- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.601
hangi üniv ve bölümü düşünüyodun pekı canımm :26:
anladım kuzumm olsun sevgilin yanındaysa senınle bi gelecek düşünüyosa ne kadar kaldıgnın okadar bi önemi yokmuş ben bunu anladımmbenim de ilişkim 1.5 yıllık cnm üniv 1. sınıftayız dahaevliliğe baya var yani
anladım hayırlısı olsunn inşallah istediğin mesleği yaparsın canımm mimarlık son zamanlarda cok revaçtaa zatenCanım Ankara'yı istiyorumm..Başta tıp tıp diye tutturdum 12 sene boyunca hiç değişmedi kararım sonra soğudum birdenn..Puan düşüklüğünün de etkisi var..Şimdi mimarlık istiyorumm..Bakıcaz artık hayırlısıylaa :26:
Canım Ankara'yı istiyorumm..Başta tıp tıp diye tutturdum 12 sene boyunca hiç değişmedi kararım sonra soğudum birdenn..Puan düşüklüğünün de etkisi var..Şimdi mimarlık istiyorumm..Bakıcaz artık hayırlısıylaa :26:
benim de ilişkim 1.5 yıllık cnm üniv 1. sınıftayız dahaevliliğe baya var yani
orası öyle ama anlayana tabiii :2: senın mahkeme işleri ne oldu kuzum bi gelişme var mıı :26:
anladım hayırlısı olsunn inşallah istediğin mesleği yaparsın canımm mimarlık son zamanlarda cok revaçtaa zaten
olsun insan istedikten sonra başaramayacağı şey yokturrSağol canımm..Evet cazip geliyo bana da :) Çizimler felan filan ağırmış baya ama altından kalkarım diye düşünüyorumm..her bölümün zorluğu var ona bakarsakk...Canım ben çıkıyorum, gidip çalışayım birazzzz..Kendine iyi bak, sıkma canını..düzelicek inşallah..İyi gecelerr..
yok yok ben ciddi dersimi aldımmm hep seviyo olucam içim gidecek ilgi göstermek ıcın ama tam olarak asla göstermicemm
Sağol canımm..Evet cazip geliyo bana da :) Çizimler felan filan ağırmış baya ama altından kalkarım diye düşünüyorumm..her bölümün zorluğu var ona bakarsakk...Canım ben çıkıyorum, gidip çalışayım birazzzz..Kendine iyi bak, sıkma canını..düzelicek inşallah..İyi gecelerr..
anladım kuzumm olsun sevgilin yanındaysa senınle bi gelecek düşünüyosa ne kadar kaldıgnın okadar bi önemi yokmuş ben bunu anladımm
anladım canımm inşallah öder nafakanıııyok kuzum yaa 20 nisanda açıldı icra takibi. 9 gün geçmiş bak. şimdiye kadar eline icra takibinin açıldığa dair belge gitmiştir herhalde.. tahminimce biraz süre tanırlar, yine ödemezse cezayı uygularlar
biz ayrı şehirlerdeyiz canım 4 bucuk yıldır tanışıyoruz ama ilişkimiz 2 yıllık biraz sorunlu bi dönemdeyiz atlatabilecek miyiz bilmiyorum okuduysan anlamışsındırrevet cnm farklı ünilerde ama aynı şehrde okuyoruz allahtan. yoksa bu süreç çok daha zor olurdu
senin ilişkin ne durmda
canım puanın düşük değil bence, gerçi benim kardeşim de 300 aldığı için baya depresyonda ama o da diyetisyenlik istiyordu, puanları da yüksek malumama puanlarınız kötü değil kesinlikle, lys odaklanın şimdi iyice sevgilin de mi üni.ye hazırlanıyor? o ne istiyor?
canım biz de 3 yıl önce daha 7-8 yıl var diyorduk. bi de öyle düşün.hatta burada 6 yıllık ilişkisi olan arkadaşlar var, senin bulunduğun yoldan geçmişler ve hala mutlu mesut birlikteler bu örnekleri düşün ve umutsuzluğa kapılma
canım puanın düşük değil bence, gerçi benim kardeşim de 300 aldığı için baya depresyonda ama o da diyetisyenlik istiyordu, puanları da yüksek malumama puanlarınız kötü değil kesinlikle, lys odaklanın şimdi iyice sevgilin de mi üni.ye hazırlanıyor? o ne istiyor?
Evet puanlar yüksek işte gerçi bu sene 50 bin kişi sıfır çektii puanlar düşer büyük ihtimal..Lys daha avantajlı bizim içinn..Evet canım o da hazırlanıyo bu sene tercih verirse matematik öğretmenliğine vericek ama gitmicem diyo, bi sene daha kalmayı düşünüyo..Tıp istiyo o gelmezse makine mühendisliği(tbi ii üniv olcak'mışşş)..Bakıcaz artıkk :26:
evet öyle tabii ama ben azıcıkta olsa ilgi istiyorumm kii önceden bunu cok güzel başarıyoduu askerdeyken bilee mükemmeldi aramızz şimdi mi yapamıyooasla deme boşuna çünkü dayanamayıp gene yapıcaksınçünkü çok seviyosun sadece bişeyi unutuyosun erkekler genelde bayanlar kadar ilgilerini belli edemezler. böyle kabullen bazı şeylerini
atarsa 101az kaldı sevgilim çook az kaldı
olsun insan istedikten sonra başaramayacağı şey yokturrAllah zihin açıklığı versin görüşürüzz kuzumm
biz ayrı şehirlerdeyiz canım 4 bucuk yıldır tanışıyoruz ama ilişkimiz 2 yıllık biraz sorunlu bi dönemdeyiz atlatabilecek miyiz bilmiyorum okuduysan anlamışsındırr
iyi çalışmalar tatlımben de gece çalışıyodum eskiden ama bu topikten çıkamıyorum
benımki sizinkiler gibi değilki ya içimden bi ses artık sevgisi bitmeye başladı diyooo içimdeki sesi susturamıyorummmevt cnm az önce okudm kızların söylediğne katılıyorm biz de ilk başlarda sizn gibiydk ilgi dozunu ayarlayamamştk bi türlü hatta bu yüzden ayrldk ben arayp sormamaya başlaynca beyefendinin etekleri tutştu şimdi iyiyz çok şükr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?