Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlaarr gecenin sorusunu soruyorum. şu ifadeyi koyunca aklıma geldi

Sevgilileriniz sigara,içki içiyor mu? içiyorsa bıraktırmaya çalıştınız mı? yoksa karışmaz mısınız?
yok kuzum hayatında ne içki ne sigara ağzına koymamış bende öyleyimm bu yönden uyumluyuz yaniiii

canım benimm çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. İnsanın elinde kalmayan sebeplerden dolayı sevdiğinden ayrı kalması çok zor gerçekten. Hele ki diğer taraftaki ailense Ama aşacağımıza inanıyorum hayırlısıyla. Size de bir ömür mutluluklar. Bi daha ayırmasın Rabbim inş.

Kızlaarr gecenin sorusunu soruyorum. şu ifadeyi koyunca aklıma geldi

Sevgilileriniz sigara,içki içiyor mu? içiyorsa bıraktırmaya çalıştınız mı? yoksa karışmaz mısınız?

benimki sigara içiyor içkide ayda yılda bir öyle arkadaşlarına uyarsa içiyor
ben ikisini de içmyorum şimdilk karşmıyorum ama evlenene kadr sigarayı braksa iyi olr :/

anladım canımm inşallah öder nafakanııı

inşallah canım ya dershaneye yazıldım. eğer öderse, 1 senedir ödemediği nafaka peşin gelicek ve tam dershane parasıyla aynı para ve süper olcak, direk oraya vericem. her ay gelirse de çocuk esirgemedeki çocuklara kitaplar almak istiyorum, sokakta gördüğüm fakir çocukların karnını doyurmak istiyorum. allahım inş nasip eder.
bu arada kızlar bi kitap daha tavsiye edicem. yüzyılın aşkları - can dündar bu kitapta 10 ünlü kişinin gerçek aşk hikayeleri var ve hepsi çok büyük engellerle karşılaşmışlar. hepsi sabırla emek vermekten vazgeçmemiş. ben şuna inanıyorum ki insan gerçek aşk yaşıyosa o aşk allah tarafından bi şekilde sınanıyo. aşk emek ister. emek verince çözülüyor. semiramisçim sakın yılma canım, bu kaçmanın sonucunu alıcaksın

bnmkı sıgara ıcıyo ıckı ıcmıyo ama sıgarayı bırakmasını ıstıyorum cok ama daha bırakamadı bırakacagını ıddıa edıyo

evet öyle tabii ama ben azıcıkta olsa ilgi istiyorumm kii önceden bunu cok güzel başarıyoduu askerdeyken bilee mükemmeldi aramızz şimdi mi yapamıyoo

iyi de o zaman ilişkinin başlarıymış bu normal kaybetme korkusu vardı çünkü şimdi var mıdır sence? sen bu kadar belli ediyoken?

kıyamam ya iyi yürekli arkadasım benımm o kitabıda bi kenara yazayımm kendımı kitaba falanda vermeyi düşünüyorumm gerçi ben bişeye taktıysam neolursa olsun hep aklımda oluyo amaaa

benımki sizinkiler gibi değilki ya içimden bi ses artık sevgisi bitmeye başladı diyooo içimdeki sesi susturamıyorummm

Allah Allah canım neden içinden bir ses öyle dıyor acaba kuruntu mu yapıyorsun sadece:44:
ben de merak ettım ama sessız kalmalısın bır kac gun.sonra ogrenırsın

yok kuzum hayatında ne içki ne sigara ağzına koymamış bende öyleyimm bu yönden uyumluyuz yaniiii
size kocaman bi maşallah o zaman kuzum

benimki sigara içiyor içkide ayda yılda bir öyle arkadaşlarına uyarsa içiyor
ben ikisini de içmyorum şimdilk karşmıyorum ama evlenene kadr sigarayı braksa iyi olr :/

evet ya sağlık açısından kötü gerçekten, bırakır inşallah sigarayı. insan sevdiği kişinin zararlı olan birşeyi göz göre göre içtiğini görürse kötü hisseder kendini

Allah Allah canım neden içinden bir ses öyle dıyor acaba kuruntu mu yapıyorsun sadece:44:
ben de merak ettım ama sessız kalmalısın bır kac gun.sonra ogrenırsın
sessız kalıyorum zaten kuzummm onun istediğide susmam sadece başka bişey değillll

iyi de o zaman ilişkinin başlarıymış bu normal kaybetme korkusu vardı çünkü şimdi var mıdır sence? sen bu kadar belli ediyoken?
evet o düşündü kii benı ne yaparsam yapayım bırakmazz hep bekler hep susarr o şekilde düşünüp bunları rahatlıkla bana söyleyebildi zatenn böyle düşünmese korkardı soğudum demeyee

bnmkı sıgara ıcıyo ıckı ıcmıyo ama sıgarayı bırakmasını ıstıyorum cok ama daha bırakamadı bırakacagını ıddıa edıyo

ne yap ne et bıraktır canım valla. sigaraya karşı özel bir gıcıklığım var benim. canımdan çok sevdiğim dedemi akciğer kanseri sebebiyle kaybettim, o yüzden olsa gerek...

tşk ederim kuzum tek uyumumuz bu yönde zaten onun dışındaaa hiç bi konuda uyumlu değilizz

inşallah canım dediğin gibi olurr azalmamıştırr umarımmm
öyledir tabi cnm merak etme sen bi insan sevip sevmedğini 4 yılda anlar muhakkak

evt cnm çok haklısın yanımda içmemeye çalışıyor ama ben kokusundan anlıyorm tabi evlenene kadr bırakırm diyo ama bilemiyorum
seninki içiyomu

neden soğudun dıye sormadın mı bebişim?
ya msj attım mesela dedım actıgım topiğmdeki kızlar ne güzel sevgilileriyle evlilik konusuyolarr evlenınce alacaklarından konusuyolar biz neden böyle değilizz üzülüorum ister istemez sana belli etmemeye çalışsamda dedim verdiği cvp ' ben evlilik düşünecek durumda değilim ve sen buna rağmen yine üzülmüşsün sızlamışsın anladın mı şimdi neden soğuduğumu yazmşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…