Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

en ufak bırsey dedıgı bana göre ufak bırsey degıldı ve o konuda gercekten rahatsız oldugumu anlaması ıcın onu terk etmıstım, anladıgına ınandıgımda tekrar bırlestık..ıyı gıdıyordu sonra yıne tartısmalar fln bu seferde ben bıraz kafamı dınlemek ıstıorum demıstım telım kapalıydı 2hafta kadarcık ..ona cok bozulmus ama fazla bırsey demedı ..yüzük konusunu acınca vurdu yüzüme..

ben de onun ailesi bildiği halde onlarla içli dışlı olmaktan çok korkuyorum canım ya, sanki "gelin" rolünü beceremeyecekmişim gibi hissediyorum:26: bırak ailesini, en basitinden kayhan'ın kuzeni,kayhan'ın istanbulda kaldığı evin yan apartmanında sevgilisiyle birlikte yaşıyor ve kaç kez çağırmalarına rağmen bir türlü gidemedim, hep bir bahaneyle geçiştiriyorum kuzeni amcasının oğlu çünkü ve kayhanlar izmit'te amcasıyla aynı apartmanda yaşıyorlar, sanki kuzeni beni tanıdıktan sonra hemen benim hakkımda bir yargıya varıp ailesine yetiştirecekmiş gibi geliyor, sevgilim bu düşünceme çok kızıyor ama, böyle tuhaf bir korkum var işte

maddi yönden sıkınıtmız olmayacak ınsallah dügün dernek ıcın.. ama iste tadını cıkaramıyorum..korkuyorum soguyacakda baskasına gıdecek dıye.:S

canım anneler günü ya, ikiniz için de birşeyler yapmak istiyorum, senede bir kez oluyor zaten değişiklik olur falan de, o zaman verir bence, vermese de hiç üzülme, düşünmen yeter

hımm anladım, kötü denk gelmiş. zaten evlilik için geç değil, siz aranızı düzeltmeye bakın, söz,nişan elbet olur canım...

canım bu kuzeninin kişiliğine bağlı biraz da.. sevgilin eğer kuzeninin öyle bişey yapmıcağını düşünüyosa, en azından kuzeniyle falan görüş canım. mesela benim sevgilimin kuzeninin aramızda geçenleri ailesine anlatma gibi bi huyu yoktur. ama mutlaka soruyolardır yani gelin nasıl diye..
ben de çok korkuyorum ailesinin içine girmeye, beni sevmezler diye çok korkuyorum. bayramda elim ayağım titremişti.. geçen doğumgünü diye aradım ya telde konuşurkenki halimi onur görse kahkahalara boğulurdu, hele o söz gecesi nasıl geçicek hiç bilmiyorum. hem çok istiyorum, hem de sanki hep böyle karşılarında titrek kalcakmışım gibi geliyo

evet kuzum olabilirr keşke bi işim olsaydı yaa kendımı cok işe yaramaz hissediyorum anca yiyip içip yatıyorumm

off aynen canımm. ben bi de normalde çok rahatımdır, sevgilim inanmıyor resmen heyecan yaptığıma kuzeni anlattığına göre çok iyi, sevgilisi de öyleymiş apartmanları yanyana olduğu için kayhan, ev arkadaşı, kuzeni,sevgilisi beraber takılıyorlar zaten. bi ben eksiğim anlayacağın aslında o benim kuzenlerimle arkadaşlarımla kardeşimle falan hep tanıştı, ona haksızlık yaptığımı düşünüyorum bazen ama elimde değil kii, kuzeniyle tanışmaya heyecanlanıyorsam annesini falan düşünemiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…