Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ne güzel kuzum ya, aile-gelin, aile-damat arasındaki uyum ve anlaşma gerçekten çok önemli. onları anlaşırken görünce nasıl mutlu oluyor di mi insan. gerçi ben arada kıskanıyorum ama

hoşgeldin canım istemiyor derken, hangi gerekçeyle istemiyor ki, ne diyor yani:26: çalışıyor mu, okuyor mu? belki kendini maddi açıdan rahata kavuşturmayı bekliyordur?

calısıyor..isi gücü yerinde.. bır ablası var oda evlı..evın tek oglu ve yası yerınde yanı masraf olarak fln aılesı arkasında..maddı acıdan sorun yok..

benı sevıyormus ama güvenmıyormus cünkü gecen aylarda en ufak tartısmada ılıskıyı bıtırmısım, haftalarca benden haber alamamıs onu delı etmısım..sımdı ne malummus ıs cıddıye bındıgınde aynı seylerı yapmıcam.. onu rezıl etmemden, elin diline düsürmemden korkuyormus.. bu yüzden tartıstık ve aramız lımonı ıste..

çok tatlısınız yaaa evet muhakkak bi karşılaştırma yaparlar hediyeleri arasında size bişey demeselerdee aman aynı tarzda bişey alınn

ben anneme anneler günü heediyesini geçen hafta aldım beğendiği bir terlik vardı onu aldım bende canım annem iyi ki vaarsın iyi ki ALLAH seni benim annem seçmiş dünyaya sen getirmişsin çokkk seviyorum seniiii

anlamayacak balım az cok onu tanıyorumm onun gözünde ben sucluyum o bişey demediii hakettım ben söylediklerini öyle düşünüyoo

yok canım ya, bu böyle olmaz ama, senin haksız olduğunu da düşünse elbet konuşup anlamak, derdini anlatmak isteyecektir, böyle devam edemez ki.

ne güzel kuzum ya, aile-gelin, aile-damat arasındaki uyum ve anlaşma gerçekten çok önemli. onları anlaşırken görünce nasıl mutlu oluyor di mi insan. gerçi ben arada kıskanıyorum ama

evet çok mutlu oluyo insan ama dediğin gibi kıskanıyo da bakalım biz nasıl anlaşıcaz onların ailesiyle. ben onun ailesiyle içli dışlı değilim. 1 kere bayramda el öpmeye gittim 1-2 kez telde konuştuk o kadar :101:

maddi sıkıntısı yoksa daha neyi bekliyor ki beyefendi. en ufak bir şeyde ilişkiyi bitirmek yanlış olabilir evet ama bir ilişkide en önemli şeylerden biri güven bence, sevgilinin güvenini bu kadar çabuk kaybetmesi doğru değil. bunu tekrar düzeltmeye çalışın canım, burada biraz sana iş düşüyor, onu yüzüstü bırakmayacağına inandırman gerek sanırım...

mayısın 8 i olmaz mı tam ortası
evet olurr aslındaa pastanın üstünede güzel bi söz yazdırırım gerçi bunun için anneannemi yolmam lazımmm bende para yok aneannem verirse ancakk yapabilirim vermezse yapamamm kii büyük ihtimal gerek yok diyecektirr

hımm o zaman siz bu işi biraz zamana bırakıp sevgililiğinizin tadını çıkarın tatlım. zamanı gelince zaten bir çırpıda olur her şeyiniz, anladığım kadarıyla en büyük engellerinizi aşmışsınız. iş güç vs..

o zaman anneannene sen de benim bi annem sayılırsın senin için böyle bişey düşündüm ama maddi sıkıntım var de. önemli olan düşünmek zaten. inş bu düşünceni anlar da verir canım, olmadı bi çiçek koparır verirsin. önemli olan düşünmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…