkıp kalkamıcağımdan emin değildim. ciddi anlamda sıkıntı yarattı bende evlilik mevzusu bile :) ailelerin tanışması, ailelere karşı sorumluluklar, evliliğin ne olduğunu görmem arkadaşlarım sayesinde tabi ciddi anlamda bunaltıyodu beni.
şimdi bikaç ay sonra 23 olucam ve yeniden bu kez inanarak bu sorumluluğu alabilirim demeye başladım

değişmeyen tek kararım askerden önce söz, nişan vs yapmama fikrim oldu. çünkü ben bu tip şeylerin uzatılmasından yana değilim korkuyorum yani bişey olmasından. hem o askerdeyken onun ailesine karşıda sorumluluklarım olucakdı bu da ayrı bi stres. şimdi de giderim ziyaretlerine görüşüyorum ama işin resmiyete binmesi ailelerin devrede olması çok daha farklı oluyo bunu da biliyorum.

23 dedikçe kendimi çok yaşlı hissetmeye başladım o da ayrı tabi 23 aman Allahımmm

bu topiği iyiki açmısım yaa hayatımda yaptıgım tek doğru buraya üye olup sizlerle tanışmakk olduuu yoksaa cooook ağlardım gerçi yinede üzgünüm ama avutuyosunuz benii umutlandırıyosunuzz

evet canım iyiki açmışsın, bize de çok iyi geldi burası. bizi bizlerden iyi kimse anlayamaz çünkü.

Ygs'den tercih vericeksen ekleniyo ama lys'ye de girip öyle tercih vericeksen eklenmiyo..Lys sonuçlarıyla birlikte ekleniyo..Ygs puanı.%40+Lys Puanı.%60+ okul puanı..

Ay ne güzel, banada 16 da sorarlardi hemen evlenmek istiyorum derdim, simdi sorsalar da kaciyorum, isteselerde kaciyorum ..

evet canım bende askerden önce ailelerle resmiyet olmasını pek istemiyodum en güzeli çünkü o askerdeyken burdaki herşeyle tek basına uğraşmak zorundasınn ona ne desen psikolojik olarak hep yanlış anlayacak veya tepki verecek üzülecekk bunun sorumluluğu ağırr banada 21 cok büyük geliyo yaaaa gerçi suanda moralim bozuk oldugu ıcın kendımı 40 yasında hissediyorum ama normalde hala 17-18 de kaldımmm

yok tatlım ya bunlar erkek olsun kız olsun tek taraflı olmamalı, herkes bireyselliğini de bilmeli, yeri gelince kovalamasını da..

Ay ne güzel, banada 16 da sorarlardi hemen evlenmek istiyorum derdim, simdi sorsalar da kaciyorum, isteselerde kaciyorum ..

16 da bizde evlenirdik ama yaşımız tutmuyo ya ondan dedim 18 diye yoksa aşkdan gözümün döndüğü yıllardı o yıllar hey gidi hey şimdi herkesin herkese söylediği sıradan bi kelime haline gelen 'hayatım' ı ben ilk duyduğumda mutlulukdan uçucakdım nerdeyse o anı dün gibi hatırlarız hala bende ilk söylediğimde yanaklarım kızarmış şimdi zaten adımızla hitap etmeyiz hele de ben bazen ailesinin yanında bişi dicek oluyorum kaçıyo ağzımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…