- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.721
maddi sıkıntısı yoksa daha neyi bekliyor ki beyefendi. en ufak bir şeyde ilişkiyi bitirmek yanlış olabilir evet ama bir ilişkide en önemli şeylerden biri güven bence, sevgilinin güvenini bu kadar çabuk kaybetmesi doğru değil. bunu tekrar düzeltmeye çalışın canım, burada biraz sana iş düşüyor, onu yüzüstü bırakmayacağına inandırman gerek sanırım...
evet çok mutlu oluyo insan ama dediğin gibi kıskanıyo dabakalım biz nasıl anlaşıcaz onların ailesiyle. ben onun ailesiyle içli dışlı değilim. 1 kere bayramda el öpmeye gittim 1-2 kez telde konuştuk o kadar :101:
semiramis sende kızlardan birine yazarmısın benim 10 dk olması gerekiyor
hımm o zaman siz bu işi biraz zamana bırakıp sevgililiğinizin tadını çıkarın tatlım. zamanı gelince zaten bir çırpıda olur her şeyiniz, anladığım kadarıyla en büyük engellerinizi aşmışsınız. iş güç vs..
evet olurr aslındaa pastanın üstünede güzel bi söz yazdırırım gerçi bunun için anneannemi yolmam lazımmm bende para yok aneannem verirse ancakk yapabilirim vermezse yapamamm kii büyük ihtimal gerek yok diyecektirr
ay evett sonra semiramis'in yazdığı kişi de bana yazsın, ben de bir diğerine, çok merak ettim tatlım:26:
en ufak bırsey dedıgı bana göre ufak bırsey degıldı ve o konuda gercekten rahatsız oldugumu anlaması ıcın onu terk etmıstım, anladıgına ınandıgımda tekrar bırlestık..ıyı gıdıyordu sonra yıne tartısmalar fln bu seferde ben bıraz kafamı dınlemek ıstıorum demıstımtelım kapalıydı 2hafta kadarcık ..ona cok bozulmus ama fazla bırsey demedı ..yüzük konusunu acınca vurdu yüzüme..
canım bu kuzeninin kişiliğine bağlı biraz da.. sevgilin eğer kuzeninin öyle bişey yapmıcağını düşünüyosa, en azından kuzeniyle falan görüş canım. mesela benim sevgilimin kuzeninin aramızda geçenleri ailesine anlatma gibi bi huyu yoktur. ama mutlaka soruyolardır yani gelin nasıl diye..ben de onun ailesi bildiği halde onlarla içli dışlı olmaktan çok korkuyorum canım ya, sanki "gelin" rolünü beceremeyecekmişim gibi hissediyorum:26: bırak ailesini, en basitinden kayhan'ın kuzeni,kayhan'ın istanbulda kaldığı evin yan apartmanında sevgilisiyle birlikte yaşıyor ve kaç kez çağırmalarına rağmen bir türlü gidemedim, hep bir bahaneyle geçiştiriyorumkuzeni amcasının oğlu çünkü ve kayhanlar izmit'te amcasıyla aynı apartmanda yaşıyorlar, sanki kuzeni beni tanıdıktan sonra hemen benim hakkımda bir yargıya varıp ailesine yetiştirecekmiş gibi geliyor, sevgilim bu düşünceme çok kızıyor ama, böyle tuhaf bir korkum var işte
maddi yönden sıkınıtmız olmayacak ınsallah dügün dernek ıcın.. ama iste tadını cıkaramıyorum..korkuyorum soguyacakda baskasına gıdecek dıye.:S
kızlar ben bu yazdıgınızı gwene cvp yazdıktan sonra gördümm kusura bakmayın valla 10 dk dolsun hemen atıcamsemiramis sende kızlardan birine yazarmısın benim 10 dk olması gerekiyor
hımm anladım, kötü denk gelmiş. zaten evlilik için geç değil, siz aranızı düzeltmeye bakın, söz,nişan elbet olur canım...
evet kuzum olabilirr keşke bi işim olsaydı yaa kendımı cok işe yaramaz hissediyorum anca yiyip içip yatıyorummo zaman anneannene sen de benim bi annem sayılırsın senin için böyle bişey düşündüm ama maddi sıkıntım var de. önemli olan düşünmek zaten. inş bu düşünceni anlar da verir canım, olmadı bi çiçek koparır verirsin. önemli olan düşünmek.
canım bu kuzeninin kişiliğine bağlı biraz da.. sevgilin eğer kuzeninin öyle bişey yapmıcağını düşünüyosa, en azından kuzeniyle falan görüş canım. mesela benim sevgilimin kuzeninin aramızda geçenleri ailesine anlatma gibi bi huyu yoktur. ama mutlaka soruyolardır yani gelin nasıl diye..
ben de çok korkuyorum ailesinin içine girmeye, beni sevmezler diye çok korkuyorum. bayramda elim ayağım titremişti.. geçen doğumgünü diye aradım ya telde konuşurkenki halimi onur görse kahkahalara boğulurdu, hele o söz gecesi nasıl geçicek hiç bilmiyorum. hem çok istiyorum, hem de sanki hep böyle karşılarında titrek kalcakmışım gibi geliyo
evet öyle dicemm inşallah işe yararrrcanım anneler günü ya, ikiniz için de birşeyler yapmak istiyorum, senede bir kez oluyor zaten değişiklik olur falan de, o zaman verir bence, vermese de hiç üzülme, düşünmen yeter
kızlar msne gelinde yazayım sizede
kızlar ben bu yazdıgınızı gwene cvp yazdıktan sonra gördümm kusura bakmayın valla 10 dk dolsun hemen atıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?