Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet o düşündü kii benı ne yaparsam yapayım bırakmazz hep bekler hep susarr o şekilde düşünüp bunları rahatlıkla bana söyleyebildi zatenn böyle düşünmese korkardı soğudum demeyee

tamam işte şimdi de kafasına yeniden dank ettiriceksin bişeyleri valla sana şunu diyim artık gerisini sen düşün bizimki de başlarda sıkıldım bunaldım vs vs diyodu msj atmazdı aramazdı diyodum ya o zamanki düşüncesi aynen şuymuş beyefendinin ; nasılsa barışıcaz 1-2 gün kafamı dinlim oraya buraya gtme diyen olmıcak takılcak ya rahat rahat tabi bunu duydum çıldırdım bende bi güzel sürtmüştm o zaman da burnunu zaten sonra baktı bende aynı mantıkla takılıyorum bidaha öyle triplere giremedi hele şimdi o içerde ben dışarda sıkıysa çıldırtsın bakim zaten geldikten sonrada 1-2 yıla evli oluruz inşallah o zamanda karısını bırakıp nereye gidicekmiş acaba

valla benim sevgilim sigara düşmanı ama içmeye bahane yaratır maç varsa o gün kesin içer izne geldiğinde de çok özledim diyip o götürürken içkiyi bende ben kuran okuyorum içemem demiştim bi gelsinde azalltırcam ona içmeyi

kaç yaşında sevgilin? bu bir iş durumu nedir acaba bu da iki? :26:

Sağol Sedef'cim :) Aynen ya dün 4'e kadar kaldımm baya bi azar işittimm Benimde aklım kalıyo hep burdaa, kopamıyorumm
olsun canım sen derslerine bak, mesela ufak aralar ver kendine o zamanlar da gir, hem dinlenmiş olursun. ben de kpss ye çalışmaya başladım sözde 2 gündür ama burda sabahlayarak olmaz bu iş, çalışmalıyım
Kızlaarr gecenin sorusunu soruyorum. şu ifadeyi koyunca aklıma geldi

Sevgilileriniz sigara,içki içiyor mu? içiyorsa bıraktırmaya çalıştınız mı? yoksa karışmaz mısınız?
canım benimki 15 yaşından beri sigara içiyomuş, ben sigaraya karşı biriydim, ondan ayrılırım diye bunu benden 2 yıl sakladı. çok titiz temiz hoş kokulu olduğu için de hiç çakmadım içtiğini. sonra bi arkadaş muhabbet arasında onurla sigara içtiklerini söyledi, ama bilerek söylemedi, benim bilmediğimi bilmiyomuş. ben delirdim tabii, ondan sonra yıllarca bıraktırmaya çalıştım. benim yanımda 1 kere bile içmedi ama içimden bi parça kopuyodu sanki, hasta olcak diye ödüm kopuyodu. çok denedi bırakmayı, canı sigara istediğinde beni arıyodu, ben kafasını başka yerlere çekmeye çalışıyodum, o an geçiyodu.. ama 10 gün içmese 11. gün başlıyodu. sonra büyük bi engelimiz çıktı, babasının sözü istememesi bizi çok üzdü. tam o sıralar benim öz babamla ilgili dava sürecim vardı, çok sancılı bi dönemdi. bunlar bahane değil tabii ki.. ama gittim sigara aldım, buna uzattım, madem içiyosun gözümün önünde iç, insan sevdiğinin yanında rahat olmalı dedim. ben de aldım bi tane. bu kızdı içmedi içirmedi, kırdı sigaraları. sonra gene uslanmaz ben =) aynısını yaptım. öyle öyle başladım. şimdi ikimiz de içiyoruz. ama o bana hala kızıyo, ama artık bırakırsak ancak ikimiz bırakabiliriz. inş bırakırız.
içki konusuna gelirsek hiç içmiyo. ama ben özel günlerde şarap içiyorum. istiyorum ki o da öyle senede 1-2 benimle karşılıklı içsin ama yok. mesela yılbaşında ben şarap içmiştim o ayran içmişti. bari vişne suyu iç de onu şarap gibi göreyim diyorum =) ilerde evlendiğimizde de romantik bi masa hazırlasam mesela o yemekte şarap içmek isterim. nolcak sanki 1 kadehten. ama yok istemiyo, artık onun ayranını kadehe doldurur karşılıklı kadeh tokuştururuz.

Allah korusun canım bnm aşkıtomunda astımı var.
Allah uzun sağlıklı ömürler versin Amin
amin tatlımm, aman dikkat edin nolur, azaltsın falan en azından. ihmale gelmez sağlık

tşk ederim kuzum tek uyumumuz bu yönde zaten onun dışındaaa hiç bi konuda uyumlu değilizz
canım şu an sen ona çok kızgın ve de kırgınsın, ondan iyi yönleriniz hiç aklına gelmez, böyle düşünme

benimki lisedeyken içki içmiş, sigarayı da küçükken bi kere başlamaya yeltenip babasına yakalanmış
şimdi ikisini de içmiyor

daha önce bizde bikaç günlük ayrılıklar yaşadıkk o ayrıldıysa yalvarıyodu iki gün falan hiç yüz vermiyodumm ama sonra sevgimden affedıyodum bayadır hiç ayrılık falan yaşamadıkk sanırım iyice rahatladıı ama dediğin gibi sosyal bi insan olmam lazımm erkekler kendilerine güvenen zor kadınları cazip bulurlarr

kaç yaşında sevgilin? bu bir iş durumu nedir acaba bu da iki? :26:
24 yaşındaa ikinci soruyu tam anlamadım amaa şuan geçici olarak iletişim merkezinde çalışıyo ama bankalardan arayanlar olduu bu işle 2 ay sözleşmesi oldugu ıcınn bankaları kaçırdı ama 1 ay sonra bu işi bırakıp bankaya girecek kısmetse kpssye girecek bu yıl kazanamazsa seneye dersaneye giripte girecekk 4 yıllık üniv bitirmiş iş konusu yönünden cok şanslı yaniii

kıyamam ya iyi yürekli arkadasım benımm o kitabıda bi kenara yazayımm kendımı kitaba falanda vermeyi düşünüyorumm gerçi ben bişeye taktıysam neolursa olsun hep aklımda oluyo amaaa

bi de mesela sana mesaj atarsa napıyosun falan diye, sen de de ki film izliyorum ya da kitap okuyorum vs de. burdaki asıl mesaj, ''sen mesaj atmasan da hayatıma devam ediyorum, ağlayıp sızlamak yerine kendime vakit ayırıyorum'' o böyle sanıcak ve etekleri tutuşmaya başlıcak

haklısn kuzum inşallah etekleri tutuşurda bana kadınlığımı hissettirir eskisi gibii kendımı erkek gibi hissediyorum valla

canım çok güzellerr
bu çay bardakları da sevdiğim tip bardaklardan. bi de şunları çok seviyorum:
Eki Görüntüle 402045 Eki Görüntüle 402046

sağol canım
yalnız altta gösterdiğin ilk model işte aynı benim aldığım çay bardaklarından işte resim farklı bir tek ,adı paşabahçe heybeli çay bardağı birde ona uygun çay tabağı aldım oval şekilde çok değişik oda yeni çıkmış

hahah çok tatlısın canım aman boşver içmesin ya, çok fazla içmesinden iyidir hiç içmemesi. sigarayı da bırakmaya çalışın birlikte kuzum, valla sigaraya o kadar büyük nefretim var ki etrafımdaki herkes bıraksın istiyorum birden bırakamıyorsanız yavaş yavaş azaltın, bence siz birlikte karar verirseniz bırakırsınız
benimki de zamanında içki içmiş ama sonrasında nasıl nefret geldiyse şimdi bana lafını ettirmiyor bazen içeceğimden değil de takılıyorum gel şuradan iki bira alalım karşılıklı içelim diye. Bunu o kadar çok fazla dile getirmişim olmalıyım ki gitmiş bana alkolsüz bira var ya hani malta içeceği ondan almış, madem çok merak ediyorsun bunun tadına bak bi daha da merak etme sakın diye

yani çalışıyo mu belli bir işi var mı gibisinden sordum. belki de iş durumunu düzene sokamamak sıkıyodur canını. netleşse bişeyler o da farklılaşıcaktır. benimde böyle bi dönemim olmuştu inan iş durumum net değildi gerçi hala bende kpss ile atanmış olmayı istiyorum ama ders çalışmadan nerdeee... e hadi ben bayanım ama o erkek evi geçindirmesi gerekir gerçi artık iki maaşla anca geçiniyo da ev. neyse canım diceğim durumum belirsizken ben napıcam derken evliliği konuşmayı bırak düşünmek bile resmen nefesimi kesiyodu sanki. düşün ki benim sevgilimde her konuşmada nerdeyse gelim hemen evlenicez muhabbeti yapar. bir sustum iki sustum sonunda dayanamadım bende dedim lütfen evlilikle ilgili konuşmayalım bunalıyorum vs diye açıklama yaptım kırıldı farkındayım ama hangi sebeple söylediğimi bildiğinden belli etmemeye çalıştı destek oldu bana böyle bi durum varsa üsteleme sende canım bişeyler netleşene kadar derim ben

aa farketmemişim canım aynı olduğunu, benzediğini düşünmüştüm sadece, çok güzeller gerçekten. güle güle kullan

aa çok güzelmiş canım sexi gecelerde giymeler

sağolasın kuzumm

ama ben bakıyorum başkalarının sevgilileri öyle değilll onlarında iş durumları belli olmayanlar varr mesela kuzenımın sevgilisi barajı bile geçemediği haldee bu yaz söz yapalım diyomuşş benımki böyle bi durumda olsaydııı şimdi yaptıgı gibi konusunu bile acmazdıı zaten benım istediğim hemen evlilik nişan falan değil benımle ilgilensinn bana kadın oldugumu hissettirsinn başka bişey istemiyorum isterse 10 yl sonra evlenelimmm ama bnde kendımı avutayımm sevgilim en azından ilgili bana aşık diyeyimm insan hem evlilik konusmayıncaa hemde ilgisiz bırakılınca ister istemez isyan edıyo kaldıramıyoo

bu seferde soru konusunda şkota olan sensin sanırım
birinci sorusu yaşıymış ,şkinci sorusuda işi ne diyor

haklısın canım, keşke daha önceden fark etseydin bunları da o zamanlar frenleseydin kendini
ah salak kafammmm farketsemmm en başından yapmazdımm ben iyi yapıyorum sandımm ilgimi sevgimi göstereyimde gözü dışarı kaymasınn ilgi aramasınn sevildiğini hissetsin dedim bi de içimden geliyo ona sevgi sözcükleri söylemek şımartmak ama nerdeeee adam anlamadıgı zman ne yapsan boşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…