- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.661
yok kuzum etmiyo önceden edıyodu ama 1 yıldır falan hiç etmiyoookızlar pekı sevgılılerınız kızınca kufur edıyor mu mesela s..git felan
yok kuzum etmiyo önceden edıyodu ama 1 yıldır falan hiç etmiyooo
hahah çok tatlısın canımaman boşver içmesin ya, çok fazla içmesinden iyidir hiç içmemesi. sigarayı da bırakmaya çalışın birlikte kuzum, valla sigaraya o kadar büyük nefretim var ki etrafımdaki herkes bıraksın istiyorum birden bırakamıyorsanız yavaş yavaş azaltın, bence siz birlikte karar verirseniz bırakırsınız
benimki de zamanında içki içmiş ama sonrasında nasıl nefret geldiyse şimdi bana lafını ettirmiyorbazen içeceğimden değil de takılıyorum gel şuradan iki bira alalım karşılıklı içelim diye. Bunu o kadar çok fazla dile getirmişim olmalıyım ki gitmiş bana alkolsüz bira var ya hani malta içeceği ondan almış, madem çok merak ediyorsun bunun tadına bak bi daha da merak etme sakın diye
hımmm kötü bişey küfür gerçekten yaa bence bidaha küfür ederse ona de kendi soyadını vermeyi düşündüğün kıza kendı soyadına bu hakareti edıyosun farkında mısın debnmkının hiç oyle huyu yoktu ama yenı adet cıkardı araya ayrılık gırdı kasımda 2 ay sonra barıstık ayrıldıgımızda kabalasmıstık sonra barıstıgımızdan berı ne zaman kavga etsek cok kabalasıyor
ah salak kafammmm farketsemmm en başından yapmazdımm ben iyi yapıyorum sandımm ilgimi sevgimi göstereyimde gözü dışarı kaymasınn ilgi aramasınn sevildiğini hissetsin dedim bi de içimden geliyo ona sevgi sözcükleri söylemek şımartmak ama nerdeeee adam anlamadıgı zman ne yapsan boşşş
ama ben bakıyorum başkalarının sevgilileri öyle değilll onlarında iş durumları belli olmayanlar varr mesela kuzenımın sevgilisi barajı bile geçemediği haldee bu yaz söz yapalım diyomuşş benımki böyle bi durumda olsaydııı şimdi yaptıgı gibi konusunu bile acmazdıı zaten benım istediğim hemen evlilik nişan falan değil benımle ilgilensinn bana kadın oldugumu hissettirsinn başka bişey istemiyorum isterse 10 yl sonra evlenelimmm ama bnde kendımı avutayımm sevgilim en azından ilgili bana aşık diyeyimm insan hem evlilik konusmayıncaa hemde ilgisiz bırakılınca ister istemez isyan edıyo kaldıramıyoo
hahahhhhahah orta yolu bulmuş seninkievet içmemesi içkici olmasından daha iyidir bi kere benimki bırakalım sigarayı dedi. hem de baya ciddi bi konuşma yaptı benimle. ama ben bırakmıcam dedim. yanlış yaptım biliyorum. ama şimdi yine ondan bekliyorum bu teklifi, çünkü o senelerdir içiyo, onun için daha zordur bırakması, benim demem pek işe yaramaz diye düşünüyorum. eğer derse o zaman bırakıcağımıza inanıyorum inş :13:
bu arada aklıma komik bi anımız geldi, anlatayım da gülelimbenim annem onurun sigara içtiğini biliyo, hatta sigarayla saygı olmaz gel karşılıklı tüttürelim diyo, içiyo onlar, beni bilmiyo tabi annem neyse.. kışın biz arabada otururken sigara içiyoduk, soğuk diye çıkmadık arabadan. onurun kolu yanlışlıkla benim koluma çarptı sigaranın da külü koltuğa düşmüş, ama biz bunu görmedik, sonra benim bacağıma bi sıcaklık gelmeye başladı, bi baktım kül dökülmüş ve sönmemiş koltuk yanıyo hemen ellerimle külü süpürdüm ama koltukta kocaman bi delik olmasın mı araba onurun babasını ve babası içtiğini bilmiyo napsak napsak diye düşünürken, bize geldik. anneme ''hasan (onurun kuzeni) sigara içerken külü dökük koltuğu yakmış ama onurun babası bilmiyo koltuğu dikmen lazım'' dedik. anneciğim de sağ olsun elinde iğne iplik aşağı arabaya gelip dikmişti. biz de bizim yaktığımız belli olmasın diye ''ehh be hasan hep senin yüzünden'' diyoruz annem de hasan için bi daha arabadan inip içsin diyo. tam komediydi
kızlar pekı sevgılılerınız kızınca kufur edıyor mu mesela s..git felan
hahah orta yolu bulmuş seninkievet içmemesi içkici olmasından daha iyidir bi kere benimki bırakalım sigarayı dedi. hem de baya ciddi bi konuşma yaptı benimle. ama ben bırakmıcam dedim. yanlış yaptım biliyorum. ama şimdi yine ondan bekliyorum bu teklifi, çünkü o senelerdir içiyo, onun için daha zordur bırakması, benim demem pek işe yaramaz diye düşünüyorum. eğer derse o zaman bırakıcağımıza inanıyorum inş :13:
bu arada aklıma komik bi anımız geldi, anlatayım da gülelimbenim annem onurun sigara içtiğini biliyo, hatta sigarayla saygı olmaz gel karşılıklı tüttürelim diyo, içiyo onlar, beni bilmiyo tabi annem neyse.. kışın biz arabada otururken sigara içiyoduk, soğuk diye çıkmadık arabadan. onurun kolu yanlışlıkla benim koluma çarptı sigaranın da külü koltuğa düşmüş, ama biz bunu görmedik, sonra benim bacağıma bi sıcaklık gelmeye başladı, bi baktım kül dökülmüş ve sönmemiş koltuk yanıyo hemen ellerimle külü süpürdüm ama koltukta kocaman bi delik olmasın mı araba onurun babasını ve babası içtiğini bilmiyo napsak napsak diye düşünürken, bize geldik. anneme ''hasan (onurun kuzeni) sigara içerken külü dökük koltuğu yakmış ama onurun babası bilmiyo koltuğu dikmen lazım'' dedik. anneciğim de sağ olsun elinde iğne iplik aşağı arabaya gelip dikmişti. biz de bizim yaktığımız belli olmasın diye ''ehh be hasan hep senin yüzünden'' diyoruz annem de hasan için bi daha arabadan inip içsin diyo. tam komediydi
ya ben kıskandıgımdan falan değill yanlış anlaşılmasın ama insan ister istemez üzülüyo ben kıyaslamam diyen insan bile benım durumuma düştüğünde en yakınından böyle bişey duyarsa bi düşünür bizde eksik olan ne acaba diyee...sabredıyorum zaten düne kadarda hep sabretme taraftarıydm ama sogudum senden falan deyince acayip kırıldımm ben haketmiyorum bunları çünküü o benım gibi bi kızı bulamaz kendimi övmek gibi algılama ama gerçekten bulamaz ben herşeyi yaptım onun içinn hep yanında oldumm hakarette etse sogudum bitti de dese hep sevdim hep bekledim bunca emeğimin karşılığı bu olmamalııışu hatayı yapmayı bıraksak aslında daha kolay olucak herşeykıyaslamalardan bahsediyorum başkasının sevgililerini görüpde sen niye öyle böyle değilsin demek bence büyük hata. sana dense sen ne yapardın? hoşuna gider mi kıyaslanmak? sevgi iki kişilik bişiy atıyorum ayşeyle ahmetin arasındaki ilişki onları bağlar 'siz sizsiniz'. kimse kimsenin yaşadığını bilmez herkesin paylaştıkları farklıdır. bak benim arkadaşım kendi ilişkisiyle benimkini kıyaslamıştı şöle böle gibisinden dedim neyden bahsediyosun sen ya hangi ilişkiden? ortada ilişki mi var? 3 aylık ilişkini benim yıllarımı verdiğim bişeyle mi denk tutuyosun? sen sensin bende benim senin yaşadığın beni bağlamaz. bozuldu mu? evet ama bidaha da kıyaslama yapmadı. burdaki 3 yıl 5 yıl değil mevzu tabiki sorun 'kıyaslama' yapması. en basitini söylim mi ben kardeşimin ilişkisine dair hiçbişey bilmem aa ona o olmuş da bana niye olmamış diye düşünmedim bile iş durumundan stresliyse bu bi dönem işlerini yoluna koyana kadar sabret derim ben. düşünsene bi sevgilin var belki ciddi düşünüyo, evlenmeyi çok istiyo ama neyle? hemde o erkek işini garantilemeden neyle nasıl ne yapıcak? hayal kurmak bile boğar insanı böyle zamanlarda ve insan böyle dönemlerde hep en yakınındakileri kırar çünkü en çok onlara nazı geçer
uzun oldu biraz ama bence böyle
ben b.konu cıkardımmm bunu cok iyi anladımm kuzummzaten insan aşıkken bunları doğal olarak istiyo, her iki tarafın da dozu iyi ayarlaması lazım. yoksa işin b.ku çıkıyo malesef gerçek bu
hahahhhkadncağız yazk yaa hemen inip dikmişş annende anlayışlıymış ne güzell sigara kullanmadıgım halde sigarayla saygı olmayacağı düşüncesindeyimm..mesela kuzenımle yazlıktaydık gece çıktık sigara içicem arka taraflara geçelim dedi tmm dedim bi apartmanın arka kısmına oturduk içiyo karşıdanda kadınlar geliyo hemen kuzenım sigarasını sakladı bende kızım sacmalama gördüler sigara içtiğini saklayarak saygı mı göstermiş olacaksın onlara dedim,erkek kuzenımde içiyo anneannem biliyo içtiğini ama anneannemın yanında içmiyoo neymiş saygsızlıkmış peh saçmalıkk içiyosan içiyosundur o kişi biliyosa saklamak cok saçma
inşallah bırakırsın canımm anneler öyle yaa mesela benım annem çok içiyo kuzenlerım teyzem arkadaslarım hepsi içiyolar bi anneannemle ben içmiyoruz herkes şaşırıyo bana nasıl olduda alışmadın diyeeaynen tatlım ben de öyle düşünüyorum valla, çok saçma geliyor saklamak. evet annem anlayışlı bu konuda ama onura =) bi kere benim çöpümde sigara bulmuş. hemen onuru aramış sedef sigara mı içiyo diye ağlamış telde. onur da çok üzülmüş, o sıralar bi arkadaşım gelmişti bize, o arkadaşım sigara içiyo. onur da anneme ''o arkadaşının sigarasıdır üzülme içmiyo, içse haberim olurdu sen rahat ol'' falan demiş. annem onura çok güvenir bu hayatta. o yüzden inanmış. annemin o gün üzülmesine ben de çok üzülmüştüm, inş bırakırım
sana etmemesı guzel bişe kuzum saygıyı bıtırıyor yawas yawaseski sevgilimden bahsetmem gerekirirse hiç etmezdi hatta maçlarda falan küfürler ediyor musunuz diyordum evet diyordu neler mesela diyordum söylemiyordum söyleyemem sana diyordu saygılıydı ya ama kimse değişmicek anlamına gelmez yani belkide özel hayatında çok küfürbazdı ne biliyorum ki ama bana etmezdi
birbirimize değil ama başka şeylere evetbende çok sinirlenmişsem saydırıyorum valla yalan yok böyle zamanlarda şş yakışıyo mu demez çünkü bilir biri damarıma fena basmış bişe derse ona da patlıcam sankinleştirmeye çalşır gerçi o zmanda ona kızıyorum ama pişman oluyorum sonra o da ayrı
sana etmemesı guzel bişe kuzum saygıyı bıtırıyor yawas yawas
kızgınlıkla edılırde ettıkce alıskanlık yapıyor sureklı soylenıyor gercı sız bırbırınıze demedıkten snra sıkıntı yok.
ben agzımdan kufur kacırınca olay oluyor ama benım ne gerızekallıgım kalıyor ne s...git offff
ya ben kıskandıgımdan falan değill yanlış anlaşılmasın ama insan ister istemez üzülüyo ben kıyaslamam diyen insan bile benım durumuma düştüğünde en yakınından böyle bişey duyarsa bi düşünür bizde eksik olan ne acaba diyee...sabredıyorum zaten düne kadarda hep sabretme taraftarıydm ama sogudum senden falan deyince acayip kırıldımm ben haketmiyorum bunları çünküü o benım gibi bi kızı bulamaz kendimi övmek gibi algılama ama gerçekten bulamaz ben herşeyi yaptım onun içinn hep yanında oldumm hakarette etse sogudum bitti de dese hep sevdim hep bekledim bunca emeğimin karşılığı bu olmamalııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?