- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.761
sağol canımm ya bana onu hiç unutamam başkasını sevemem gibi geliyoo benım ilk aşık oldugum erkek buhepinizin hakkında hayırlısı olsun kızlar. semiramis arkadaşım inşallah gönlünden geçen gibi olur herşey ve sevgine layık olarak barışırsınız. bu işler hiç belli olmuyor. ben 2 sene çıktığım kişiden ayrıldım.uzaktan uzağa zordu ve çok emek vermiştim.mesafemiz azaldı işlerimize başladık, nişana 2 ay kala bitti. 2 sene geçti. 5 aydır çıktığım aşkımla nişanlandık 14 şubatta.2,5 aydır nişanlıyız. şimdi askerde. eylülde gelince evlenicez. üzüntülerim geçti.sevdiğimle mutluyum ve iyi ki ona evet demişim.darısı size
kuzum bu durum cok zor yaaa hem suçlu hem güçlü diye buna deniyo heralde adam bana istediğini dicekk sonra msj atmıcakk gene ben üstüne gidicem atıcam gerçi onun istediğide susmam böyle olması sanırım içimden bi ses bu iş ayrılığa gidecek diyoo beni sevmiyo çünküsemiramisçim bilerek mesaj atmıyo, sırf sen onu biraz daha merak edesin de ona mesaj atasın diye. senden mesaj gelsin diye öyle yapıyo
dayanmak çok biliyorum, az biraz daha sabır tatlım
benımkıde önceden cok kıskançtıı dışarı cıkmamı bile istemezdi beni göreceklermiş diye gerçi okadarıda güzel değill ama insan bi ilgi bekliyoo hiç yokk denecek kadar az ben neler yaptın bugun diyosam kısada olsa bi cvp alıyorm ama ben sormasam asla o bana sormazz..bizimkisi platonik aşk ben sevıyorum sadece karşılık falan yokk ben bunu cok iyi anladımm Allahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin doğdugumdan beri yüzüm gülmedi bundan sonra güler umarım...senın adına sevındım mutlu olman cok güzell inşallah cook mutlu olursunuz birliktegeri dönmeyi başlarda istemişti ama sonra ayrılığa alıştı istemedi.ben çok yıpranmıştım ve yorulmuştum.çok kıskançtı ve de sorumluluklarıyla savaşamıyordu.2 ay sonra nişanlanalım dedik 2 kuruş para bi tarafa atamadı.benim kadar çıkamadı.ben de ayrılmaya karar verdim.bi süre sallantıda gitti.hergün tartıştık ağladım telefonda kaç defa.yıpranmıştım artık sevmiyordum harcanmıştı sevgim.ben de çok aşıktım.ölürsek canımızı beraber al Allahım diye dua ederdim. ama diyorum ya evlenmek hayattaki herşeyden çok farklı.kısmet tamamiyle Allah nasıl yazdıysa. inşallah sonunda hepiniz mutlu olursunuz.öyle birine evet dersiniz ki tüm sıkıntılarınız geçer size ödül olur. sevgili semiramis arkadaşım önemli ve özel bi aşk sizinki kolay biteceğini sanmıyorum.biraz zaman verin birbirinize sonra o aramasa sen ara konuşursunuz.
amin kuzum bende memnun oldum senı burda görmek isterimm geceleri falan çok muhabbet ediyoruz kızlarla katılırsan sevinirizçok sağol canım benim Allah razı olsun.tüm kızlar mutlu olur inşallah emek verdikleri aşklarla yaşlanırlar. memnun olum tanıdığıma.
fıstıklar ben geldimm benimki işe giderkende msj atmamışş yanı artık hiç msjlaşmıyoruz
haklısın canım ama evdeki neti bozukk çalışıyo zatenn girip okudugunu sanmıyorumm ama emın olamam yinedebeybiiiii senınkı buraya gırıyosa ve goruyodur yazdıklarını ve senın uzuldugunu ona gore tavır sergıle
iyice koltukları kabarıyordur.boşver yaaaa yazmazsa soğuduysa kendı bılır...sende cok uzme kendını.ne demişler sevdıgını serbest bırak dönerse senındır dönmezse zaten hiç senın olmamıstır...
evet tatlım çok haklısın. sadece 2 kelime ama altında bir çok anlam taşıyor, hatayı kabul edip telafi etmek için en kolay ve en güzel yol...
hoşgeldin canım. gözün aydınevlilik ne zamana gözüküyor tahmini olarak?
hoşgeldiniz güzeller
ammavelakincim hani sevgilimin çarı çalındı demiştim ya dediğin çıkıcak sanırım. sevgilimin o ev arkadaşından şüphelendik ya, çarı onun bi arkadaşı çalmış. ondan eminiz. çarın şifresini de bulduk, ama çarı çalanın msn şifresi kaldı bi tek, malesef onun msnini kıramadık. ama sanırım çalan kişi bu ev arkadaşıyla birlik olmuş, bazı şüphelerimiz var, ve şüphelerin çoğunda o ev arkadaşı çıkıyo. bugün benimki gene çok üzüldü, birlik olup bana oyun oynadılar diyo
ben de şimdi ders çalışayım, sonra sohbete gelirim kızlar
hosgeldın canım ne güzel nişan konusu konuşuluyomuş en azındann
Selam fıstıklarr, ben geldimmkimse yok mu?
merhabaa...bizim ilişkimiz 11 aylık çok uzun değil ama evliliğe en az 3 yılımız var sorun o değilde sizlere uzun ilişkisi olanlara sormak istediklerim var yardımcı olurmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?