- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.621
yok kuzum hayatında ne içki ne sigara ağzına koymamış bende öyleyimm bu yönden uyumluyuz yaniiiiKızlaarr gecenin sorusunu soruyorum.şu ifadeyi koyunca aklıma geldi
Sevgilileriniz sigara,içki içiyor mu? içiyorsa bıraktırmaya çalıştınız mı? yoksa karışmaz mısınız?
sağol cnm moral oldu gerçektn burda sizleri görünce kendimi daha iyi hissettm
ayrıca açtığn konuları okudm özellikle sevglinin yazdığı şeylrde göz yaşlarma hakim olamadım
bizim de ayrılk dönemimz olmştu aklıma o geldi
maşallah çok güzel bi ilişkiniz ve aşkınz var allah bozmasın.
canım puanın düşük değil bence, gerçi benim kardeşim de 300 aldığı için baya depresyonda ama o da diyetisyenlik istiyordu, puanları da yüksek malumama puanlarınız kötü değil kesinlikle, lys odaklanın şimdi iyice sevgilin de mi üni.ye hazırlanıyor? o ne istiyor?
Evet puanlar yüksek işte gerçi bu sene 50 bin kişi sıfır çektii puanlar düşer büyük ihtimal..Lys daha avantajlı bizim içinn..Evet canım o da hazırlanıyo bu sene tercih verirse matematik öğretmenliğine vericek ama gitmicem diyo, bi sene daha kalmayı düşünüyo..Tıp istiyo o gelmezse makine mühendisliği(tbi ii üniv olcak'mışşş)..Bakıcaz artıkk :26:
anladım canım, Allah yardımcınız olsun. İnşallah istediğiniz yerlere yerleşirsiniz
Kızlaarr gecenin sorusunu soruyorum.şu ifadeyi koyunca aklıma geldi
Sevgilileriniz sigara,içki içiyor mu? içiyorsa bıraktırmaya çalıştınız mı? yoksa karışmaz mısınız?
anladım canımm inşallah öder nafakanııı
benımki sizinkiler gibi değilki ya içimden bi ses artık sevgisi bitmeye başladı diyooo içimdeki sesi susturamıyorummm
evet öyle tabii ama ben azıcıkta olsa ilgi istiyorumm kii önceden bunu cok güzel başarıyoduu askerdeyken bilee mükemmeldi aramızz şimdi mi yapamıyoo
kıyamam ya iyi yürekli arkadasım benımminşallah canım ya dershaneye yazıldım. eğer öderse, 1 senedir ödemediği nafaka peşin gelicek ve tam dershane parasıyla aynı para ve süper olcak, direk oraya vericem. her ay gelirse de çocuk esirgemedeki çocuklara kitaplar almak istiyorum, sokakta gördüğüm fakir çocukların karnını doyurmak istiyorum. allahım inş nasip eder.
bu arada kızlar bi kitap daha tavsiye edicem. yüzyılın aşkları - can dündar bu kitapta 10 ünlü kişinin gerçek aşk hikayeleri var ve hepsi çok büyük engellerle karşılaşmışlar. hepsi sabırla emek vermekten vazgeçmemiş. ben şuna inanıyorum ki insan gerçek aşk yaşıyosa o aşk allah tarafından bi şekilde sınanıyo. aşk emek ister. emek verince çözülüyor. semiramisçim sakın yılma canım, bu kaçmanın sonucunu alıcaksın
benımki sizinkiler gibi değilki ya içimden bi ses artık sevgisi bitmeye başladı diyooo içimdeki sesi susturamıyorummm
inşallah canım dediğin gibi olurr azalmamıştırr umarımmmyok ya öle düşünme cnm iyi düşün ki herşey iyi olsn hem sanmyorum ben sevgilye duyulan sevginin azalabilecğni
size kocaman bi maşallah o zaman kuzumyok kuzum hayatında ne içki ne sigara ağzına koymamış bende öyleyimm bu yönden uyumluyuz yaniiii
benimki sigara içiyor içkide ayda yılda bir öyle arkadaşlarına uyarsa içiyor
ben ikisini de içmyorum şimdilk karşmıyorum ama evlenene kadr sigarayı braksa iyi olr :/
sessız kalıyorum zaten kuzummm onun istediğide susmam sadece başka bişey değillllAllah Allah canım neden içinden bir ses öyle dıyor acaba kuruntu mu yapıyorsun sadece:44:
ben de merak ettım ama sessız kalmalısın bır kac gun.sonra ogrenırsın
evet o düşündü kii benı ne yaparsam yapayım bırakmazz hep bekler hep susarr o şekilde düşünüp bunları rahatlıkla bana söyleyebildi zatenn böyle düşünmese korkardı soğudum demeyeeiyi de o zaman ilişkinin başlarıymış bu normalkaybetme korkusu vardı çünkü şimdi var mıdır sence? sen bu kadar belli ediyoken?
bnmkı sıgara ıcıyo ıckı ıcmıyo ama sıgarayı bırakmasını ıstıyorum cok ama daha bırakamadı bırakacagını ıddıa edıyo
ne yap ne et bıraktır canım valla. sigaraya karşı özel bir gıcıklığım var benim. canımdan çok sevdiğim dedemi akciğer kanseri sebebiyle kaybettim, o yüzden olsa gerek...
evet o düşündü kii benı ne yaparsam yapayım bırakmazz hep bekler hep susarr o şekilde düşünüp bunları rahatlıkla bana söyleyebildi zatenn böyle düşünmese korkardı soğudum demeyee
tşk ederim kuzum tek uyumumuz bu yönde zaten onun dışındaaa hiç bi konuda uyumlu değilizzsize kocaman bi maşallah o zaman kuzum
evet ya sağlık açısından kötü gerçekten, bırakır inşallah sigarayı. insan sevdiği kişinin zararlı olan birşeyi göz göre göre içtiğini görürse kötü hisseder kendini
öyledir tabi cnm merak etme sen bi insan sevip sevmedğini 4 yılda anlar muhakkakinşallah canım dediğin gibi olurr azalmamıştırr umarımmm
size kocaman bi maşallah o zaman kuzum
evet ya sağlık açısından kötü gerçekten, bırakır inşallah sigarayı. insan sevdiği kişinin zararlı olan birşeyi göz göre göre içtiğini görürse kötü hisseder kendini
ya msj attım mesela dedım actıgım topiğmdeki kızlar ne güzel sevgilileriyle evlilik konusuyolarr evlenınce alacaklarından konusuyolar biz neden böyle değilizz üzülüorum ister istemez sana belli etmemeye çalışsamda dedim verdiği cvp ' ben evlilik düşünecek durumda değilim ve sen buna rağmen yine üzülmüşsün sızlamışsın anladın mı şimdi neden soğuduğumu yazmşşşneden soğudun dıye sormadın mı bebişim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?