Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben benımkini azıcık yontulmus odun sanıyodum ama yanılmışımmmm evet yaa telefonla yapışık izlenimi vermemek hiç aklıma gelmemşti bakk anında tmm falan diyodumm aa cok doğruu belki biraz paçaları tutuşurrr bi çevrem olsaydı negüzel olurdu yaa bi tane arkadasım var sadecee bide kuzenlerım varr ama onlara gittiğimde teyzemle muhakkak tartışıyoruzz

ahh garip hasancığımız, bizim yüzümüzden neler çekti o annenin baban gibi düşünmemesi çok iyi bişey tatlım. eminim tanışma süper geçer, annen de istiyomuş çünkü :13: bizimkilerin tanışması da tam komediydi biz onurla çıkmaya başladığımızda hemen ailelerimizin haberi olmadı, çok geçmeden sölicektik ama öss var dersler var bırakın böyle şeyleri laflarını çekmek istemedik çıktıktan 3 ay sonra biz onurla elele kaldırımda yürürken, bi baktık karşı kaldırımda annemle babam biz hemen elleri bıraktık tabii, sonra ben karşıya annemlerin yanına geçtim görünce. bi baktım annem fenalaşmış bayıldım bayılcak babam onu tutuyo falan onura kaş göz yapıyorum çabuk kaybol burdan gibilerinden. onur gitti. biz de eve geldik. annem başladı vay efendim bizim daha yaşımız kaçmış, össyi kazanamazsam göstercekmiş bana vs.. bundan biraz zaman sonra ben dershanede yükseldim. hocalar anlatıyo, anneme de dedim onur beni olumlu yönde etkiliyo diye, hımm tanışalım bakalım damat adayıyla dedi. buraya dikkat damat adayı dışarda bi cafede tanıştılar. benimki kıpkırmızı elleri titriyo, annem bi başladı dırdırdır ''sedef benim tek kızımdır, onu üzeni ben de üzerim'' vs sonra bi kaç kere daha dışarda görüştüler. sonra bi kere kahvaltıya aldık onuru ailecek. babam zaten dayısıyla arkadaş olduğundan kimdir kimlerdendir biliyodu. böyle böyle ilerledi, alıştılar birbirlerine, sonra annem onurdan damat diye bahsediyodu, sonra onura oğluşum demeye başladı, sonra onur bi kere anneme anne dedi. sonra da ayy pardon x teyze ağzımdan kaçtı dedi. ondan sonra annem ona oğlum dedi. eskiden baygınlık geçirip damat adayı derken zamanla bugünlere geldik işte. annen baştan sınır koymaya çalışır sakın buna üzülme, çok doğal bi tepki, sevgiline çok iş düşüyo ama o kendini sevdirirse zaten zamanla çok çabuk benimser tatlım. benim annemle onurun sırları bile vardır bi kere fısır fısır konuşurlarken yakaladım. keşana onurun yanına gitmiştim. anlatmıştım neler yaptığımızı falan. bi de benden gizli onura soruyo ''sedef sizin eve gelmek için ısrar etmedi'' dimi diyo kulaklarımla duydum benden çok ona güveniyo, onur da kendi annemin yanında bile bu kadar rahat değilim diyo, kıskanmıyo değilim ilişkilerini
ben b.konu cıkardımmm bunu cok iyi anladımm kuzumm

anlamak da önemli bazı şeyleri canım, sebebini bilmeseydin çözümünü bulamazdın o zaman da

o hatayı 4-5 yıl önce yapmıştı o bende cevabını verince olay uzamıştı. sonunda ikimizde özür diledik ve o ilk ve son olarak kaldı. çünkü o ederse ben hiç susmam salakla gerizekalıyla da kalmam. bunu da duydu az çok patlama anlarımda başlarda fenaydı durumum alışkanlıkdı hakketen şimdi çok patlarsam tutamıyorum kasmıyorumda şahsen yalan yok. kolay kolay o noktaya gelmem çünkü beni bilen bilir zaten. bana yakışmasa da ettiklerime yakışıyo yani ben naapim

canım benim annem de senelerdir içer, onun çevrendekilerle alakası yok, sadece zayıf bi anında aklına girerse o zaman geliyo gerisi

aynen katılıyorum. engeller hep çıkıyo, bunlar emek istiyo, emek verdikçe güzel sonuca ulaşıyosun ve sana sağladığı en güzel kazanç sağlam bi temelini oluşturması

tabiki azcık sabret bi yarım saat geçsin peki tamam de bi o zaman gör bakalım tepkilerini. ilkinde olmasda ikincide üçüncüde meşgulsün galiba dicekdir e alışkın olmayınca

sende ne yaptığını söylemeden devam edersin konuşmana iyice meraklanır. e kaşındı yani yapcak bişeyin yok dimi ben günde bilmem kaç tane film izliyodum yemek falan yapıyodum vakit geçirmek için dışarı çıkmamışsam. sende öyle yapabilirsin zaten filmle en az 1,5 saat sürüyo

neyse ben çıkıyorum hepinize iyi geceler kızlar

sağol kuzumm bana verdiğinn öneriler içinn senı tekrar burda görmek isterimm iyi gecelerr

ayy maşallah canımm Allah bozmasın çok güzel ya, valla okuyunca bir tuhaf oldum, darısı başımıza inşallah
Benimki çok hevesli tanışmaya, aynı zamanda da çok korkuyor tabi ama annem babama göre çok daha uysaldır, bi de benimki şimdiden annene ne hediye alsam ne yapsam nerelere götürsem diye düşünüyor, annem de böyle düşünceli insanları çok sever, anlaşacaklarına inanıyorum o yüzden inşallah
Benimki de kardeşimle tanışıyor, kardeşim ona bayılıyor, çünkü kayhan sürekli arar sorar, sıkıntısı veya derdi olduğunda halleder, bazen kardeşimin canı sıkılır, "keşke kayhan abi burda olsa da derdimi anlatsam beni rahatlatsa" der, ben neysem artık hatta ben de bazen kardeşimin onu benden daha çok sevdiğini düşünüyorum
Hatta geçen hafta şey oldu, benimki bana mesaj atmış kardeşinin doğum günü geliyor nerde kutluycaz ne alcaz diye, ben de bi baktım ayın 22si, kardeşimin doğum günü 27sinde, bi panik oldum anlatamam ayy napcaz şimdi falan diyorum. merak etme ben mekan araştırdım hediyeyi de birlikte bakarız diyor. Sonra takvime bir daha baktım, nisan ayındayız, kardeşimin doğum günü mayısta ben de sandım yanlış hatırladı, gayet de doğru hatırlıyormuş, 1 ay öncesinden hazırlıklara başlamış beyefendi. onu böyle görünce annem ve babamın onu sevmeleri açısından biraz daha umutlanıyorum
Sizin ilişkinizdeki uyumun darısı başımıza inşallah kuzum

dertlıyım bu konuda..

21 olcam bende yakında..sevgılmde 24 yasına gırdı subattda.. 5 martda 1 senemizi doldurduk..2 sokak ötemde oturuyor..ılk baslarda hergün grsrdık her fırsatı degerlendırırdık.. hatta gecen sene hazıranda yanı henüz 3 ay bırlıkteyken söz takalım mı daha fazla vakıt gecırırız..daha yakından tanısırız fln demıstı ben kesınıkle olmaz fln dedım öyle kaldı konu cünkü tamamen emın degıldım. sözlenıp ayrılmakta istemem yanı.. neyse ıste sımdı ben ıstıyorum o ıstemıyor anlamıs degılm.. ne is bılmıyorum vallah ve cok sık kavga edıyoruz.. suan bıle lımonı aramız..

kızlar ya anneler günü mayısın ilk haftası pazar günü oluyo dmiii eğer öyleyse 2 gün sonrada annemın dogum günüüü yanı mayısın 9 unda ne yapıcaksınız bi fikriniz var mıı bende para bile yok ne alabilirim hiç bilmiyorumm..aklımda pasta almak varr üstüne anlamlı bi söz mü yazdırsam acaba diyorumm :26:

hoşgeldin canım istemiyor derken, hangi gerekçeyle istemiyor ki, ne diyor yani:26: çalışıyor mu, okuyor mu? belki kendini maddi açıdan rahata kavuşturmayı bekliyordur?

bak daha şimdiden uyumlular canım hiç korkma, dert etme, ben eminim iyi anlaşacaklarına, ayrıca sevgilin gerçekten çok düşünceliymiş baksana benimki de çok korkuyodu tanışmaktan kaçıyodu, bahane buluyodu falan. şimdi bizim eve girmek için bahane buluyo yok susamışmış bi içeri girip su içsinmiş, sanki kapıdan veremicem artık saklamıyo da beni almaya gelirken yukarı kadar çıkıyo, ''x teyzeeee ben geldim seni özledim'' diyo 2 saat kapıda konuşuyolar, sözde beni almaya geldi, biz çıkıcaz konuşcaz sözde

canım ya hosgeldın topiğimize sendee ben çözmeye başladım bu erkekleri sanırımm herzaman kaçacaksınn baksana sen söz istemezken o istiyomuş şimdi sen istiyosun o istemiyo ne tuhaflar yaaa

pasta olabilir canım, annenin de doğum günüymüş hem. ben henüz hiç hediye düşünmedim ya, annemin ne ihtiyacı var diye ağzını arayıp öyle ihtiyacı olan birşey alayım diyorum:26:

Son düzenleme:
pasta olabilir canım, annenin de doğum günüymüş hem. ben henüz hiç hediye düşünmedim ya, annemin ne ihtiyacı var diye ağzını arayıp öyle ihtiyacı olan birşey alayım diyorum:26:
peki bu pastayı hangi gün yaptırsamm mayısın 7 si anneler günü 9 u annemın dogum günüüü

tatlım peki okul iş durumları falan nasıl :26:

aklımdan çıkmış bu iyi ki hatırlattın canım. bizim hediyemiz belli sanırım, onurun annesine doğumgününde hürrem takısı almıştık, bunu da annem biliyo. şimdi anneme almamak olmaz kıskanmasınlar.
pasta mantıklı canım, hem afiyetle yemiş olur, kullanışlı şeyler daha hoşlarına gidiyo bence, hani biblo tarzı falan sevmez mesela benim annem boşa para gibi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…