- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #6.781
merhabaa...bizim ilişkimiz 11 aylık çok uzun değil ama evliliğe en az 3 yılımız var sorun o değilde sizlere uzun ilişkisi olanlara sormak istediklerim var yardımcı olurmusunuz?
Bn geldmmm =) nbrsinzz kızlar...Bakıorum da yeni arkadaşlar gelmişşş :) Hoşgeldiniz =)
merhabaa...bizim ilişkimiz 11 aylık çok uzun değil ama evliliğe en az 3 yılımız var sorun o değilde sizlere uzun ilişkisi olanlara sormak istediklerim var yardımcı olurmusunuz?
Hoşbuldukkk teşekkür ederim
2 yıl içinde olur diye düşünüyoruz canım kısmett
Merhaba hoşbuldukk
inşallah canım, az kalmış ne güzel
hellöö
bi uyumuşum ama sormayın gitsin of geceleri burda muhabbet edicem diye uyumuyorum sabahlara kadar sonra uykumu alamıyorum düzensizleşti iyice vücudum ya
bu gece zar zor uyucam dönüp dursamda yatakta uyuyacağımmmmmmm
Üstüme alınıyorummMerhabalarr hoşbuldukk
Merhaba ben seve seve yardımcı olurummm sorun ne ?
Ben varımmm topiğin yenilerindenn
hoşgeldiniz canımmBn geldmmm =) nbrsinzz kızlar...Bakıorum da yeni arkadaşlar gelmişşş :) Hoşgeldiniz =)
benim de yarın erken kalkmam gerek o yüzden erken çıkcamhellöö
bi uyumuşum ama sormayın gitsin of geceleri burda muhabbet edicem diye uyumuyorum sabahlara kadar sonra uykumu alamıyorum düzensizleşti iyice vücudum ya
bu gece zar zor uyucam dönüp dursamda yatakta uyuyacağımmmmmmm
Şimdilik öyle görünüyor canım iş güç birikim bunlar daha uzun zaman almaz inşallah sizin ne zaman,kaç yıldır berabersinizz ?
Alın tabi canımm :):)
Pekiii tanışalım ozamann ben anlatmıştım çok geride kalmış 3,5 yıllık bir ilişkim henüz askerden gelende bir sevgilim var
Sizin de az değilmiş 2 yılı küçümseme canımm bence
Hımmm anladım canımmm :) başlarsınız nişan hazırlıklarınıza şimdiiTanışalı 3 yıl çıkalı 2 yıl oluyoo...Daha öğrnciyiz bnm yaşm18 onunki19..Daha bayaaa var anlayacağınn
bende geldim kızlarrr..kötüyüz canım ya dün aksamdan beri hiç msjlaşmadık içim gitti bi kaç kere kendımı tutamıcaktım msj atıcaktım sağlıklısın dmi falan diye ama öyle yaparsam herşey başa saracak hatasını anlasın özür dilesin istiyorummSelamın aleyküm ben geldim semiramis naber ne alemdesiniz?
öncelikle çok teşekkür ederim kızlar sağolun.
sorunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.biz birbirimizi deliler gibi seviyoruz şu 11 ayda o kadar yol katettik ki ailelerimiz falan herkes biliyo annemle annesi bile tanıştı herşey çok güzel.birbirimize ilgimiz sevgimiz güvenimiz harika.onun kendi işi olduğu için giriş çıkış saatleri sorun değil bu yüzden sabah gelip beni evden alıyo işe götürüyo,öğlen gelip alıyo yemek yiyoruz sonra işe bırakıyo,akşam yine beni almaya geliyo eve bırakıyo yani her an beraberiz ve bundan çok mutluyuz ama ama gel gelelim çok kavga ediyoruz o kadar saçma şeylerden ediyoruz ki...etmemek için o kadar çok şey denedikki olmuyo olmuyo olmuyo çok yoruyoruz birbirimizi birimiz en ufak bişeye alındımı diğeri alttan alamıyo illa surat asıcaz gerilicez sonra en ince ayrıntısına kadar konuşup çözmeye çalışcaz anca o zaman gerginliği atabilioruz...biz nasıl aşıcaz bunu kızlar nolursunuz yardım edin bana niye böyle oluyo
bizde önceden öyleydik canm son zamanlarda etmiyoduk hiç hatta askerden geldiğinden beri 3 kere falan tartışmışızdır ama sonuncusu berbattı bitme noktasındayız o derece.tartışma nedenlerınız genel olarak neler peki ?öncelikle çok teşekkür ederim kızlar sağolun.
sorunu nasıl anlatabilirim bilmiyorum.biz birbirimizi deliler gibi seviyoruz şu 11 ayda o kadar yol katettik ki ailelerimiz falan herkes biliyo annemle annesi bile tanıştı herşey çok güzel.birbirimize ilgimiz sevgimiz güvenimiz harika.onun kendi işi olduğu için giriş çıkış saatleri sorun değil bu yüzden sabah gelip beni evden alıyo işe götürüyo,öğlen gelip alıyo yemek yiyoruz sonra işe bırakıyo,akşam yine beni almaya geliyo eve bırakıyo yani her an beraberiz ve bundan çok mutluyuz ama ama gel gelelim çok kavga ediyoruz o kadar saçma şeylerden ediyoruz ki...etmemek için o kadar çok şey denedikki olmuyo olmuyo olmuyo çok yoruyoruz birbirimizi birimiz en ufak bişeye alındımı diğeri alttan alamıyo illa surat asıcaz gerilicez sonra en ince ayrıntısına kadar konuşup çözmeye çalışcaz anca o zaman gerginliği atabilioruz...biz nasıl aşıcaz bunu kızlar nolursunuz yardım edin bana niye böyle oluyo
öncelikle çok teşekkür ederim kızlar sağolun.
offfff çok moralim bozulduuuuu ya
pislik,gerizekalı hayvan
senden artık nefret ediyorum aşağılık pislikkk
sana harcadığım emeklere yazıklar olsun yaaa ne salakmışım yüzünü görememişim senin
iyi ki de terketmişsin beni şuan çok şükür diyorumm işte içimde gram bırakmadın kendini şuan gitt gitt gez istediğinel toz istediğin sözleri söyle benim ne umrumda ki zaten free bir insansın sen zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?