Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

anladım hayırlısı olsunn inşallah istediğin mesleği yaparsın canımm mimarlık son zamanlarda cok revaçtaa zaten

canım puanın düşük değil bence, gerçi benim kardeşim de 300 aldığı için baya depresyonda ama o da diyetisyenlik istiyordu, puanları da yüksek malum ama puanlarınız kötü değil kesinlikle, lys odaklanın şimdi iyice sevgilin de mi üni.ye hazırlanıyor? o ne istiyor?

benim de ilişkim 1.5 yıllık cnm üniv 1. sınıftayız daha evliliğe baya var yani

canım biz de 3 yıl önce daha 7-8 yıl var diyorduk. bi de öyle düşün. hatta burada 6 yıllık ilişkisi olan arkadaşlar var, senin bulunduğun yoldan geçmişler ve hala mutlu mesut birlikteler bu örnekleri düşün ve umutsuzluğa kapılma

orası öyle ama anlayana tabiii :2: senın mahkeme işleri ne oldu kuzum bi gelişme var mıı :26:

yok kuzum yaa 20 nisanda açıldı icra takibi. 9 gün geçmiş bak. şimdiye kadar eline icra takibinin açıldığa dair belge gitmiştir herhalde.. tahminimce biraz süre tanırlar, yine ödemezse cezayı uygularlar

anladım hayırlısı olsunn inşallah istediğin mesleği yaparsın canımm mimarlık son zamanlarda cok revaçtaa zaten

Sağol canımm..Evet cazip geliyo bana da :) Çizimler felan filan ağırmış baya ama altından kalkarım diye düşünüyorumm..her bölümün zorluğu var ona bakarsakk... Canım ben çıkıyorum, gidip çalışayım birazzzz..Kendine iyi bak, sıkma canını..düzelicek inşallah..İyi gecelerr..

olsun insan istedikten sonra başaramayacağı şey yokturr Allah zihin açıklığı versin görüşürüzz kuzumm

yok yok ben ciddi dersimi aldımmm hep seviyo olucam içim gidecek ilgi göstermek ıcın ama tam olarak asla göstermicemm

asla deme boşuna çünkü dayanamayıp gene yapıcaksın çünkü çok seviyosun sadece bişeyi unutuyosun erkekler genelde bayanlar kadar ilgilerini belli edemezler. böyle kabullen bazı şeylerini

atarsa 101 az kaldı sevgilim çook az kaldı

iyi çalışmalar tatlım ben de gece çalışıyodum eskiden ama bu topikten çıkamıyorum

yok kuzum yaa 20 nisanda açıldı icra takibi. 9 gün geçmiş bak. şimdiye kadar eline icra takibinin açıldığa dair belge gitmiştir herhalde.. tahminimce biraz süre tanırlar, yine ödemezse cezayı uygularlar
anladım canımm inşallah öder nafakanııı

evet cnm farklı ünilerde ama aynı şehrde okuyoruz allahtan. yoksa bu süreç çok daha zor olurdu
senin ilişkin ne durmda
biz ayrı şehirlerdeyiz canım 4 bucuk yıldır tanışıyoruz ama ilişkimiz 2 yıllık biraz sorunlu bi dönemdeyiz atlatabilecek miyiz bilmiyorum okuduysan anlamışsındırr

sağol cnm moral oldu gerçektn burda sizleri görünce kendimi daha iyi hissettm
ayrıca açtığn konuları okudm özellikle sevglinin yazdığı şeylrde göz yaşlarma hakim olamadım
bizim de ayrılk dönemimz olmştu aklıma o geldi
maşallah çok güzel bi ilişkiniz ve aşkınz var allah bozmasın.

evet öyle tabii ama ben azıcıkta olsa ilgi istiyorumm kii önceden bunu cok güzel başarıyoduu askerdeyken bilee mükemmeldi aramızz şimdi mi yapamıyoo

biz ayrı şehirlerdeyiz canım 4 bucuk yıldır tanışıyoruz ama ilişkimiz 2 yıllık biraz sorunlu bi dönemdeyiz atlatabilecek miyiz bilmiyorum okuduysan anlamışsındırr

evt cnm az önce okudm kızların söylediğne katılıyorm biz de ilk başlarda sizn gibiydk ilgi dozunu ayarlayamamştk bi türlü hatta bu yüzden ayrldk ben arayp sormamaya başlaynca beyefendinin etekleri tutştu şimdi iyiyz çok şükr

Kızlaarr gecenin sorusunu soruyorum. şu ifadeyi koyunca aklıma geldi

Sevgilileriniz sigara,içki içiyor mu? içiyorsa bıraktırmaya çalıştınız mı? yoksa karışmaz mısınız?

benımki sizinkiler gibi değilki ya içimden bi ses artık sevgisi bitmeye başladı diyooo içimdeki sesi susturamıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…