- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.701
anlamayacak balım az cok onu tanıyorumm onun gözünde ben sucluyum o bişey demediii hakettım ben söylediklerini öyle düşünüyooseninki de baya inatçı çıktı tatlım. gerçi daha 1 gün oldu, bakalım ne zaman anlayacak hatasını
bak daha şimdiden uyumlular canım hiç korkma, dert etme, ben eminim iyi anlaşacaklarına, ayrıca sevgilin gerçekten çok düşünceliymiş baksanabenimki de çok korkuyodu tanışmaktan kaçıyodu, bahane buluyodu falan. şimdi bizim eve girmek için bahane buluyo yok susamışmış bi içeri girip su içsinmiş, sanki kapıdan veremicem artık saklamıyo da beni almaya gelirken yukarı kadar çıkıyo, ''x teyzeeee ben geldim seni özledim'' diyo 2 saat kapıda konuşuyolar, sözde beni almaya geldi, biz çıkıcaz konuşcaz sözde
hoşgeldin canımistemiyor derken, hangi gerekçeyle istemiyor ki, ne diyor yani:26: çalışıyor mu, okuyor mu? belki kendini maddi açıdan rahata kavuşturmayı bekliyordur?
çok tatlısınız yaaa evet muhakkak bi karşılaştırma yaparlar hediyeleri arasında size bişey demeselerdee aman aynı tarzda bişey alınntatlım peki okul iş durumları falan nasıl :26:
aklımdan çıkmış buiyi ki hatırlattın canım. bizim hediyemiz belli sanırım, onurun annesine doğumgününde hürrem takısı almıştık, bunu da annem biliyo. şimdi anneme almamak olmaz kıskanmasınlar.
neden fıstıgım ne olduuu :26:bu aksam benimde moral berbattı giremedim o yuzde gerci hala oylede
anlamayacak balım az cok onu tanıyorumm onun gözünde ben sucluyum o bişey demediii hakettım ben söylediklerini öyle düşünüyoo
çevirelim kuzummm gerçi ben pek beceremem amaaa sen başla çevirmeyeekızlar bıraz geyık cewırelımde moralımız yerıne gelsın
peki bu pastayı hangi gün yaptırsamm mayısın 7 si anneler günü 9 u annemın dogum günüüü
neden fıstıgım ne olduuu :26:
buraya yazmak istemiyorum pek yaözelden yazarım
ne güzel kuzum ya, aile-gelin, aile-damat arasındaki uyum ve anlaşma gerçekten çok önemli. onları anlaşırken görünce nasıl mutlu oluyor di mi insan. gerçi ben arada kıskanıyorum ama
calısıyor..isi gücü yerinde.. bır ablası var oda evlı..evın tek oglu ve yası yerınde yanı masraf olarak fln aılesı arkasında..maddı acıdan sorun yok..
benı sevıyormus ama güvenmıyormus cünkü gecen aylarda en ufak tartısmada ılıskıyı bıtırmısım, haftalarca benden haber alamamıs onu delı etmısım..sımdı ne malummus ıs cıddıye bındıgınde aynı seylerı yapmıcam.. onu rezıl etmemden, elin diline düsürmemden korkuyormus.. bu yüzden tartıstık ve aramız lımonı ıste..
anladım tmm kuzumburaya yazmak istemiyorum pek yaözelden yazarım
evet olurr aslındaa pastanın üstünede güzel bi söz yazdırırım gerçi bunun için anneannemi yolmam lazımmm bende para yok aneannem verirse ancakk yapabilirim vermezse yapamamm kii büyük ihtimal gerek yok diyecektirrmayısın 8 i olmaz mı tam ortası
calısıyor..isi gücü yerinde.. bır ablası var oda evlı..evın tek oglu ve yası yerınde yanı masraf olarak fln aılesı arkasında..maddı acıdan sorun yok..
benı sevıyormus ama güvenmıyormus cünkü gecen aylarda en ufak tartısmada ılıskıyı bıtırmısım, haftalarca benden haber alamamıs onu delı etmısım..sımdı ne malummus ıs cıddıye bındıgınde aynı seylerı yapmıcam.. onu rezıl etmemden, elin diline düsürmemden korkuyormus.. bu yüzden tartıstık ve aramız lımonı ıste..
buraya yazmak istemiyorum pek yaözelden yazarım
evet olurr aslındaa pastanın üstünede güzel bi söz yazdırırım gerçi bunun için anneannemi yolmam lazımmm bende para yok aneannem verirse ancakk yapabilirim vermezse yapamamm kii büyük ihtimal gerek yok diyecektirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?