Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bn geldmmm =) nbrsinzz kızlar...Bakıorum da yeni arkadaşlar gelmişşş :) Hoşgeldiniz =)

Üstüme alınıyorumm Merhabalarr hoşbuldukk

merhabaa...bizim ilişkimiz 11 aylık çok uzun değil ama evliliğe en az 3 yılımız var sorun o değilde sizlere uzun ilişkisi olanlara sormak istediklerim var yardımcı olurmusunuz?

Merhaba ben seve seve yardımcı olurummm sorun ne ?

merhabaa...bizim ilişkimiz 11 aylık çok uzun değil ama evliliğe en az 3 yılımız var sorun o değilde sizlere uzun ilişkisi olanlara sormak istediklerim var yardımcı olurmusunuz?

Hoşgeldin canımm :) İlişkinden bahset biraz, biraz da kendinden :) 2 yıl uzun gelmez heralde :) daha da uzun süreli ilişkisi olan arkadaşlar var.. :) onlara sor istiyosan..Yada bende yardımcı olabilirim

Ben varımmm topiğin yenilerindenn

Bn geldmmm =) nbrsinzz kızlar...Bakıorum da yeni arkadaşlar gelmişşş :) Hoşgeldiniz =)
hoşgeldiniz canımm

benim de yarın erken kalkmam gerek o yüzden erken çıkcam

hoşgeldin canımm tabi sor buyur elimizden geldiğince yardımcı oluruz

Şimdilik öyle görünüyor canım iş güç birikim bunlar daha uzun zaman almaz inşallah sizin ne zaman,kaç yıldır berabersinizz ?

Bizim de 3 yıl 3 ay oldu tatlım, evliliğe daha var ama bizim 3-4 yıl kadar okullar bitecek, askerlik, iş güç.. anca

Pekiii tanışalım ozamann ben anlatmıştım çok geride kalmış 3,5 yıllık bir ilişkim henüz askerden gelende bir sevgilim var
Sizin de az değilmiş 2 yılı küçümseme canımm bence

Hımmm anladım canımmm :) başlarsınız nişan hazırlıklarınıza şimdii Tanışalı 3 yıl çıkalı 2 yıl oluyoo...Daha öğrnciyiz bnm yaşm18 onunki19..Daha bayaaa var anlayacağınn

öncelikle çok teşekkür ederim kızlar sağolun.

sorunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.biz birbirimizi deliler gibi seviyoruz şu 11 ayda o kadar yol katettik ki ailelerimiz falan herkes biliyo annemle annesi bile tanıştı herşey çok güzel.birbirimize ilgimiz sevgimiz güvenimiz harika.onun kendi işi olduğu için giriş çıkış saatleri sorun değil bu yüzden sabah gelip beni evden alıyo işe götürüyo,öğlen gelip alıyo yemek yiyoruz sonra işe bırakıyo,akşam yine beni almaya geliyo eve bırakıyo yani her an beraberiz ve bundan çok mutluyuz ama ama gel gelelim çok kavga ediyoruz o kadar saçma şeylerden ediyoruz ki...etmemek için o kadar çok şey denedikki olmuyo olmuyo olmuyo çok yoruyoruz birbirimizi birimiz en ufak bişeye alındımı diğeri alttan alamıyo illa surat asıcaz gerilicez sonra en ince ayrıntısına kadar konuşup çözmeye çalışcaz anca o zaman gerginliği atabilioruz...biz nasıl aşıcaz bunu kızlar nolursunuz yardım edin bana niye böyle oluyo

Hımmm anladım canımmm :) başlarsınız nişan hazırlıklarınıza şimdii Tanışalı 3 yıl çıkalı 2 yıl oluyoo...Daha öğrnciyiz bnm yaşm18 onunki19..Daha bayaaa var anlayacağınn

Hayırlısı yakında söz düşünüyoruz bakalım
Hmm sizin yaşlar küçükmüş canım daha ama önemli olan sevmek sevilmek bir arada olmak siz yanyanayken zaman akar giderr

öfffffffff şu günler geçsin bitsin gitsin eskiye dönsün herşey sıkıldım üstündeki gereksiz fazla ilgiden!!!

bu arada slm kızlar içimde tuta tuta şiştim yazdım rahatladım biraz oh be

Selamın aleyküm ben geldim semiramis naber ne alemdesiniz?
bende geldim kızlarrr..kötüyüz canım ya dün aksamdan beri hiç msjlaşmadık içim gitti bi kaç kere kendımı tutamıcaktım msj atıcaktım sağlıklısın dmi falan diye ama öyle yaparsam herşey başa saracak hatasını anlasın özür dilesin istiyorumm siz nasılsınız

offfff çok moralim bozulduuuuu ya
pislik,gerizekalı hayvan
senden artık nefret ediyorum aşağılık pislikkk
sana harcadığım emeklere yazıklar olsun yaaa ne salakmışım yüzünü görememişim senin
iyi ki de terketmişsin beni şuan çok şükür diyorumm işte içimde gram bırakmadın kendini şuan gitt gitt gez istediğinel toz istediğin sözleri söyle benim ne umrumda ki zaten free bir insansın sen zaten

canım maşallah özellikle ilişkinize
kavgalarınızın genel olarak sebebi ne peki? yani kıskançlık vs. tarzı birşey mi?:26:

bizde önceden öyleydik canm son zamanlarda etmiyoduk hiç hatta askerden geldiğinden beri 3 kere falan tartışmışızdır ama sonuncusu berbattı bitme noktasındayız o derece.tartışma nedenlerınız genel olarak neler peki ?

aynen bizi gördüm 3 yıldır biz aynı şekilde devam ediyoruz ben bir çözüm bulamadım pek ama nasıl her insanın karakter yapısı varsa ilişkilerin de karakter yapısı var bence bizim ilişkilerimiz de böyle demek ki bir dargın bir barışık belki yıllar geçtikçe tüm kavgaları bitirir kavga edecek bir konu bulamayız artık :)

kuzumm hayırdır yaa ne olduu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…