Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

evet kuzum olabilirr keşke bi işim olsaydı yaa kendımı cok işe yaramaz hissediyorum anca yiyip içip yatıyorumm

bazen ben de öyle hissediyorum bu okul beni köreltti, hiç sevmiyorum. çalışmak istiyorum, artık kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum ama tatlım bu devirde de iş bulmak kolay değil ki, sonra bi de o yönden bakıyorum olaya.. ondan zaten bu yıl kpss ye girmeye karar verdim ya, gerçi burda sabahlarsam biraz zor çalışmam lazım ya

yani durum oyle cnm bilmem bende ne olucak ne biticek ama canım cok sıkkın cocuk oyuncagı degilki bu

canım yaaa, çok üzüldüm. neden böyle yapıyor ki şimdi bu, bi sıkıntısı derdi olmasın? yoksa normalde isteyen adam nasıl birden değişip mayıs ayı kapıdayken istemiyorum der ki..:26:
(bu arada cevabını özelden vermemi istiyorsan burayı silerim canım)

evet iş bulmak cok zor yaa annem dayın gelince belediyeye sokarız senı diyo ama ben olacağına inanmıyorum acıkcasıı dayım beni sevmez çünküü bana iyilik yapmak en son isteyeceği şeylerden birisidrr

evet iş bulmak cok zor yaa annem dayın gelince belediyeye sokarız senı diyo ama ben olacağına inanmıyorum acıkcasıı dayım beni sevmez çünküü bana iyilik yapmak en son isteyeceği şeylerden birisidrr

tatlım böyle bi mağazaya falan girsen.. bunu söylemek bana düşmez gerçi ama, ne biliim aklıma geldi. mesela ben hep atanamazsam düşünüyorum asgari ücret de olsa en azından az buçuk işe yarar. hem hani diyosun ya bi meşgale lazım diye, çalışırken vakit de geçer, seninkinin aklı baya sende kalır yanii

bi ara mağazaya girmiştim ben ve hiç sebepsiz işten cıkarıldım hemde 2. günümde yanı işi öğrenemedım desem yanımdakı kız 2 aydır çalışıyodu o bile hala bilemediği oluyodu ama patron evliydi yanındaki kızla ilişkisi varmış sanırım yanındaki kız benı hiç sevmemişti onlar konuştular bişeyler sonra o günun akşamı cıktın işten dedi..annem bu yüzden izin vermıyo mağazaya sigortada yok diyo onun yerıne sigortalı iş bak diyo para olarak ben sana bakarım okadar diyo tabi her istediğini alamıyosunn o yüzden şimdi bi arkadasımla fabrikada kaliteci olarak çalışmayı düşünüyoruz hem sigortalı maaşıda 1 mılyara yakınmış 8 saat bişey zaten başvurucaz bu hafta

canlarım benim fazlasıyla uykum geldi:18:
kaçayım ufaktan...
üzmeyin tatlı canınızı, hani bir söz vardır ya "olduğu kadar,olmadığı kader" diye. aynen öyle... Herşey hayırlısıyla yoluna girer inşallah.
öpüyorum hepinizi, iyi geceler

iyi geceler kuzummm öpüyorum

ayy evet kuzum şimdi hatırladım, sen bunu yazmıştın. aman allah korumuş yavrucum seni.. çok dikkat etmek gerekiyo, fabrikada çokluk vardır, saatleri de uyuyosa denersiniz tatlım

iyi geceler kuzum

ayy evet kuzum şimdi hatırladım, sen bunu yazmıştın. aman allah korumuş yavrucum seni.. çok dikkat etmek gerekiyo, fabrikada çokluk vardır, saatleri de uyuyosa denersiniz tatlım
evet aynen öylee ama nasıl ağlamıştım biliyomusunn saatlerce gözlerim şişmişti çünkü ben orda çalışıp gebzeye gidecektimm sonra eve geldm yol boyu ağladım annem dayanamadı sen üzülme ben gönderirim seni dedi sonra gitmiştim yanına bu fabrikada çalışırsamda yanına giderim diye planlar yapıyodum hatta her fırsatta giderim diyodum sonucta maaşı flan güzell tek sorun alışabilmekk eğer alışırsam seversem hep çalışırım

sevgilin gebzedeydi dimi canım sen nereliydin. ayy inşaalh dua edicem sana, evet maaşı da iyiymiş en azından git gel yol masrafını çıkarırsın tatlım yaa

sevgilin gebzedeydi dimi canım sen nereliydin. ayy inşaalh dua edicem sana, evet maaşı da iyiymiş en azından git gel yol masrafını çıkarırsın tatlım yaa
ben bursanın ilçesindeyım kuzum 2 bucuk 3 saat yol mesafemizz cok değil ama işte genede benım kız başıma maddi gelirim olmadan gitmem imkansız cok sağoll duaların içinn

ben bursanın ilçesindeyım kuzum 2 bucuk 3 saat yol mesafemizz cok değil ama işte genede benım kız başıma maddi gelirim olmadan gitmem imkansız cok sağoll duaların içinn

tabii ki canım, ya yol parası çok sıkıntı oluyor. ama barışınca arayı uzatmayın, zaten seninki bankaya girerse ayda 1 rahat görüşürsünüz.

tabii ki canım, ya yol parası çok sıkıntı oluyor. ama barışınca arayı uzatmayın, zaten seninki bankaya girerse ayda 1 rahat görüşürsünüz.
aramız düzelirde benı görmek isterse inşallah ayda bir görüşürüz bu aksam damara bağladım iyice hakan altun dinliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…